#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 milyon verene hic düsünmeden sat , bu macta göstercektin kendini

beyinsizin teki bi bok olacagi yok.
hep savunuyorum genctir gelisir diyordum ama beyin yok.

iyiydi,ayakta kaldı hep.sinirle sövmeyin lan.

Takımın en iyilerinden birisi ama takım olarak iyi bir futbol koyamadığımız için ortaya pek faydalı olamıyor.

Şahsi oynuyor takım oyunu oynamıyor diyorlar

Maçlara bir bakın Bruma topu her ayağına aldığında başında 3-4 tane rakip oyuncu var

Ama tek 1 tane bile yanına gelen yardım edeyim diyen Galatasaray'lı futbolcu yok sahada

Sneijder iyi olursa Bruma'ya yardım ediyor paslar filan atıyor ama oda yoksa Bruma tek başına çabalıyor

Her maç bu böyle ne yapsın yani her topu saçma sapan pas atıp dolaştırsın mı?

Adam maç boyu bir sola geçiyor bir sağa geçiyor her topu aldığında başında 3-4 tane adam olmasına rağmen sıyrılıp pozisyonlar üretmeye çalışıyor ceza sahasına giriyor filan

Diğerleri ne yapıyor Allah aşkına söyleyin bana ?

C-WlNCqXkAATQie.png

Birde Bruma Tudor geldiğinden beri sadece 1 golle oynadığı halde ...

Yıllık 2.5'dan gözünü kapa uzat 5 yıl sözleşmesini.

Ama Allahın belaları yüzünden yok paraya gidecek. Ribery gibi patlar.

Mevcut oyuncusuyla sözleşme yenileyemeyen başkandan transfer yapmasını bekliyoruz

geçen hafta bi poka yaramıyo diyodunuz bu hafta kral olmuş yine.

20 mio çıkış opsiyonu ve 2.5 mioya uzatır bruma mallar bi haltı beceremiyor

Bu türlü direnciz takimlara karsi iyi isler cikariyor ama gecen hafta bügün oynadigi macin yarisini oyniyamadi

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Soyle bir KAP bildirimi beklemek cok sey istemek mi oluyor?

Profesyonel futbolcumuz Armindo Tue na Bangna'in (Bruma) sözleşmesi 2018-2019, 2019-2020, 2020-2021, ve 2021-2022 futbol sezonları için uzatılmıştır.

2018-2019 sezonu için net 2.500.000 EUR sabit transfer ücreti
2019-2020 sezonu için net 2.500.000 EUR sabit transfer ücreti
2020-2021 sezonu için net 2.500.000 EUR sabit transfer ücreti
2021-2022 sezonu için net 2.500.000 EUR sabit transfer ücreti

Kulüp bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca; takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödeyecektir.

Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için %100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için %50 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için %25 oranında ödenir.
Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmaz
Kulübün TFF Süper Lig'de şampiyon olması durumunda o sezon hak ettiği puan primlerinin %20'si oranında ayrıca prime hak kazanacaktır.

Futbolcunun serbest kalma transfer bedeli 25.000.000 EUR.

3.5 bile istese, uzatirim... Cok uzun yillar, üstün seviyede hizmet edebilecek bir oyuncu. Cok merak ediyorum su yezit dursun neden uzatmiyor diye. Belki 30 üstü degil diye 5 yillik sözlesme yapmiyorlardir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt