#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın ilk çıktığı şampiyonlar ligi Real maçını saymayın. Bence yaşı tecrübesi kaynaklı bir sorun oldu Juventus gibi bir deplasmanda olabilecek şeyler kolay işler değil. Birde Mehmet Demirkolun sabah programda Drogba'ya çıkaramadağı pas için Sergen o pası 17 yaşında atıyordu lafına acayip güldüm Sergen çok yetenekli ama mentalitesi 0 olan bir oyuncuydu.

Son dakikadaki pozisyonu ilk izlediğimde Drogba'yı ofsaytta zannetmiştim ama değilmiş meğersem, çok iyi boşa çıkmış. Kontrol eder etmez oynasa Drogba'ya karşı karşıyaydı.

1382390_306284122842599_1537748890_n.jpg

Büyük konuşmayayım ama bu çocuk kendini geliştirirse, madara edemeyeceği savunma oyuncusu yok gibi. Çok kıvrak, çevik ve en önemlisi yere çok sağlam basıyor kesinlikle güçsüz falan değil. Zihinsel anlamda kendini geliştirmesi şart.

herkes ulanma gibi çok farklı şeyler söylermişcesine aklıllarınca tavsiye vermeye çalışıyor. yok şusu kötü busu kötü vs diye kafa ütülüyor.

zaten her bok açık ve farkında olmayan sayısı kavhedeki kadın sayısı kadar az.

kafa ütülemeyin boş boşta sövmeyelim sülalenize.

Bu zibidi de iyice taktı Bruma'ya.. Kiralık gönderecekmişiz he canım oldu. Salih'e toz kondurmuyordu geçen sene, hani noldu o Salih?

harbi ha iyice saçmalamaya başladi. bizde kim varda kiralik gönderecez. amrabatla oynamamizi istiyor herhalde. birde buragi kesti. göz önüne geldi ondanmi.o_O

Şu yaşında şu haliyle bile hayran kaldım geldiğinden beri, şutlarını geliştirince müthiş olacak, dahada hayran olacam. Süpersin Bruma :)

harbi ha iyice saçmalamaya başladi. bizde kim varda kiralik gönderecez. amrabatla oynamamizi istiyor herhalde. birde buragi kesti. göz önüne geldi ondanmi.o_O

Salak salak konuşuyor işte ya. Enes bizim maçta boş kaleye attı diye övgü üstüne övgü dizmişti. Bruma tek başına takımı sürüklüyor, 2 tane asist yapmış, demediğini bırakmıyor. Bu adamda oldu olası bir yılanlık var zaten ama millete şirin gözüküyor hep. Yavaş yavaş ele vermeye başladı kendini.

Bu adam gerekmediği sürece topa basmamalı.Bence dün birqz çekingendi.Rakibin üstüne agresif gidemedi.

Oyuncularımız Bruma'ya "stop, be calm " yerine her zaman "run bruma run" demeli :ka19:

Zaten bir tane top süren oyuncumuz var, dikkatinizi çekti mi bilmiyorum dün kaç oyuncumuzun topla dribbling yaparken top arkasında kaldı sayamadım.

Galatasaray Brumayı almasın. Elinde patlar. Hatta izlemediği için adamı, herife Bruno demişti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt