#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kismin birazini bir yerden alintiladin mi renktas? Sanki bir yerde okumustum gibi geldi bana. Ama yinede bu yazdiklarin calisilarak giderebilecek seyler. Dogru calismayla güclenir Bruma :)

vallah yalan olmasin bana da tanidik geldi. yanilmiyorsam antu da okumustum aynisini renktas

Biraz acele davranmisim ellam antu dan degilmis ana yinede baya tanidik geldi...

Beklentilerinizi biraz düşürün arkadaşlar çocuk daha 18 yaşında, ilk defa Portekiz dışına çıkıyor, seneye potansiyelini gösterir bence bu yıl fazla üstüne gitmeyelim.

İlk maçının Antalya ile içeride olması büyük şans oldu bence.Bruma'nın kendini gösterebileceği bir maç.

Eğer Bursa ve Eskişehir deplasmanlarında takımda olsaydı çoktan gömenler,kazıklandık diyenler çıkardı :D Bruma'nın hazır olmayan hali bile iç sahadaki maçlarda fark yaratır.O konuda rahatım.

Hoş geldin gara tosun

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Antalya maçında oynamaz diye düşünüyorum. Henüz o kadar hazır mı ki?

ronaldo+and+nani.jpg

bunlardan iyi sanırım şu an vücudu

birkaç yıla ihtiyacı var naninin şu anki hali gibi olabilmesi için

ronaldoya bak çöp gibiymiş :D

Son vuruşlarda etkisiz.2 nedeni var..

1)2 ayaklı oldugundan gol yollarında problem yaşıyor.

2)Vücudu güçsüz,toplara istese de güçlü vuramıyor.Kuvvetlenmeli.

Seri,teknik,hızlı ve hareketli oluşu son zamanlarda takımda boy gösteren 'yavaş tempo' sorununu bir nebze olsun çözebilir.

Haydi karaoğlan,verdiğimiz paranın hakkını vereceksin inşallah !

Antu kokan hareketler bunlar :D

Bu yorumun aynısını orada gördüm

İlk maçının Antalya ile içeride olması büyük şans oldu bence.Bruma'nın kendini gösterebileceği bir maç.

Eğer Bursa ve Eskişehir deplasmanlarında takımda olsaydı çoktan gömenler,kazıklandık diyenler çıkardı :D Bruma'nın hazır olmayan hali bile iç sahadaki maçlarda fark yaratır.O konuda rahatım.

Chedjou'da bile kaziklandik diyenler vardi, yaptigimiz dostluk maclarindan sonra. Adam o maclarda toplasan 90 dakika bile oynamamistir, hemde yaninda Dany vardi :D

Hoca Antalya maçında şans vermeli bence bu taraftar Hamit'e bile 2 sezon dayanmışken bu çocuk daha kötü napabilirde buna sesini çıkarsın kaldı ki yaşından ve potansiyelinden dolayı çok çok ayrı bir kredisi daha mevcut şu dönemde hazırsa üst üste forma şansı verilmeli baktık olmuyor şu an zaman zaman kullanılabiliriz sonradan ama bir denemek lazım.

Drogba'nın ilk geldiği haftada da Antalya ile oynuyorduk..Sezonun en rahat maçıydı galip gelmiştik ve tribünler Drogba'ya şov yapmıştı.Şovu geçtim inş geçen sene gibi rahat bi galibiyet alırız.

Fotomaçın iddiasına göre hoca Türk milli takımında oyna demiş.O da hemen kabul etmiş :asd: Adam Portekiz'de ilk 11 ynarken niye Türkiye'yi seçsin.Daha bizim futbolcularımız seçmiyorken :asd:

kargalar fesatlıktan çatlıyor :d ellerınde patlıcak gs batacak diye :D

fifa da akıyor yarabbim durdurulmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt