#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma bonservis ucretini cikarmadan alip gitcek basini zaten Bruma yiyecek bizi

Hocam yazdıklarını okuyorum duygularında haklısın ama eleştirdiğin noktalar yönetimin işi ve onun suçu. Taraftar olarak bizler performansını ve tavırlarını olumlu ya da olumsuz anlamda eleştirebiliriz. Burada resmen Bruma'yı teknik anlamda savunanlara saldırıyorsun. İşin mali boyutunun hesabını burada kimse yapamaz. O Özbeklerin işi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet yedirmeyelim haklısın ben de öyle düşünüyorum ama şu yönde farklılaşıyoruz. şımartmayalım gerekirse kadro dışı bırakmalıyız. Galatasaray'ın hücum olarak buna muhtaç edenlerin Allah cezasını versin bu duruma düşürenler utansın.

Reis başımızda ciddi manada bir yönetim olsa sözünü geçirebilecek bir teknik ekip olsa tamam şımartmayalım ama kadro dışı bırakmak nedir yav ? çıkarıp kendi topuğuna sıkmaktır bu

İnan şu düşüncenin Tudor'dan en ufak bir farkı yok büyük takım hocası böyle olmaz

Esnek olabilen krizleri yönetebilen adamlar büyük takım hocası oluyor

Öyle höt zöt asarım keserimle yürümüyor işler büyük takımlar da

Daha geldiğin ilk günlerde adamı kadro dışı bıraktın şampiyonluk yolunda sağlam bir darbe yedin hemen diğer maç 11'e yerleştir
Sonra kasımpaşa maçı yine höt söz oyundan çıkar 3-1 kasımpaşa'ya yenil sonra diğer maç amanın Bruma yetiş 11'e yerleştir

Bruma şımarık oluyor sonra tamam Bruma taa 17 yaşında sporting'deyken de sorun çıkarabilecek yapıdaydı tamam ama herşeyi Bruma şımarık diye yıkıp bu yönetim başarısızlığını örtemezsin

Tamam Bruma'yı kadro dışı bıraktın 2018'de bedava'ya gitti kapandı mevzu bu kafayla devam edersen bugün Bruma olur dün Ribery olmuştu yarın A olur B olur

İşte sorunu direk Bruma'ya Ribery'ye yıktığımız için kaybediyoruz reis inan bana ...

Reis başımızda ciddi manada bir yönetim olsa sözünü geçirebilecek bir teknik ekip olsa tamam şımartmayalım ama kadro dışı bırakmak nedir yav ? çıkarıp kendi topuğuna sıkmaktır bu

İnan şu düşüncenin Tudor'dan en ufak bir farkı yok büyük takım hocası böyle olmaz

Esnek olabilen krizleri yönetebilen adamlar büyük takım hocası oluyor

Öyle höt zöt asarım keserimle yürümüyor işler büyük takımlar da

Daha geldiğin ilk günlerde adamı kadro dışı bıraktın şampiyonluk yolunda sağlam bir darbe yedin hemen diğer maç 11'e yerleştir
Sonra kasımpaşa maçı yine höt söz oyundan çıkar 3-1 kasımpaşa'ya yenil sonra diğer maç amanın Bruma yetiş 11'e yerleştir

Bruma şımarık oluyor sonra tamam Bruma taa 17 yaşında sporting'deyken de sorun çıkarabilecek yapıdaydı tamam ama herşeyi Bruma şımarık diye yıkıp bu yönetim başarısızlığını örtemezsin

Tamam Bruma'yı kadro dışı bıraktın 2018'de bedava'ya gitti kapandı mevzu bu kafayla devam edersen bugün Bruma olur dün Ribery olmuştu yarın A olur B olur

İşte sorunu direk Bruma'ya Ribery'ye yıktığımız için kaybediyoruz reis inan bana ...

Haklı olabilirsin zaten sabahtan beri dönen tartışmaların merkezinde yönetim var. Yönetim zaten iflah olmaz artık. Şundan da Eminim kadromuzda suarez olsaydı bu tartışmayı onun üzerinden yapardık. Bir de o var :)

Haklı olabilirsin zaten sabahtan beri dönen tartışmaların merkezinde yönetim var. Yönetim zaten iflah olmaz artık. Şundan da Eminim kadromuzda suarez olsaydı bu tartışmayı onun üzerinden yapardık. Bir de o var :)

Aynen öyle reis yapmamız gereken 2018'e kadar en az zararla gidebilmek ve ondan sonra inşallah önümüze bakabilmek ...

Evet yedirmeyelim haklısın ben de öyle düşünüyorum ama şu yönde farklılaşıyoruz. şımartmayalım gerekirse kadro dışı bırakmalıyız. Galatasaray'ın hücum olarak buna muhtaç edenlerin Allah cezasını versin bu duruma düşürenler utansın.

Kardeş yanlış şöyle bir sıkıntı var. Bruma bizim için gelecek vadeden ilerde faydalanabileceğimiz oyuncu kategorisinde değil şuan hali hazırda takımın en iyi ve en fazla katkı veren oyuncusu. Hani Berk İsmail'i felan kadrodışı bıraksan anlarım ama takımın Bruma'ya ihtiyacı var. Elimizde maaşını ödediğimiz bir oyuncudan faydalanabilecekken kadrodışı bırakırsak bundan en büyük zararı Galatasaray görür zaten. Zaten sözleşmesini yenilemezse takımdan ayrılacak yani Bruma'yı sırf sözleşme yenilemiyor diye kadrodışı bırakmak kendi ayağına sıkmak olur.

sakin olun
HU3aOVM.jpg

Tuna ceza yiyince zevke mi gelicen ***************************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne yaparsan yap kufur etmeyecegim terbiyemi bozamam senin gibi amip icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt