#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umit ozat sen ne boksun da brumayi elestiriyorsun kaypak herif biktik su fenerli medyadan

bu herif gelişirse hazarddan iyi topçu olur. böyle yag gibi giden adam varmi. bugün aşiri gol istegi son vuruşlarda sorun yaratti. en azindan kendi emegiyle pozisyona giriyor atamiyor. armut piş agzima düş demiyor

Allah yardımcısı olsun böylesinin.hakettiğin golü atacaksın bruma..gönül ister başlangıç juve maçı olsun..

Sende U20 dünya kupasından bahsettiğinin farkındasın değil mi ?

Çoluk çocukla oynamıyor artık.

Süper lig de şampiyonlar liginde boy gösteriyor.

Ayrıca son vuruslarının böyle oldugu bilinen birşeydi zaten.

Drogba abisi bu eksiğini kapatırsa çok işler yapabilir

u20 dünya kupasında oynanan top bizim ligin üstünde :DD:DD

elimizde tutamayız masalını bırakın..inşallah iyi bi teknik direktör gelip,takımı güzel oynatacak ve bu çocuk gibi daha niceleri alınacak.

Saçma gecenin tek gerçeğiydi. Muhteşem abi resmen Keitadan kesitler sundu. Adam çalım atınca ben bi garip oluyorum 4 yıldır çalım görmüyor bu gözler 4 yıldır kanat görmedik. Asistinide yaptı helal olsun. Kaçırdığın goller hiç problem değil kaçıracaksın sen kaçır 28 yaşındaki Kralım diye geçinen kazma değil..

Bundan 1 tanede sağ tarafa bulmak lazım

bizim taraftar bunada zaman tanimaz ondan cekiniyorum, yarin yine bi gol kacirirsa abouuu bunda gol vurusu yok filan fistik.

bu cocuguda bitiriler.

örnegin burak.

Arkadaşlar elimizde tutamayız nedir yahu? :(

ver parasını tutarsın.

aysal çözer dert yapmayın.

unal-aysal-iflas.jpg

bizim taraftar bunada zaman tanimaz ondan cekiniyorum, yarin yine bi gol kacirirsa abouuu bunda gol vurusu yok filan fistik.

bu cocuguda bitiriler.

örnegin burak.

Öyle birşey yapacaklarını sanmıyorum.

Açıkcası bruma gol kaçırırken bile zevk veriyor.

Maç esnasında dikkat ettiysen bruma gol kaçırdıktan sonra drogba yanına cagrıyor birşeyler söylüyor.

Drogba brumanın üzerinde çok duruyor son vuruş çalıştırır gibime geliyor.

Burak olmuş 28 yaşında, artık öyle bir lüksü yok.

Sen avrupa standartına bir golcüyüm diyorsan kendine, onları atacaksın.

Ama bruma 18 yaşında ve 2 sene daha telafisi var diye düşünüyorum.

Ben acıkcası brumadan bu sene 10 asist 5 gol bekliyordum. bunu geçecek galiba.

Mükemmel futbolcu olduğunu yine kanıtladı. Son vuruşlarını heyecanana veriyorum sıkıntı değil isterse her maç kaçırsın birtane küfür etmem bu adama

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

buragi hocalari bitirdi. adam formsuz üst üste atamayinca beter oluyor. oturt oynatma işte.

yok arkadas bizim taraftardada var adam gecen sene leblebi gibi atiyor kus tutsa yaranamiyor.

yok onu yapamiyo bunu yapamaiyor bitirdiler onu inkar etmemek lazim.

adamin gol sevinicini bile elerstirdiler sen ne diyon ?!

schalke macinda !

yok arkadas bizim taraftardada var adam gecen sene leblebi gibi atiyor kus tutsa yaranamiyor.

yok onu yapamiyo bunu yapamaiyor bitirdiler onu inkar etmemek lazim.

adamin gol sevinicini bile elerstirdiler sen ne diyon ?!

schalke macinda !
herif iyi degil işte. ben isliklanmasin diye oynamasin diyorum. 50 tane atamadi işte. 2-3 maç dinlensin. olurmu oynamali.

Bizim takıma bitiricilik eğitimi verecek üst düzey bir yadrımcı şart. Bu takımda ne varsa her gelen ileride saçmalıyor. E büyük örneği burak işte 2 senedir iyi bir eğitmenin altında olsa o pozisyonların en az 2 tanesini atardı.

Bruma çok genç daha, bu çocuğu kaybetmemeliyiz. Gerekiyorsa özel hoca tutmalı bu çocuğa.

Bruma'yı kötü bir zamanda transfer ettik işleyen bir takımın skoru 2-0'a getirdiğinde rahat rahat baskı hissetmeden istediklerini yapabileceği ortamı hazırlayamadık..

Şimdi kurtarıcı oldu 19 yaşında ama cidden muhteşem oynuyor..

Kariyeri için zor bir takımız stres üstündeyiz..

İzlerken hep şunu diyorum ''Yıllardır beklediğim kanat oyuncusu''

Takımda bir Eden Hazard varmış gibi hissettiriyor..

hazard mı:topsy_turvy: bruma hepsinden iyi olacak

Bruma çok teknik ve hızı inanılmaz bir anda geçiyor gidiyor. Son vuruşlarda sakinliğini korursa o da maç oynayarak olur.

GS yi tek başına sürükleyecek kalitede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt