#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juve'nin 2. golünde Pirlo'nun o kadar rahat orta yapmasını engelleyebilirdi. Sağlık olsun.

Asiste yönelmesini istiyorum.dün biraz şahsi gibiydi.Özellikle 2 ye 2 yakaladığımızda.yada şut çalışıp kas yaparak son vuruşlarını düzeltecek.

Umutluyum.İyi ki geldin Bruma

18 yaşında olduğunu unutmayalım. Bu yaşta böyle etkili oynayabilen bir kaç futbolcu gördüm sadece ki bunlar şuan dünyanın en iyileri.

2-3 tane tehlikeli top kazandı,ama Kassai denilen eyyamcı hepsine faul verdi.Birde son dakikalarda 1'e 1 pozisyonu vardı.Topu sola çekebilse karşı karşıya kalabilirdi.Onun dışında yeterince yardım alamadı.Savunmada da çok etkili oldu.

BVmvOrpIgAAeA6H.jpg

Icim yanmiyor degil ... ama tercübesizlik iste. Daha cok görürüz bu tarz hatalari ... ama zamanla bunu asacaktir.

Helal olsun Bruma diyorum.

Bence gayet iyi bir performans ortaya koydu.

Diger kanatta oynayan adamlar kötü olunca (Riera/Amrabat) buna birde Sneijder eklenince Drogba ile tek kaldi neredeyse ama yeteneklerini bir kez daha gösterdi, italyan spikerin agzi acik kalmisti 2-3 pozisyonda bir sürü adami maymuna cevirdi.

Şu yaşına rağmen sorumluluk alma isteği cidden insanı mest ediyor. O son dakikada Drogba'nın önüne topu bıraksa harika olacaktı ama canı sağolsun artık napalım. Zamanla daha da olgunlaşacak, biraz heyecanına veriyorum bu tarz yanlış tercihler yapmasını.

Yillar sonra akan bir kanadimiz var. Şükürler olsun. Bazen kararlarında hata yapıyor. Ama bunlar olacak. Olmalida. Hatalarından ders çıkarması cok onemli. Daha bu cocuk çoook gelişim gösterir.. aslan parçası böyle devam. .

Asiste yönelmesini istiyorum.dün biraz şahsi gibiydi.Özellikle 2 ye 2 yakaladığımızda.yada şut çalışıp kas yaparak son vuruşlarını düzeltecek.

Umutluyum.İyi ki geldin Bruma

dün fazla şahsiydi ..son pozisyonda kahraman olmak istedi.

Süper Lig maçlarında sahanın en çok koşan ismi olan Bruma, dünkü karşılaşmada da 12 bin 197 metre mesafe kat etti. Bruma böylece TT Arena seyircisinden sonra Juve deplasmanında da izleyenleri büyüledi.

2-3 tane tehlikeli top kazandı,ama Kassai denilen eyyamcı hepsine faul verdi.Birde son dakikalarda 1'e 1 pozisyonu vardı.Topu sola çekebilse karşı karşıya kalabilirdi.Onun dışında yeterince yardım alamadı.Savunmada da çok etkili oldu.

dün o pozisyonda golü düşündü ..drogbayı hiç düşünmedi...ama drogba top bekleyip,sola kaçan olunca brumanın planı tutmadı...

dün maçta sorun yetenek veya tecrübe değildi. gereksiz abartmamak gerekli mancini uyarmıştır maç sonu diye düşünüyorum

Icim yanmiyor degil ... ama tercübesizlik iste. Daha cok görürüz bu tarz hatalari ... ama zamanla bunu asacaktir.

bize tekrari görünce konusmak kolay.

böyle pozisyonlar olusuyor futbolda 30 senelik oyuncu bile yanlsi tercih yapabilir.

zamanla daha iyi olacaktir.

ama gercekten o an pasi verse galibiyet gelmisiti :)

unutmayin daha yeni a takimda oynuyor hazir yildiz almadik cok zaman tanimak lazim

hermen herseyde homurdanmamak lazim !

Çok istekli çok yetenekli ama tecrübesiz

O son dk da Drogba'ya pasını atabilse şu an galibiyeti kutluyorduk ama Bruma daha düzelecektir gollük pasları vermeyi öğrenecektir.

mehmet demirkol denilen mal bruma hakkında yine saçmalamış...böyle köpeklere yüz vermeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt