#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun zekasi yok deniliyordu, iste ben tam tersini diyorum, oyun zekasi yüksek Bruma´nin. selfish olan her oyuncuyu, oyun zekasi olmamak ile yargiliyor insanlar hep. Cok fazla fiziksel yetenegi olmayan, calim atamayan, bir oyuncu eger yüksek seviyede oynamak istiyorsa, tabiki unselfish olmali. Ancak Bruma gibi özel yetenekli oyuncular icin bunun olmasi gerekmiyor. Nerdeyse ceza sahasinin ortasindan basliyor kosusuna, ve o boslugu, ve iki stoper arasi, deligi görüyor. Degerlendirebilecegini biliyor, ve degerlendirirken oynadigi oyunda cok önemli.

Cok dribblingi iyi olan calim atan futbolcular var piyasada, bizde de zamaninda Keita vardi. Onlarda genellik ile dikine gidemezler kaleye. Cünkü merkezden iceriye dogru calim atmak cok zordur. Alan cabuk daraldigi icin müdahalelere Önlem almak icin, beyin cok hizli bir sekilde hesaplamasi lazim, rakibin hamlelerini. Genel olarak direk sagaya yönelik vururlar, yada 0 inerler calimlari ile. Cünkü bunu yapmak icin, hiz, teknik, ve fizik yeterli. Eger ters ayak ise.

Bruma topu alip döndügünde hem o boslugu görüyor, hem o boslugu degerlendirebilecek hizi var, hemde rakiplerinden seri bir sekilde siyrilabilecek sekilde calisiyor kafasi. Attigi golü izlerken ayaklara dikkat etmek lazim, brumanin esas yetengi orada yatiyor. Iki ayagini da kordine bir sekilde kullanarak calimda, cok hizli yön degistirebiliyor. Sag ayagi ile bir oyuncudan kaciriyor, sonra direk sol ayagi girip yönünü bir daha degistiriyor topun. Birden tempoyu artirip simsek gibi siyriliyor, BJK´li futbolcularin tekmeleri havada kaliyor.

Bruma´da bir futbol dahiligi var. Daha unselfish olmasi icinde yillar var önünde. Yeterki calismayi ihmal etmesin. Top ile calisip yapilacak bir cok olay vardir, ama bunu cok calissa bile, ancak hiz, teknik ve zekanin birlestigi oyuncular yapabilir.

Son düzenleme:
Oyun zekasi yok deniliyordu, iste ben tam tersini diyorum, oyun zekasi yüksek Bruma´nin. selfish olan her oyuncuyu, oyun zekasi olmamak ile yargiliyor insanlar hep. Cok fazla fiziksel yetenegi olmayan, calim atamayan, bir oyuncu eger yüksek seviyede oynamak istiyorsa, tabiki unselfish olmali. Ancak Bruma gibi özel yetenekli oyuncular icin bunun olmasi gerekmiyor. Nerdeyse ceza sahasinin ortasindan basliyor kosusuna, ve o boslugu, ve iki stoper arasi, deligi görüyor. Degerlendirebilecegini biliyor, ve degerlendirirken oynadigi oyunda cok önemli.

Cok dribblingi iyi olan calim atan futbolcular var piyasada, bizde de zamaninda Keita vardi. Onlarda genellik ile dikine gidemezler kaleye. Cünkü merkezden iceriye dogru calim atmak cok zordur. Alan cabuk daraldigi icin müdahalelere Önlem almak icin, beyin cok hizli bir sekilde hesaplamasi lazim, rakibin hamlelerini. Genel olarak direk sagaya yönelik vururlar, yada 0 inerler calimlari ile. Cünkü bunu yapmak icin, hiz, teknik, ve fizik yeterli. Eger ters ayak ise.

Bruma topu alip döndügünde hem o boslugu görüyor, hem o boslugu degerlendirebilecek hizi var, hemde rakiplerinden seri bir sekilde siyrilabilecek sekilde calisiyor kafasi. Attigi golü izlerken ayaklara dikkat etmek lazim, brumanin esas yetengi orada yatiyor. Iki ayagini da kordine bir sekilde kullanarak calimda, cok hizli yön degistirebiliyor. Sag ayagi ile bir oyuncudan kaciriyor, sonra direk sol ayagi girip yönünü bir daha degistiriyor topun. Birden tempoyu artirip simsek gibi siyriliyor, BJK´li futbolcularin tekmeleri havada kaliyor.

Bruma´da bir futbol dahiligi var. Daha unselfish olmasi icinde yillar var önünde. Yeterki calismayi ihmal etmesin. Top ile calisip yapilacak bir cok olay vardir, ama bunu cok calissa bile, ancak hiz, teknik ve zekanin birlestigi oyuncular yapabilir.

hakkında yorum yaparken çok zevk aldığımız oyuncularımız var bu sezon belirtmek istedim :)

Adem Çakar

sen Almanci misin renkdash, eskiden baska forumda sana benzer bir sekilde yazilar yazan biri vardi, o da Ahmet Cakar i begenirdi, Nuri Aslantas da ayni yerden geldi, merak ettim

@Adem Çakar

sen Almanci misin renkdash, eskiden baska forumda sana benzer bir sekilde yazilar yazan biri vardi, o da Ahmet Cakar i begenirdi, @Nuri Aslantas da ayni yerden geldi, merak ettim

neydi o arkadasin ismi kardesim ? Nuriyi iki forumdan da tanirim, benim biraz deli bir kardesimdir. Her yerden kovuldu maalesef.

hakkında yorum yaparken çok zevk aldığımız oyuncularımız var bu sezon belirtmek istedim :)

Eren cok iyi oynuyor, ama gelecek acisindan nötrüm. Umut ile Burak´da bu yaslar civari geldiler, begenildiklerinde. Bakacagiz gelecek performansina. Bir iki sene en az damga vuracak gibi duruyor, daha fazlasi icin daha bir 10-15 hafta izlemek lazim. Tolga ile Bruma beni heyecanlandiriyor. Ikisi de cok genc ve yollari cok uzun.

CtQ_E_uWcAA2Lj3.jpg

Bruma'yı 20 civarına satıp,Marcus Coco,Hirving Lozano gibi isimlere yönlenilebilir

Bu adam Real Madrid maçında da benzer bi pozisyona girmemiş miydi?6-1lik maçta yara yara girdi içeri.ama o ters taraftandı galiba
Bir de bu adam 20-30'a satmak çok ucuza olur.Şu piyasada 50-60a okutursun aslında.Bir de %25lik pay var.

brumanın payı bonservisten 12milyon € düşüp %25i alınacak

yani 30a satsak 12 çıkartınca 18milyonun %25ide 4.5milyon € yapar

30a satsak 4.5 sportinge gidicek.
20e satsak 2'si sportinge gidicek

valla çok karlı sözleşme yapmış sporting

Bu arada Cavanda normal şartlarda brumadan da hızlı diye biliyorum. Ama öyle topu alıp gidemez o ayrı. Bruma topla da hızlı.

Çok yakın olabilir süratleri Cavandayla.Bruma da topsuz bir anda kopup gidiyor.Bale lede çok yakındır topsuz koşuları.Bale topla efsane süratleniyor.

2 farklı maç 2 farklı bek sonuç gitme diye yalvaran iki bek... Artık bunların psikolojisi bozuldu ligin ikinci yarısı TT Arena'ya bu bekleri çıkaramazsın
devre arası o bölgeye transfer şart Karga kardeşlerim

5060826.jpg

CqJyr06XgAAORYa.jpg

Lütfen biran önce uzatın şu sözleşmeyi... 60-70 milyonda opsiyon çakın Porto/Benfica misali

Bu form devam etsin en az 40 eder günümüzün piyasasında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt