#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar zaten yönetim brumayi göndermek istiyordu
nedense ünal aysalin aldigi topculari hepsini göndermek istiyorlar inanin muslerayi bile düsünmüslerdir
tudorun gelmesiyle birden bruma kesildi filan büyük oyunlar dönüyo acilen kurtulmamiz lazim bu yönetimden

Seneye ya Tudor ya Bruma Galatasaray'da olmayacak bu belli

Ve ben 1.000.000 kere Bruma'nın kalmasından yanayım ...

bu tarz topculari yonetmeyi bilen bir td gerekiyor
senol hiyari bile babel ve quaresma gibi perti cikali 5 sene olmus herifleri oynatabiliyor, bruma gawatlik yapmis olsa bile tudorun bu toshagi koyabilmesi icin GSde basarisi ya da en azindan 2 full sezonu olmasi gerek

Kes ulam yettiniz topcuları yalamayı bırakın artık
Tudor'un cocugu Recep Yildirim'da gelmis.

Topculari yalamiyoruz, yaptiklari ortada, tek basina butun takimi tasiyor. Takim topu alacak, bruma'ya verecek oda 5 tane adam gecip oyle ya gol atacak ya assist yapacak, digerleri'de izliyecek.

sizin gibi dizler ustunde hayat yasamak bize yakismaz, sen git 352 fantazisi yap.

Tudor'un cocugu Recep Yildirim'da gelmis.

Topculari yalamiyoruz, yaptiklari ortada, tek basina butun takimi tasiyor. Takim topu alacak, bruma'ya verecek oda 5 tane adam gecip oyle ya gol atacak ya assist yapacak, digerleri'de izliyecek.

sizin gibi dizler ustunde hayat yasamak bize yakismaz, sen git 352 fantazisi yap.

En azindan değil

Moderatör tarafında düzenlendi:
senol hiyari bile babel ve quaresma gibi perti cikali 5 sene olmus herifleri oynatabiliyor, bruma gawatlik yapmis olsa bile tudorun bu toshagi koyabilmesi icin GSde basarisi ya da en azindan 2 full sezonu olmasi gerek

Güzel diyorsun Can, söylediklerine katılıyorum. Ancak sözleşme iki taraf arasında yapılır. Bruma ve menajeri için böyle olumsuz ifadeler kullanmana rağmen niye ille de yönetim kusurlu oluyor?...

Belki adamlar sözleşme uzatmamakta kararlılar ve zaman kazanmak derdindeler, yönetim kim olursa olsun, ne yaparsa yapsın yanaşmayacaklar. Böyle kuvvetli bir ihtimali de yok sayamayız...Yönetimin beceriksizliği tartışmaya kapalı bir konu zaten, mazur göstermeye çalışmıyorum...

Ya Bruma uzatmak istemediyse?

Evet sen de haklisin tabi ki iki tarafli ama beni sinirlendiren sey her zaman son saniyeye birakilmasi. Daha dün gibi hatirliyorum yazin burasi "Bruma 3-5'e bakilmadan satilmali" diyenlerle kayniyordu. Ne zaman yaz kampinda parlamaya basladi herkesin fikri degisti 180 derece döndü herkes.

Tee o zaman belliydi Bruma'nin bu sezon asagi yukari takimin en etkili isimlerinden biri olacagi. Kontrati o zaman yenilemeliydik, sonucta 22 yasinda ülke ve lig standartlarinin cok üstünde yetenegi olan bir futbolcu bu. Böyle oyuncular ile kontrat yenilemek sana fazla zarar vermez, satamazsan bile kullanirsin kac sene. Bruma bir yere kadar yetenekli ama kendini asla taraftarlarin cogu tarafindan beklenilen seviyede göremeyecegiz cünkü bence gelisim göstermeyecek.

Konuya geri dönersek kontrati ne kadar erken uzatirsan uzatmak istersen o kadar kolay olur. Simdi ugras dur, gecen sene yaz döneminde bizim elimiz güclüydü kontrat konusunda ama ne ettiler yaptilar tüm zamani erittiler. Simdi ise ibre tamamen Bruma ve o cingene menajerine döndü. Böyle olacagi o kadar belliydi ki, bunu görmek zor degildi halbuki.

Daha durun yazin U21 Avrupa sampiyonasi var ve Bruma da boy gösterecek o turnuvada. Portekiz orada ilerler ve Bruma biraz performans gösterirse siz o zaman görün yazin neler yasayacagiz neler. Garry Rodrigues denen vasat herifi zaten bosuna almadilar kisin. Bence Bruma ile kontrat yenileme niyetleri falan da yok acikcasi. Dursun o kus beyniyle "bakin Bruma Galatasaraya saygisizlik yapiyor. Buna müsade edemeyiz, kimse Galatasaray dan büyük degildir ehe ühü" diyerek az bucuk bir paraya satacak Bruma'yi.

1 sene kontrati kalmis adama kimse burada lanse edilen paralari vermez. EPL de falan olsa belki ama o da cok kücük bir ihtimal olurdu. Bu durumda kimse Bruma'ya 5-6 dan fazla bonservis ödemez.

Bruma gitmek istiyor. Israr etmenin manasıda yok. 20m euro falan gelse cok ii olur. tabi bu paraya gidip eren-serdar-tolga gibi vasıfsız adamlar alınacaksa bi işe yaramaz.

İyi futbolcu olduğun kadar iyi insan da olursan büyürsün yoksa Quaresma abin gibi en büyük işi kargalarda rabona yapan birine dönüşürsün.

İdman deniliyorsa idman yapacaksın.

Bruma gitmek istiyor. Israr etmenin manasıda yok. 20m euro falan gelse cok ii olur. tabi bu paraya gidip eren-serdar-tolga gibi vasıfsız adamlar alınacaksa bi işe yaramaz.

o durumda kimse 20 vermez sonraki sene sözlesmesi bitecek oyuncudan, hatta rakiplerin eli güclenecek elden 3-5mio vermek zorunda kalacagiz!
abv dursun&co

Bruma mevzusunda 2-3 mesaj ustte yazan Can a tamamiyle katiliyorum. Bruma sakatlik genclik kiralik derken 3 seneyi bosa gecirdi ,senin sozlesmen 5 yerine 2 sene gibi oldu, tamam olabilir , cok sikinti degil , ama o zaman sorunlari bittigi anda yani sezon basinda o 2 seneyi tekrar 5 e tamamlamak gerekirdi

Bugun sneijderin de goze bu kadar batmasinin suclusu 5 milyondan sozlesme yapan bu yonetimdir ,selcuk un antipatik gorunmesinin de sebebi euro bazinda ve yaslandikca rakami artan sozlesmesini yapan aysal yonetimidir

bunlar hep calakalem atilmis ,dusunulmeden yapilmis hamlelerdir . bugun sozlesmelerin bu uzunlukta ve bu rakamlarda yapilmasina karsi brumasinin , yasininin kazan kaldirmasi cok normal

bu durumda ya bunlarin fisini cekip "yasin artik yoksun nokta" diyeceksin , ya da "bruma biz sana 5 sene daha guveniyoruz" diyeceksin , bunlar da sozle degil sozlesmeyle olur

tabi bu gencleri desteklerken onlari zehirleyen baltalari, sabrileri, selcuklari ve hatta yabancilardan kok salmislari da budayacaksin

Yetenekli ama karakteri cidden beş para etmez. Sporting i bırakıp bize gelme şekli de aynıydı. Yarın bir gün aynısını bize yapacak. Adam değil. Ama yetenekli işte...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sportingi gecte sen kulup olarak ne kattin adama daha 1 sene once 6 milyon euro veren keriz olsa diye oraya buraya bakiyordun.
Geldiginden beri 10 tane hoca gordu herif simdi sportingden ayrildigina kopek gibi pismandir

Futbolcular sadece Riekerinkten memnun Terim gittiğinden beri.

Mancini , Prandelli , Hamza (bu karaktersiz de mecburen dahil) , Tudor , Denizli kaç tane hoca gelicek daha? Hepsine farklı bi kulp bulup yolladı oyuncular.

Belki de oyuncuların da o kadar masum olmadığını kabul etmemiz gerekiyor , yerlisi de yabancısı da.

Podolski , Muslera , Balta dışında iş ahlakı , karakteri olan bir adam aklıma gelmiyor artık şu takımda.

Eskiden en yakın örnek Ujfalusi vardı Riera vardı Elmander vardı oynamak için kendini yırtıyolardı , gerekirse kaleci olayım gene de bi katkım olsun kafasında adamlardı. Artık herkes kendine göre ayrı sistem istiyor.

Kalli gibi biri gelecekti şuraya mesela Felix Magath nası analarını ağlatıyorlardı.
Tudor o karakterde ama kariyeri yok diye onu da yiyecekler şimdi yönetimin de hocanın hedef olması işine geliyor.

goruntulerde 2. pozısyonda kafa hareketınden kufur ettıgı anlasılıyor..ancak bı oyuncunun hocasına kufredebılme cesaretı bıle buyuk bır olay bence bu sorgulanmalı..ıyı bır teklıf gelırse satılsın oyuncuya dayalı duzene karsıyım.ıkı uc antreman fazla yaptılar dıye huzursuzluk cıkarmanın luzumu yok

Takımda Başkan ve Yönetim yok
Teknik direktör ve ekip yok
Kadro kalitesi STSL başaltı takımları seviyesinde
Ekonomik durum desen yerlerde

Ama tek derdimiz Bruma'nın Tudor'a dönüp cevap vermesi mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt