#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen belirtmistim Dortmund Dembele'yi alacak diye. Bugün resmilesti transferi. Ama ilginc ki, Dembele ne kadar yetenekli olsada bir cok mac inanilmaz toplar ezdi, ataklar kesti vsvs..
Ama henüz genc, yetenek var ama daha olgun degil. Yetenegi net bir sekilde ortada.

Aynisi Bruma icin gecerli. Ama arada ki zihniyeti bakiniz: Onlar o kadar yatirim yapiyor, biz elimizde daha iyisi olmamasina ragmen cocugu sürekli kesip kenara attik birde üstüne gönderdik.

Gelecek sezon kesinlikle faydalanmak gerekiyor, kesinlikle!

Örnek, b.k gibi oynadi.

Ousmane Dembele vs Marseille (A) 15-16 - YouTube

burda rennesi mi ovdun dortmundu mu anlamadim
oyuncunun rennesde gelismesi daha kolay, baski yok bisey yok midtable takilip gidiyolar
b.k gibi oynadigi maclar varsa cok iyi oynadigi maclar da vardir, 25 macta 12 gol atmis ztn
bruma bize gelirken a takimda maci bile yoktu dogru duzgun
ayrica bruma icin 12 milyon bizim icin buyuk para ama dembele icin 15 milyon dortmund icin 3-5 kagit degerinde
onunde reus, mkhitaryan falan olacak o yuzden uzerinde baski olmayacak
bizde tarihimizin 2. en pahali adamiydi bruma yanilmiyosam ve baska da kanat oyuncumuz yoktu dogru duzgun, bi de yabanci siniri
ister istemez baski olusuyo adamda ve de taraftarda da beklenti oluyo
iyi bir sekilde develop olan oyuncu icin -> sinan gumusch

burda rennesi mi ovdun dortmundu mu anlamadim
oyuncunun rennesde gelismesi daha kolay, baski yok bisey yok midtable takilip gidiyolar
b.k gibi oynadigi maclar varsa cok iyi oynadigi maclar da vardir, 25 macta 12 gol atmis ztn
bruma bize gelirken a takimda maci bile yoktu dogru duzgun
ayrica bruma icin 12 milyon bizim icin buyuk para ama dembele icin 15 milyon dortmund icin 3-5 kagit degerinde
onunde reus, mkhitaryan falan olacak o yuzden uzerinde baski olmayacak
bizde tarihimizin 2. en pahali adamiydi bruma yanilmiyosam ve baska da kanat oyuncumuz yoktu dogru duzgun, bi de yabanci siniri
ister istemez baski olusuyo adamda ve de taraftarda da beklenti oluyo
iyi bir sekilde develop olan oyuncu icin -> sinan gumusch
Itiraz ettigin konu nedir simdi?

Bana Dembele'nin iyi maclar oynadigini anlatmana gerek yok, zaten kendim takip ettim bir diger konuda 1-2 hafta öncesi yazdigim gibi. Övdügüm taraf ise Dortmund aslinda. Potansiyeline yatirim yapiyorlar. Bizde potansiyelin ne oldugunu anlamayan cok insanlar var. Direk gelip 10 gol 10 assist yapmasini bekleyen var örnegin.

Yaninda daha iyi oyuncu var diye baski mi azaliyor? Sacma. Ilk 11'e girecegi bile henüz garanti degil ki girince baski daha cok olacak. Bir cok taraftar baslarda sürekli 11 oynamasi zor olabilir diyor, gayet dogal olarakta karsiliyorlar bunu ama.

msjinda bulunmayan bazi hususlari belirtmistim
bruma ve dembelenin durumlarinin ayni olmadigini ve onun uzerinden karsilastirma yapmanin cok dogru olmayacagini
as you were
Ama Bruma'nin gereksiz sekilde gönderildigi ve potansiyelinin daha iyi degerlendirilmesi konusunda ayni noktadayiz dogru mu?

bruma sinan kanatları süper olur önünede bulduğunu kaçırmayacak gol kralı olacak bir forvet şart tabiki.

Ama Bruma'nin gereksiz sekilde gönderildigi ve potansiyelinin daha iyi degerlendirilmesi konusunda ayni noktadayiz dogru mu?

bilmem
daha iyi coach edilebilir orasi dogru
ama ispanyada bir sezon gecirmesi iyi bir tecrube olmus da olabilir, ayni sekilde telles-italya
gelirlerse goruruz gelmezlerse cokta fifi

Galatasaray Bruma´da talihsilik yasadi. Bu Terim´in gidip, Mancini´ye kalmasi, sonra da capraz baglarini yirtmasi ile devam etti ve sonra sürekli TD degisti. Caprazbaglari koptugu sezondan sonra, daha cok fazla seyler bekledi taraftar Bruma´dan... Bruma galiba 19 yasinda geldi, hersey yolunda gitseydi o da bizde daha ilk sezon 10´dan fazla gol atmis olabilirdi. Ilk maclari hep, en az 3 tane net gol pozisyonuna giriyordu.

Sinan Gümüs icin U23 ligi yardimci oldu, son vurusularini, teknigini, kaleye dikine gitmeyi felan cözmüstü forvet oynayarak... Emre´de bir ara orada özgüven kazanmisti... Bruma´yi da orada baslatmak, iki üc adim geri göndermek, yararli olabilirdi sakatligindan sonra...

Adamimiz hic yokken, ve yabanci siniri kalkmisken, yeniden, yep yeni bir organizasyona göndermek, de bizim acimizdan hataliydi. Umarim orada biraz tecrübe kazanmistir, da bizde faydali olmaya baslar.

Son düzenleme:
Bakalim bruma kendini gelistirmismi ispanyada yoksa yerinde mi saymis

Eger mümķünse bunu verelim denayeri alalim.Bruma iyi ama delifişek bir futbolcu.

Bruma vs Valencia (13/5/216) - HD - YouTube

Bu adam bir anderlecht veya ajax'da oynasaydi cok daha iyi olurdu, bizde malesef 1 veya 2 mac kotu oynadiginda hemen yedekte bekletiyorlar, Terim kalsaydi bruma simdi cok daha iyi yerlerde olurdu... Umarim gelecek sezon icin iyi bir teknik direktor gelir ve Sinan Gumus'e Bruma'ya sans verir, cunku ikiside bana gore takimdaki en yetenekli oyuncular. Boyle oyunculari iyi egitmek ve dogru yolu gostermek icin iyi bir teknik direktor lazim, genclere sans veren. Renato Sanches benfica A takimdaki ilk senesi ve direkt bayern munihe transfer oldu, adamlar 1-2 kotu mac sonra kesmiyorlar, oyuncuya guvenip devamli oynattiriyorlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt