#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maçın tekrarını izliyomda şu an pirlodan nefis bi top çaldı..ama şerefsiz hakem faul verdi..bi de bu maçta pek bişey de beklenmezdi..onu tekrar anladım..adamlar hayvan gibi takım savunması yapıyo...

şu takımda ne yaptığını bilen iki adam var biri bruma diğer drogba.özellikle türk kadromuzun hali içler acısı

Helal olsun aslanim, takimin yine en iyisiydi. Kac kisi calimlayip bir sürü pas, orta gönderdi ama beceriksizler kullanamadi..

Maci izleyebildim ... sadece seni gördügüm icin sevindim aslan parcasi. Karanligin icinde aydinliksin. Üstelik Eboue ile cok iyi anlasti bence.

yine iyiydi..devam aslan parçası

aferim brum,yine cabaladın didindin ama b u kadar iste,arkadaslarının kapasitesi belli

wesley sneijder hurdasına göre yeni takım kurulmalıymış,hurda sneijdere göre oynayan oyuncu yokmuş ama ne hikmetse bu genç kardeşimiz aynı takım içinde takır takır futbol oynuyor...

Takım leş dolayısıyla sneijder kötü oynuyor muş.

O zaman bruma güzel oynadığına göre o uzaylı olmalı. Sneijdersporlular bi açık havaya çıkın hayatınızda topcu görmemisiniz belli Bruma size az da olsa gerçek futbolcuyu göstermiştir nasıl da sindiniz köşenize.

adamdaki sansa bak son 2 sezonun en kötü döneminde bize geldi ,umarim oda ayak uydurmaz bizim vurdum duymaz futbolculara

Sürekli oynayacak lamı cimi yok.Aslansın helal olsun sana.

kiralık yollanmalı

takimdaki en formda ve oyuna hiz-kalite katan oyuncudur. ilk yazilmasi gereken oyuncudur ilk 11de.

git gide düşüşe geçiyor bu gidişle türkiyede çürüyüp gidecek, yazık olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt