#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dikkat etmemeli, devam etmeli. Büyük oyuncular riskli oynar, zaman zaman bu riskleri almak adina bencil de olur.
Buna katilmiyorum, bir kac pozisyonda bir takim arkadasi daha musait bir pozisyondayken o anlamsiz yerden sut atmayi tercih ediyor. Boyle cok efektif olamiyor.

Oyun içinde aktif dinlenmeyi unutuyor.Her topu aldığında dribbling atması gerekmiyor bu hatırlatılmalı bazen tek topla bitirirsin yapacağın işi.

2. yarı ayarı kaçırdı ama, yaratıcılık konusunda şu anda en önemli silahımız ve takım iyice oturana/tanıyana kadar buna çok ihtiyacımız var. Yeni sözleşme imzalanmalı.

Bruma bence bu sartlarda iyi bile oynuyor, cünkü adam hizli futbolcu topu aldimi takmin geri kalani en az 10metre gerisinde kaliyor ve brumanin karsisinda en az 3 veya 4 futbolcu oluyor ceza sahasinda, sonuc olarak ya sacma sapan sut cekmesi gerekiyor yada topu eziyor arkadan gelen olmadigi icin.

Bireysel olarak zaman zaman iyi isler yapti, ama takim oyunundan cok kopukdu bugün.

Mancini ve Prandelli gavatı adamın yeteneklerini köreltti ''aman risk alma aman dikine gitme al gülüm ver gülüm'' diye oynattılar.

Hep böyle hep.

Allahını seven şu çocuğa son vuruş ve son pas öğretsin. barcelona, real madrid peşinden koşmazsa bişey bilmiyorum

Genç adam top kaybeder. Ama bencilliğini törpülemeli.

Kendine oynamaya devam ederse sıkıntı. Kendi yarattigi bir kac tane asistlik pozisyonu heba etti.

ara sira benciligi biraksa 40 mio euroluk adam olur . Su anda 25 mio

Sunun cevabini verebilirsin sordugun sorunun cevabini da vermis olursun..

Takim olarak rakip ceza sahasina girip tekliheli olabiliyormuyuz?

kopuk oynuyoz. bek ile kanatlar tamamen kopuk.

+bek-kanat oyuncuları orta açma yönünden cok zayıf.

=kanatların hücuma katkısı sıfır diyebiliriz. bruma attıgı calım ve süratli ile evet iyi gözüküyor ama son pas ve şutlarda ?? ben göremedim usta.

Çok üst yetenek ama daha gelişmesi gerektiği önemli noktaları var kesinlikle. Gelişimi göstere bilecek bence rierikerink sayesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt