#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu çizgisini bozmazsa 2 sene sonra nasıl bir futbolcuya dönüşecek hayal etmesi bile heyecanlı :)

İnanılmaz bi vücut dengesi var.Çok zor pozisyonlarda yıkılmadan devam edebiliyo bu kadar dengeli top sürebilen futbolcu sayısı dünyada 4ü 5i geçmez.Çok büyük futbolcu olacak bu yaşına rağmen savunması,takım oyununa verdiği katkı da muazzam.Son tercihlerde sıkıntısı olduğu gerçek onu da hallederse Ribery'den aşağı topçu olmaz.

benim anlamadigim bu yastaki bi futbolcu nasil bu kadar olmus, tamamlanmis hala gelir. Iste bizler hic alisik degiliz ki, bizim yonetim 27 yasindaki genc aydin ve 22 yasindaki genc emreden patlama beklesin. olacak futbolcu diskisindan belli olur -_-

Kaleciyi çalımlayıp boş kaleye atamadıgı bir pozisyon var ya.

İşte bileklerinin çabuklugunu en iyi orda görebilirsiniz.

Ben gerçekten böyle iyi bilekleri olan bir adam görmedim.

son vuruş çalışması lazım drogba abisiyle. bunu düzelttiğinde birinci sınıf bir kanat oyuncumuz olur inşallah

türk olsa ve anadolu kulübünde olsaydı kulübün anahtarlarını istelerdi bizden :D

Hiz , teknik gibi ozelliklerini zaten biliyordum ama beni en cok etkileyen ozelligi yikilmamasi oldu. Aerodinamigi cok iyi, Messi'nin en onemli ozelligi de budur bana gore darbe alsa bile yikilmazz

real madrid-ronaldo

barcelona-messi

atletico-arda

schalke-draxler

münih-ribery

arsenal-walcoot

bu kulüpler için bu oyuncular neyse bizim içinde artık bruma :rugby:

benim anlamadigim bu yastaki bi futbolcu nasil bu kadar olmus, tamamlanmis hala gelir. Iste bizler hic alisik degiliz ki, bizim yonetim 27 yasindaki genc aydin ve 22 yasindaki genc emreden patlama beklesin. olacak futbolcu diskisindan belli olur -_-

Adam illa ben yardırayım derdinde değil o çok ilginç..Nromlade 19 yaşındaki adamın hemen totosu kalkar her pozisyon adam geçmeye uğraşır bu adam paslı oynuyor yeri geliyor Sneijder vari şekilde ölü Hakan Baltaya soldan pozisyon hazırlıyor.. Oynadığı her maçta yaptı bu işi..

sahadan canlı izledim ısrarlar defansa kadar gelip top istiyor muazzam kendine güveni var !

Cocukta nasil bir ciger varsa artik, hem defansa geliyor hemde tum ataklari başlatıyor. Sahada basmadik yer bırakmadı. Bizim adımıza en çok kosani da bu çocuk:)

Drogba son vuruslari öğrettimi tamamdir...

♧tapatalk♧

her zamanki gibi türk basını yine tek maçta şişirmelere başladı şimdi başlasın istanbul kaşarlarının sürekli atacağı mesajlar reina laila popülarite vee tükeniş !! yeter yahu bu filmi bilmem kaç yüz kez izledik yeter ulan medya tek maçta adamı şişirip sonradan rezil etmeyin ADAMI RAHAT BIRAKIN bruma için tehlike çanları çalıyor !! yazık olacak

Bol bol son vuruş ve pas çalışması yapması lazım. Üst vücududa güçlendirirse elit futbolculardan biri haline gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt