#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yavaş yavaş heyecanını yenecek.

ilk 11 de oynamama sebebi heyecanı.Zamanla o da bitecek

Terim bu cocuga pres yaptiracam diye diye bitirir,ayni Buraki bitirdigi gibi,ama Engin gibi Galatasaraya yakismayan adama hersey serbest

1 tane pas hatası yaptı.

ve şunu gördüm en azından 3-4 hafta yedek başlaması gerekiyor ama ikinici yarıları mutlaka girmeli.

Neden mi?

Dikkat ettiyseniz fizik gücü yok. Çünkü antreman eksiği fazla.

Aslanım benim bee :yoji:

1 tane pas hatası yaptı.

ve şunu gördüm en azından 3-4 hafta yedek başlaması gerekiyor ama ikinici yarıları mutlaka girmeli.

Neden mi?

Dikkat ettiyseniz fizik gücü yok. Çünkü antreman eksiği fazla.

O pas hatasında Balta'nın pası verip aynı yerde odun gibi durmasının etkisi çok büyük. :disgust:

Çok büyük futbolcu olacak inşallah devamlı oynatılması lazım ama doğru sistemde!!!

Seyirci girince bir kaçışı var, çocuk nereye geldim ben der gibi...

Yalnız büyük yetenek, yavru aslan:)

Burak'ın sağda oynamasına razıyım yeterki sen sahada ol bücürük. Helal olsun diyorum ve önümüzdeki maçı beklemeye koyuluyorum. Umarım daha uzun süre oynarsın.

Hakan Balta'nın yerine sol beklikte yaptı helal olsun be sana adamımsın

Bruma bizim takımda duvar pası verkaç kesinlikle yasaktır.Kural hatasıdır.Biz alıştık sende alışıcaksın.

18 yaşında ki adama çok yükleniyoruz, beklentimiz çok fazla ama napal reis çaresiziz

Düşün ki 19 yaşında bir çocuk Galatasaray'ı ipten almış sana 10 değil 20 verseler bugünü gördüm ya içim acımaz koçum benim!

Adamsın lan sen nasıl da korkusuzca üstüne gidiyorsun rakibin özlediğim kanat bu işte!

Özellikle iç sahada seyirci gazıyla coşacak coşturacak..

Adam olgun oynuyor ya..

Ve Drogba'ya attırdığı golde şerefsiz Serdar hakemi aldatmaya çalışıyor ve o dar alandan bile birşey çıkartabilir miyim? Diye arayan çabalayan Bruma'ya alkışlar!

Böyle transfer gerek bize böyle!

Bruma'nın en beğendim yönü pas verdikten sonra olduğu yerde çakılı kalıp beklemiyor boş alana kaçıp pas almaya çalışıyor.İnşallah zamanla oda burdaki futbolculara uyup çakılı kalıp ayağına pas isteme alışkanlığına kapılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt