#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cok iyisin cabuk simarmazsa bu hırsla devam ederse gelecegin ronaldosu olur.

Transfer zamanı ismi geçtiğinde tepki göstermiştim lakin büyük meziyetlere sahipmiş,hatta müthişmiş,tekniği ve şutunu geliştirirse çok büyük fayda sağlar bize,kumaşı gerçekten iyi.

:016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016:

Aslan'ım benim harika oynadı. Emeğine yazık. Harcanıyorsun bu takımda net.

18 yasşında bu cocuk böyle inanılmaz oynadıgına göre önümüzdeki sene yaz kampı filan gecırdikten sonra nasıl olur merak içindeyim.Tebrikler genc aslan.Şunu bilki su takımı izlemeye katlanıyorsam sadece sen oldugun içindir.

gelecekte ne olur bilmem ama bugün yerine messi olsa ancak bu kadar oynardı

Bu adamın yerinde olsam hemen sezon sonu kaçarım buradan.

Böyle bir akılsız ortam olurmu yahu.

Galatasaray potansiyeli ben burdayım diye bas bas bağırıyor. Her türlü başarıyı yakalarım diyor.

Ama senin işbilmez başkanından, teknik adamına ve oyuncusuna kadar akılsız akılsız hareketler yaparak yok ben istemem diyor.

Zayıf bağlılık zayıf. böyle oluncada herşey tesadüf oluyor.

Şu Bruma gibi adam iki sene önce alınsaydı ne olurdu. Ama yok üçün beşin hesabını yap sen.

adamın muhteşemsin daha iyi olacaksın.. hiç şüphemiz yok.

1 sene sonra biraz daha fiziklenince görücem ben bunu, bu ne hızdır böyle:):)

Bruma = Büyük abilerinin yanında halı saha maçına getirilmiş maçın yıldızı olan küçük velet

Oyun stili franck ribery , mario gotze , eden hazard'a benziyor..

Valla kaçırdığı goller hiç önemli değil, takımı resmen tek başına sırtladı, muazzam ötesi bir maç çıkardı.

Net olarak elimizde tutamayız. Çok net. Sezon sonunda yüklü bonservisle gider büyük ihtimal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt