#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wellbeck .....bruma ... yeni futbol canavarlari

Basin 60 milyon serbest kalma maddesini bu arada

keşke bize gelmeseydin genç. keşke chelse ye yada ne bileyim arsenal'e flan gitseydin. bizde kendini bitirdin..

Büyümesi lazım biraz. Müthiş yetenek yıllar sonra ilk defa bir oyuncu bu kadar heyecanlandırdı bizleri.

Adama nazar değdirmeyin ama gerçekten alkışı hakediyor neler yaptı ayaklarına çok hakim ve çok koşuyor

Söylenebilecek tek şey; nazar değmesin.

Takımın iyi olduğu bir zaman da gelseydi harika olurdu.Şimdi ona kurtarıcı gözüyle bakmak zorunda kalıyoruz ne yazık ki.

Yine de iyi futbolcu kendini her durumda kanıtlıyor.Son vuruşlarının kötü olduğu da zaten bilinen bir şeydi

Başta ben de bizde gelişmez diyordum ama Drogba bu adamı geliştirir.Ayrıca yeni gelecek teknik hocanın da katkıları olur.Villas-Boas gelirse bu adamdan bir Bale çıkar:2_thumbs_up_-_animated:

Bugün istediğim gibi oynadı.Sonradan girmesiyle ilk 11'de başlaması arasındaki oyun farkı çok

Günün tek güzel şeyiydi. İlerisi için umut veriyor. Parasını filan ödeyemeyiz de kaçar diye içim içimi kemiriyor.

abi adam topçu böyle adama yıllık 5 milyon verseler öpüp başıma koyarım uzun zamandır böyle çalım atan böyle dripling yapan böylesine hızlı arzulu bir topçu izlememiştim vallah gözümün pası silindi.sinayder drogba gibi bastonluları alacağınıza alın böyle adamlar .o sinayder denen sözde dünya yıldızı baksın topçuluk öğrensin brumadan

Adamın tek maçta attığı çalım sayısı, bizim takımın sezon boyunca attığı çalım sayısına eşit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt