#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 gün sonra azerbeycanla maçı var portekizin.

sende iş var yiğenim yalnız rize maçında şutların bana sabriyi hatırlattı bir daha olmaz diye ümit ediyorum

Beklediğim şey oldu. Birinin sitilini birinin sitiline benzettiğini sanan ama aslında birini diğeriyle karşılaştıran insanların bunu mizahi şekilde yazan adama kendince laf sokma girişimi.. Bro kenks şuan insan içine çıkamıyorum..

Biraz çelimsiz olmasından mı bilmiyorum ama bende Neymar'a benzettim stilini. Adımları uzun uzun, omuz omuzalardan kaçabilecek kadar kıvrak ve hızlı.

Sagolasın bu arada.

Daha da uzatmak istemiyorum.

Cezali duruma düsen Ronaldo icin milli takima cagirilmis diyolar.

amanın da kara kuzu a milli takıma mı çağrılmış:yoji:

A milli takimda birseyler yapar ise, ve portekiz dünya kupasina gidip orda kendini gösterebilirse en az +15mil€ bonservis degeri yükselir.

Yüksek meblağlara satma merasimi başlamış futbolcu.Şampiyonlar ligini kazanacas bis kazanırıs bu kafayla.

5 senelik sozlesmesi var 4 sene oynasin 23 yasina geldiginde en az 50 m euroya satariz

Vücut olarak kendini çok geliştirsin, zaten önü çok açık.

altyapıda birhan ve doğuşcan incedere potansiyelli..gökay akpınar abi öyle söyledi.ama birhan ve doğuşcan 16 yaşında daha...inşallah çok genç kazanırız.yerli-yabancı...

Çok sevindim milli takıma çağrılmasına.

Rakip ise zayıf Lüksemburg.İnşallah şans bulur,eğer oynarsa maça damga vuracağına inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt