#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursunu zerre sevmem ama dursuna kizanlar aysali övenler, yanlismi hatirliyorum ispanyaya bu adam opsiyonlu 7.5mio euroya gitmicekmiydi?rica ediyorum elestirirken düsünerek yazin! aysal 13e alip 7.5a postaladi ama alan cikmadi!

Allah askina arastirmadan yazmayin suraya. 15/16da gitti Bruma. Hamza ft Dursun zamaninda

13/14 capraz baglari koptu
14/15de bizimle sampiyon oldu

dursunu zerre sevmem ama dursuna kizanlar aysali övenler, yanlismi hatirliyorum ispanyaya bu adam opsiyonlu 7.5mio euroya gitmicekmiydi?rica ediyorum elestirirken düsünerek yazin! aysal 13e alip 7.5a postaladi ama alan cikmadi!
dusunemedi_524737.jpg

Niye maçta oynattı diye mi? Yedek olsaydı sakatlanmazdı hesabı mı

yok , aydın yılmaz defans yapmayı bilmediğinden, o zeminde rakibin sol açığını 1e1 savunma durumunda kalınca ters ayakla hamle yapıp ayağını kırdı

sneijderi tudor ön libero oynatsa ve hava topunda rakiple kafa kafaya çarpışıp ciddi sakatlık geçirse tudora neler diyeceğini tahmin bile edemiyorum

Bunu ilk defa okuyorum.

Manciniye geleceksek nasıl dandik transferlerini eleştirdiğim gibi, tuhaf kararlarını da eleştiririm

Adam sabriyi sol bek, yekta sağ kanat, umut sol kanat oynattı. sneijder'i sol kanada hapsetmesi, burakı sağ kanatta oynatması, bahsettığim gibi bruma'yı wing/sağbek gibi oynatması, aydın'ı 3-5-2'nin sol kanadına koyması, melo'yu orta sahada oyun kurucu gibi oynatması gibi saçmasapan kararlarını pek beğenmediğimi söyleyebilirim. Belki bu konuda hemfikir değiliz. Olabilir.

Sakatlık gerçekleştiği dönem Brumanin daha ilk sezonuydu, fiziksel özellikleri yeterli değildi, ince bilekli bir topçu o mevkide oynatilirsa ve defansif işler yapmak zorunda kalırsa sakatlanma şansı düşük olmadığı apaçık ortadaydı ve Mancini gibi bir tecrübeli td bunu bilmesi gerekiyordu. Zemin de hatırladığım kadarıyla iyi değildi.

Zaten onu o mevkide oynatmak en baştan hataydı ve saçmaydı. Brumanin ofansif özellikleri daha yeterli degilken neden defansif ozelliklerini gelistirmeye calisiyorsun?

O bahsettiğin ekstra özelliklerini katmak için onu alışık olmadığı bir mevkide mi oynatmak lazım Talha

Simeone Griezmanna ekstra özellikleri katmak için onu wingbek olarak oynatmaya çalıştı mı

Fergie Ronnieye ekstra özellikler katmak için onu wingbek olarak oynatmaya çalıştı mı

Öbür hocalar cahil tek akıllı Mancini mi
Yaw "gelistirmesi gereken cok sayida farkli ozelligi varken defansif katkisini gelistirmeye calismasi sacmaydi" diye elestirebilirsin, laf da etmem yani. Katilirim da. Bana sorarsan kanatta oynatmaya devam edip defansa daha cok katkida bulunmasini istemek daha dogru olurdu hatta.

Ama mesele o degil ki. Yasadigi sakatligin o macta oynadigi mevki, yahut macta uzerine yuklenen sorumlulukla alakasi yoktu. Dedigim ve goruldugu gibi orda sakatlanmasinin sebebi tamamen kendiyle alakali. Ha Adem'in de dedigi gibi gereksiz bi yuklenme yapilmis olabilir cocuga. Ama yine mevkiyle alakasiz. Ayni olay forvette oynarken de basina gelebilirdi.

Bi de ilk defa okumana sasirdim. Bruma topu kaptirdiginda direk geri kapmaya calisir bircok kez. Hatta benim en sevdigim ozelliklerinden de biridir. Vurdumduymaz degil o konuda.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yok , aydın yılmaz defans yapmayı bilmediğinden, o zeminde rakibin sol açığını 1e1 savunma durumunda kalınca ters ayakla hamle yapıp ayağını kırdı

sneijderi tudor ön libero oynatsa ve hava topunda rakiple kafa kafaya çarpışıp ciddi sakatlık geçirse tudora neler diyeceğini tahmin bile edemiyorum

Hiç bir şey demem rahat ol senin gibi önyargılı bir şekilde.O poziyon ve verdiğin örnek futbol sahasının her yerinde olabilecek sakatlıklar. Amerikan futbolundan bahsetmiyoruz hücum oyuncusunu savunma yaptırıp tackle esnasında yaşayacağı omurilik sakatlığına benzemez bu örnekler. Sakat oyuncuyu tam iyileşmeden sahaya sürüp tekrar sakatlanmasına neden olmak bir hocanın hatasıdır.

Hiç bir şey demem rahat ol senin gibi önyargılı bir şekilde.O poziyon ve verdiğin örnek futbol sahasının her yerinde olabilecek sakatlıklar. Amerikan futbolundan bahsetmiyoruz hücum oyuncusunu savunma yaptırıp tackle esnasında yaşayacağı omurilik sakatlığına benzemez bu örnekler. Sakat oyuncuyu tam iyileşmeden sahaya sürüp tekrar sakatlanmasına neden olmak bir hocanın hatasıdır.

Uğur Uçarın sakatlığı sonrası federasyona hiç sitem etmedin mi peki , o da her maçta olabilecek bir sakatlıktı

Bruma'nın sakatlığının oynadığı mevkiiyle alakası yok ama olayları yüzeysel değerlendirmeye bayıldıkları için buna kendilerini inandırdılar. Halbuki pozisyon ortada aç izle.

Uğur Uçarın sakatlığı sonrası federasyona hiç sitem etmedin mi peki , o da her maçta olabilecek bir sakatlıktı
Alalakasız örnekler veriyorsun devamlı. Sakatlığı olabilecek bir sakatlıktı ve federasyona da sitem ettim o koşullarda futbol maçı oynattı diye. Bunda ne var bak sağ bek sağ bekde oynadı ve yaşadığı sakatlık. Demek ki neymiş bu tarz şansızlık denebilecek sakatlıklar mevki önemsemiyormuş.

Alalakasız örnekler veriyorsun devamlı. Sakatlığı olabilecek bir sakatlıktı ve federasyona da sitem ettim o koşullarda futbol maçı oynattı diye. Bunda ne var bak sağ bek sağ bekde oynadı ve yaşadığı sakatlık. Demek ki neymiş bu tarz şansızlık denebilecek sakatlıklar mevki önemsemiyormuş.

tamam aydının sakatlığı da başka mevkide oynasa da olabilecek bir sakatlıktı ama ben de o zeminde kendisini o mevkide oynattığı için manciniye sitem ediyorum

birinde federasyon birinde mancini riski minimize etmemiştir benim görüşüme göre , 2si de şanssız sakatlık ama birisi bariz ters ayakla hamle yaptığı için ortaya çıkmış diğeri çarpışma

anlaşabileceğimiz bir orta nokta yok belli ki, uzatmaya gerek yok o yüzden, ben manciniyi ömrümün sonuna kadar suçlayacağım bu konuda, uğurun sakatlığında tffyi suçladığım gibi, sen buna katılmayabilirsin

Teşekkürler Dursun 2 hafta daha dayansan belki bir iki taliplisi daha çıkardı ne gerek vardı yani. Aylar önce dedik bu turnuva da göze batar Bruma diye.

Neyse olan oldu biz de sana ancak lanet okumaya devam ederiz.

sent via GSC

Son düzenleme:
Bize gelmeseydi şu an Pogba gibi bi şey olacaktı büyük ihtimalle.Dybala'dan Mpabbeden falan bahsedilmezdi.Türkiyeye gelerek hayatının hatasını yaptı

Bize gelmeseydi şu an Pogba gibi bi şey olacaktı büyük ihtimalle.Dybala'dan Mpabbeden falan bahsedilmezdi.Türkiyeye gelerek hayatının hatasını yaptı
Forumda bazı kişilere sorsan hâlâ beğenmezler Bruma yı. Şaşırmıyorum artık yani.

Leipzig de artık ağzımız açık şekilde izleriz yine. Sıkı takibe alacağım Bruma yı yeni sezonda kesinlikle kara oğlanı izlemek zevk veriyor.

sent via GSC

Bruma'lı RB Leipzig, Emirates Cup'ta Benfica karşısında! RB Leipzig - Benfica maçı bugün 16.00'da beIN SPORTS 1'de. @Sinan Gümüş

Hala ezbere oynuyor ve top ezmeye devam ediyor.

Bunlardan kurtulursa kanat takıp uçar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt