#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belliki tenbihlemiş Mancini fazla alanını boşaltma,bekini yardım et diye.O yüzden fazla etkili gözükmedi.Akhisar maçında coşar.

Biraz heyecanlı,o da cok normal,zamanla büyük tobcu olcak...

Atağa 2-3 kişi çıktık ona rağmen iyiydi.

en iyisi ne pozitif ne negatif yorum yapmak gerekir o kendi kendine gelirsir.

cok fazla beklenti olmasin bi anda.

daha bebek hersey ondan beklemeyelim.

defansa muthış yardım ettı.emınım sahanın en çok kosanı.bu çocuk olacak az bekleyelım

Milli maç arasından sonra çok daha iyi olacaktır. Yeni sistemde çok iyi oynar. Bugün etkisizde görünse defansa çok yardım etti ve karşıda defansif yönü kuvvetli bir italyan takımı vardı.

Ümit Özat serefsizi su an dalga geciyor Bruma ile. Ankaragücünde ondan daha iyisi var diyor. Sunu hala yayina cikariyorlar ya rezalet resmen.

herif hanzo. kiskaniyor hakan. sinan pandasiyla bu hanzo sagda burak solda amrabat oynamali dediler. burak sagda iyi oynarmiş:D bu heriflerin futboldan bahsetmesi adaletsizlik

12 kilometreden fazla koşmuş..daha ilk 11 de 2.maçı lan..şu selçuk la sneijder bi kendine geleydi..enginde oynayaydı..yalnız kalmazdı.

Adamı hep 2'li 3'lü sıkıştırdılar yardıma gelen verkaça giren olsa yine yardırırdı.

şimdi şu son pozisyonu izledim de harbiden drogbaya atmalıydın o pası yeğen...atardın da aslında..gereksiz bi bencillik yapmışsın.

reis son dakikalarda bire bir yakaladın süratin yeterdi basıp geçseydin maç bizimdi:(

maçın en çok koşanı olmuş birazda pas tercihlerini doğru yapsa maçın adamı da olabilirdi.

İlk yarının başlarında topun dibine girip Sneijder'a attığı pas müthişti.

reis son dakikalarda bire bir yakaladın süratin yeterdi basıp geçseydin maç bizimdi:(

bence yoruldu.. bi de..rize maçıyla bu maçta dikkatimi çekti..2-3 pozisyonda bi karışıklık yaşadı bence kendince..anlayamadım hala..tuhaf...acaba birden bi heycan mı yaşıyo...ne bilyim arenada 50.000 kişinin önünde yardırdı ama bi pozisyonda duruldu...burda juve maçında çok iyi mücadele etti o son pozisyonda saçmaladı..

bu çocuğa piskolog falan ne varsa tutalım.heycanını yenmeli önce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt