#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol kanat oyuncusuyla oynanır bunu bu maçta bir çok pozisyonda gördük ne hücum edebiliyorsun nede savunma yapabiliyorsun kanat oyuncusu olmadan hele bu derece kaliteli bir kanat oyuncun varsa kadroya koyacaksın o adamı.

bruma daha 40% gibi oynuyor bide :)

muthis/korkunc bir oyuncu olacak 2-3 sene sonra. bu brumayi tuta bilmemiz biraz zor olacak. tabiki ciddi sakatliklar devreye girmezse gelisiminde.

hocalik isi kalmamis bunun pek fazl. fiziki konuda ve birazda sut konusunda gelisim gösterecek okadar. gerisi mac oynayarak tecübe ile tamamlar. alt yapisi ve kalitesi muthis üst düzeyde.

mental anlaminda da cok üst düzey .

bu cocugu nasil türkiye ye getire bildik hayret edici ne yalan söyleyim.

2 Mac sonra yorum yapmak aslinda iyi degil, ama sadece su an itibariyle Amrabat'tan,Engin'den 3 kat daha iyi oldugu cok net sekilde belli oluyor, ve insallah daha da iyi olacak, iyiki Forma'sini almisim :)

Öyle böyle değil de çocuk bu derece tansiyonu yüksek bir derbi maçında gerçekten rakip takımı acıtan isim oldu.

Serdar klasik mantıkla sırtını arkasındaki adama yaslayıp yere atayım kendimi dedi, Bruma sadece topu düşündüğü için çekildi ve malın çocuğu yere serildi gerisi Drogba +18 :D

artık ilk 11 'de oynasın.. emekliliğe şimdiden geçmiş engin hamit vs oynayacağına Bruma oynasın

Harika bir topçu abi,defansa da çok yardıma geldi helal olsun ya ne diyelim inşallah devamı gelir başarılar Aslan.

Özellikle cesaretini çok beğendim yine. Birkaç kez 3-4 bjk'li arasından topla dribbling yaparak içe kat edişi vardı, hayran kaldım, hatta o dribblingin üzerine şutu da güzel atsa çok iyi olacaktı ama olsun, inşallah daha da iyi olacak aslanım benim. Sabri'ye bile gol attıracaktı neredeyse.

özgüven var,hırs var.belki de juve maçı için umut bağlanacak en önemlisi isim

Maçı izleyemedim sadece özetlerle yetinmek zorunda kaldım . En çok seni izleyemediğime üzülüyorum.

:bid::bid::bid: Adamsın Kingo :bid::bid::bid:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt