Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.121
- 5.843
- 1.513
Umit ozat sen ne boksun da brumayi elestiriyorsun kaypak herif biktik su fenerli medyadan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende U20 dünya kupasından bahsettiğinin farkındasın değil mi ?
Çoluk çocukla oynamıyor artık.
Süper lig de şampiyonlar liginde boy gösteriyor.
Ayrıca son vuruslarının böyle oldugu bilinen birşeydi zaten.
Drogba abisi bu eksiğini kapatırsa çok işler yapabilir
bizim taraftar bunada zaman tanimaz ondan cekiniyorum, yarin yine bi gol kacirirsa abouuu bunda gol vurusu yok filan fistik.
bu cocuguda bitiriler.
örnegin burak.
bizim taraftar bunada zaman tanimaz ondan cekiniyorum, yarin yine bi gol kacirirsa abouuu bunda gol vurusu yok filan fistik.
bu cocuguda bitiriler.
örnegin burak.
buragi hocalari bitirdi. adam formsuz üst üste atamayinca beter oluyor. oturt oynatma işte.
Arkadaşlar elimizde tutamayız nedir yahu?
ver parasını tutarsın.
aysal çözer dert yapmayın.
![]()
herif iyi degil işte. ben isliklanmasin diye oynamasin diyorum. 50 tane atamadi işte. 2-3 maç dinlensin. olurmu oynamali.yok arkadas bizim taraftardada var adam gecen sene leblebi gibi atiyor kus tutsa yaranamiyor.
yok onu yapamiyo bunu yapamaiyor bitirdiler onu inkar etmemek lazim.
adamin gol sevinicini bile elerstirdiler sen ne diyon ?!
schalke macinda !
herif iyi degil işte. ben isliklanmasin diye oynamasin diyorum. 50 tane atamadi işte. 2-3 maç dinlensin. olurmu oynamali.
Aysal bir halt yiyemez.
Bruma'yı kötü bir zamanda transfer ettik işleyen bir takımın skoru 2-0'a getirdiğinde rahat rahat baskı hissetmeden istediklerini yapabileceği ortamı hazırlayamadık..
Şimdi kurtarıcı oldu 19 yaşında ama cidden muhteşem oynuyor..
Kariyeri için zor bir takımız stres üstündeyiz..
İzlerken hep şunu diyorum ''Yıllardır beklediğim kanat oyuncusu''
Takımda bir Eden Hazard varmış gibi hissettiriyor..