#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşgeldin kara oğlan. Böyle transfer yaptığımız için ayrı bi mutluyum

Yardıracak inşallah

İleride büyük meblağlara transfer olmasından ziyade uzun yıllar formamızı giymesini tercih ederim.

Fiziği şu an bile ülke standartlarımızın üzerinde...Biraz daha geliştirirse önünde duramazlar..BU çocuğu Porto falan alsyaydı gözüm kapalı dünya starı olacak derdim ama bizim bu becerimiz pek yok..İnşallah ilk deneyimimizde başarılı olur ve dünya futboluna yeni bir yıldız kazandırırız...

Bruma Amrabat gibi olmaz olamaz millet bu Fas'lı oyuncularda çok ciddi mental problem var..Taarabat-Assaidi-Belhanda hepsi çok yetenekli ama belli bir patlama yapıp sonra vasat bir oyuncuya dönüşüyorlar..Dünya yavaş yavaş bu adamların fos olduğunu anlamaya başladı...Belhanda için Arsenal-İnter derken gitti Kiev aldı.. Assaidi Liverpoolda koca bir 0 sezon geçirdi..

Bruma nın başarılı olucağını düşünüyorum.Daha da büyük konuşuyorum eğer oynatırsa İmparator real maçında karşısında ki oyuncuyu perişan edebilir.İdolü ronaldo karşısında kendini göstermek isticek dünyaya..

Son vuruşlarda etkisiz.2 nedeni var..

1)2 ayaklı oldugundan gol yollarında problem yaşıyor.

2)Vücudu güçsüz,toplara istese de güçlü vuramıyor.Kuvvetlenmeli.

Seri,teknik,hızlı ve hareketli oluşu son zamanlarda takımda boy gösteren 'yavaş tempo' sorununu bir nebze olsun çözebilir.

Haydi karaoğlan,verdiğimiz paranın hakkını vereceksin inşallah !

fft104mm2490868.jpg

bruma1.jpg

bM7QYAvN4Gw.jpg

Hafta sonu kadroya alinir mi

Alınmalı, hemde her hafta 11 de başlamalı. O kadar parayı tribünde riskli bir transferi oturmak için vermedik sanırım.

Amaç brumadan para kazanmaksa devamlı oynatmak zorundasın.

Amaç iyi bi paraya iyi bir transfer kazanmaksa yine oynatmak zorundasın.

Tribünde oturacaksa bu kadar para neden verdin diye sorarlar.

agalar hadi diyelim bruma patladi dunyada top 10 oyuncu oldu (oha sallama demeyin metz kasabasindan bulup getirdigimiz ribery bile dunyanin en iyi 5 topcusundan biri oldu) halen 30a 40a verelim derseniz krueger gibi ruyaniza girerim whoop dat ass

ribery 1.70 boyuyla yıldız olabildiyse Bruma her türlü olur.

şu çocuğu izlemek istiyoz ama bırak brumayı görmek 12 gün sonra real maçı var,tek bi hazırlık maçı bile yapılmıyo..tugay olsaydı keşke..en azından a 2 yle maç yaptırırdı..

Seri,teknik,hızlı ve hareketli oluşu son zamanlarda takımda boy gösteren 'yavaş tempo' sorununu bir nebze olsun çözebilir.

Bu kismin birazini bir yerden alintiladin mi renktas? Sanki bir yerde okumustum gibi geldi bana. Ama yinede bu yazdiklarin calisilarak giderebilecek seyler. Dogru calismayla güclenir Bruma :)

Vücudu değil ayakları güçsüz desek daha doğru olur....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt