#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek ki gitmek istiyor, once sozlesmesi uzatilsin garantiye almak icin, tottenham 20-25m odeyecekse gidebilir

Öyle bir şeyin gerçekleşmesi imkansız. Tottenham almak istiyorsa sözleşmesi seneye biteceği için almak istiyor zaten. Sen sözleşme uzatırsan Tottenham da ben enayi miyim neden çok para ödeyeyim bana başka oyuncu mu yok deyip transferden vazgeçer. Bruma da muhtemelen gitmek istediği Tottenham'a gidememiş olur. Yani sözleşme uzatmak oyuncunun değil kulübün elini güçlendirir. Heralde hiçbir futbolcu da kozları kendi elinden kendi rızasıyla kulübe vermek istemez.

Eğer Tottenham'ın bir ilgisi varsa iyice değer kaybetmeden şu an 20'den satabilirsek iyi olur yapacak bir şey yok ne yazık ki. Bedava gitmesinden iyidir.

Son iki senede bizim fotolara like atan her futbolcu da bize transfer olmuştu zaten değil mi.

Çok anlam bağlamamak lazım bunlara, kendi resmini görüp beğenmiş Allah bilir kaç kişi etiketliyor çocuğu her gün.

Ha bunlardan alakasız bu çocuğun kontratını aylardır uzatmayan beceriksiz heriflere lanet olsun.

Tottenham kulübü Janssen gibi boş beleş topçuya 22 M veriyor ise Bruma'dan en az 35 Milyon Euro'sunu esirgemeyecektir.

Tottenham formasini kendine giydirmisler, bruma da resimi begenmis, begendigi de sadece 1 resimi degil, bundan ne cikartmak lazim?

Link veya birsey varmi, yukaridaki fotodan Tottenham formali oyuncu bi zenci oldugu belli oluyorda Bruma mi degilmi bilemedim... Kendi Instagramimdan baktim ama bulamadim

Link veya birsey varmi, yukaridaki fotodan Tottenham formali oyuncu bi zenci oldugu belli oluyorda Bruma mi degilmi bilemedim... Kendi Instagramimdan baktim ama bulamadim

Bende yukardaki foto'dan baktim, 3 tane tottenham ile ilgili resimi begenmis, fotodaki zenci bruma evet

Tottenham formasini kendine giydirmisler, bruma da resimi begenmis, begendigi de sadece 1 resimi degil, bundan ne cikartmak lazim?
Bi halt cikarmamak lazim cünkü sonucta kendi fotografini begeniyor farkli forma olsada. Hosuna gitmis olabilir.
Ama sirf bu yüzden gitmek istiyor demek biraz cocuk akli olur.

Gitme konusuna gelince, o zaten kesin. Basindan beri diyorum burda mutlu olmadigini. Ayrica uzatmayacagini da kendi acikladi.

Sezon sonu gider kesin. Gitmesi de bizim ayibimiz. Özellikle Hamza denen it degerini bilemedi ve disladi cocugu, ondan önce sakatlik ve yabanci sinirlamasi..
Nasil mutlu olsun, nasil gelissin bu sartlarda..

Inanilmaz potansiyeli var cocuğun. Bir sene orta düzey takimda gecirdi ve bak sen su gelisime. Biz cocuğun gelisimini engelliyoruz.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Son düzenleme:
55ea21a3f018fbb8f86d2779

C1Ghs47WIAEbJLv.jpg

fft30mm3757213.jpg

Twitter

--

Tabii ki kesin kalacak diye birsey yok ama genelde oyuncular böyle seyler yaparlar.

Ben simdi google den aradim (hem Ingilizce hem Hollandaca) Hic yeni haber yok Bruma ile ilgili, hepsi eski haber.. Ve orada da hem Chelsea hem United hem Arsenal hem Tottenham hemde Westham istiyor diye yaziyor... Eger gercekten boyle birsey var ise 20 milyon euro bile az... Biraz kizistirsak 25 - 35 arasi birsey koparabiliriz

Bi halt cikarmamak lazim cünkü sonucta kendi fotografini begeniyor farkli forma olsada. Hosuna gitmis olabilir.

Gitme konusuna gelince, o zaten kesin. Basindan beri diyorum burda mutlu olmadigini. Ayrica uzatmayacagini da kendi acikladi.

Sezon sonu gider kesin. Gitmesi de bizim ayibimiz. Özellikle Hamza denen it degerini bilemedi ve disladi cocugu, ondan önce sakatlik ve yabanci sinirlamasi..

Inanilmaz potansiyeli var cocuğun. Bir sene orta düzey takimda gecirdi ve bak sen su gelisime. Biz cocuğun gelisimini engelliyoruz.

Sana 3 kupa kazandiran bir hoca "it" mi oluyor? Cok ayip, saygisizligin en buyugu.

Sana 3 kupa kazandiran bir hoca "it" mi oluyor? Cok ayip, saygisizligin en buyugu.
Isterse 20 kupa kazandirsin. Irkcilik yapmis birine insan diyecek halim yok.

Spordan önce insanlik gelir.

Sportif acidan bakarsak, bu duruma gelmemezi saglayan kendisidir.

30 milyon euro alırsak gitsin yolu açık olsun. önünde mükemmel bir kariyer şansı varken burda kalıp ne olacak.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20-30 Milyon veriyorlarsa gitsin. Hic ugrasmaya gerek yok.

Yerine bir kac oyuncu aliriz.

bruma ingiltere için bence daha yetersiz ama gideceksede tottenham gibi ömrü billah looser bir takıma gitmesini istemem

20+N'koudou 1.5 yıl kiralık versinler hem transfer bütçesi yaratmış hem de yerini doldurmuş oluruz

güle güle kara boga

Menajeri yaptiriyo olabilir

LG-LS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma futbolu bırakana kadar bizde kalmalı.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sen ne ayaksın kardeşim?

önüne gelene uzun uzun cevaplar yazıp laflar sokuyorsun

dua et bu zamana kadar bana denk gelmedin

seni rezil ederdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt