#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müthiş oynadı. Kendi yarattığı pozisyonlar olsun,özgüveni olsun,hırsı olsun ben yıldızım dedi sahada. İsteyen istediği desin;

Bruma 20'den aşağı satılırsa kulüp intihar eder. Belçika'da gösterse bu performansı 30'dan aşağı satılmaz.

Bu liginde en iyi oyuncusudur. Çok övülen Q7, bu sene ligde 1 gol 10 asist yapmış. Üstelik bu kadar hücumcu bir takımda. Bruma ise her türlü olumsuzluğa rağmen 8 gol-6 asist.

Daha da iyi olabilir. 3-4 maç kötü oynayınca hemen yerin dibine atılıyor Bruma ama istatistikler yalan söylemez.

herkes durdu bruma'yi mi elestirmeye kalktiniz.

sanki eren'e pas verse eren bos kaleye gol atacak?

Dün takımdaki en iyi oyncumuzdu bana göre, daha iyi olması için takım olarak oynamak şart.
Bir de çok büyük bir eksiği var ki o da orta açmak.

Her 2 kartta da suçu yoktu bana göre hele 2.sinde arkası dönüktü adamı görmedi bile.
Ama ilk yarıda vermediği ve 2.yarıda yine vermediği paslar yüzünden maç gidebilirdi.
Eren resmen kellesini kurtardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Chico mu ne haltsa onun Carole ile olan pozisyonunda sari vermiyorsan bunda da vermeyeceksin bu kadar kolay. Ikisi de ayni pozisyon, Bruma'ya veriyorsan adama sorarlar Carole pozisyonunda niye vermedin diye. Bir de Carole'un kafasi yarildi, Bruma da rakibe temas bile yok.

22 yasindaki cocuk takimi tasiyor resmen, yerin dibine sokmaya gerek yok. Tamamen onun ayagina bakiyor takim (ve Sneijder).

O direge giden sutu gol olsa muazzam gol atmis olacakti.

Hala kontrat uzatmadi namussuzlar, Agustos dan beri yirtiniyoruz uzatin diye. Yazin teklif gelir bu salaklar da kontratini uzatmadigi icin "ahh bakin satmaliyiz yoksa seneye bedava gider" diyerek ucuza yollarlar bu cocugu. Olmaz öyle sey falan demesin kimse, Dursun ve Leventi az da olsa taniyorsunuzdur artik hepiniz.

Ligin en yetenekli kanadı ama fena halde disiplin problemi var. Tudor çözecektir.

Arkadaş ne derseiz diyin bu yılın taa hazırlık döneminden beri enn iyi oyuncumuz Muslera'dan bile daha çok katkısı dokundu bu yıl takıma

Hatta ligin en formda oyuncusu yıl başından beri ...

Avrupada çalım olarak zirvede.Whoscored-Sofascore gibi verilerde ligin zirvesinde gol-asist istatisliklerinde ligin zirvesinde

Kurban olun la siz Bruma'ya .......

her maç rahat 2-3 asist yapacak pozisyona giriyor ceza sahası içinde ama o kadar amatörce pas atıyor ki o kadar şeyi yapan adam nasıl böyle pas hatası yapabilir diyorsun. (orta alanda topu kapıp ceza sahasında içeride yasin tolga bomboş iken rakibe atması ilk yarıydı orda atsa 3-0 olup maç bitecekti)

zenciliğine veriyorum malesef

her maç rahat 2-3 asist yapacak pozisyona giriyor ceza sahası içinde ama o kadar amatörce pas atıyor ki o kadar şeyi yapan adam nasıl böyle pas hatası yapabilir diyorsun. (orta alanda topu kapıp ceza sahasında içeride yasin tolga bomboş iken rakibe atması ilk yarıydı orda atsa 3-0 olup maç bitecekti)

zenciliğine veriyorum malesef

Bunu yazmaya girmistim

Herzaman calimi düsünüyor o pozisyonda da calimi düsündü rakip bruma'nin solunu kapatinca pas vermek aklina geldi

Inanilmaz yetenekli ama son paslari gelistirmedigi sürece ayni seviyede kalacak

Yaw sen niye rakip tribune hava atiyorsun len

Adana'ya karsi da aynisini yapti

Bos yere kirmiziyi gordu

Gerizekali haftaya ne Bruma var nede Sneijder . Yani en iyi ikiliden yoksunuz

Çok yetenekli ama oyun zekasını geliştirmesi lazım. Sözleşmesi bir an evvel uzatılmalı

hem oyun zekasını hem sosyal zekasını geliştiremeyecek 1 andaval maalesef

q7 kadar kariyer yapamayacaktır

C6iNKhvV0AEn0g0.jpg

ali naci küçük‏ @nkucukk
BİLGİ
Bruma’nın kontratıyla alakalı sıcak bilgiler verelim
Yeni kontrat isteyen Bruma
Ücretine zam yapılması adına yeni sözleşme istiyor

ali naci küçük‏ @nkucukk
Rizespor deplasmanına gitmeyen Bruma’nın menajeri Catio Balde de, geçen hafta İstanbul'daydı
Derbiyi TT Arena’da izledi ve yönetimle görüştü

ali naci küçük‏ @nkucukk
Bu görüşmede Catio Balde “ Sözleşmeyi uzatmayı düşünüyor musunuz?” diye sordu
G.Saray yönetimi 1 Haziran’a tarih verdi.

ali naci küçük‏ @nkucukk
Ama en önemli detay Galatasaray yönetimi, bu görüşmede Bruma için menajerine önemli bir uyarıda bulundu

ali naci küçük‏ @nkucukk
Catio Balde’ye Bruma için “Şahsi değil, takım için oynasın. Kendine çeki düzen versin.Rize maçı öncesinde yaptığı hareket yakışmadı” denildi

ali naci küçük‏ @nkucukk
Bruma’nın menajeri Balde, yönetime hak verip “ Bruma genç bir futbolcu. Hataları olacaktır. Ben gerekli uyarıyı yapacağım” diye yanıtladı

Gecen maç Bruma pasli mi oynadi bana mi oyle geldi Bruma geldiginden beri bu kadar pas oyunu oynadigini gormedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt