#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Tüzmen canli yayinda demin :

"mancini brumayi devre arasinda kiralik olarak göndercek. Bu yönde bir duyum aldim. "

bunu yaparsa mancini kendisinide kiralik bir yere yolasin bir zahmet.

10 m Euro bonservis verdigimiz adamı kiralık olarak gönderme lüksüne sahip değiliz.

Bu lükse City-Chelsea-Madrid-Münih v.b para babası kulüpler sahip.

Bruma su takimin tek dise dokunur kanat oyuncusu, kalitesini herkes gördü bizim teknik ekip neyin pesinde acaba??

burma bu akşam bazılarına demirden kol gibi girecek !

2. yari oyuna girer

lan bu adamın ilk 11 baslaması lazım.

ne 2. yarısı ne kiralığı adamı hasta etmeyin çocuğu da soğutmayın futboldan. drogba, bruma,muslera banko yabancılarımız. sneijder de toparlarsa onuda ekleyebiliriz.

sacma sapan isler,takımda adam gibi kanat yok en iyi kanat tobcumuz kiralık gidecek ha:D:D

İlk on birde başlıyor olması şaşırttı beni. İyi bir performans bekliyorum bir de gol atarsa harika olur.

Mancini milli takımdan geç döndüğü için oynatmadığını söyledi ama hemen gönderilecek söylentileri çıkmış.

Tam bir takim oyuncusu olmuş aferin sana cocuk. Orta ve sutu gelistir futbolda fark yaratirsin

doğum günün şimdiden kutlu olsun kara kuzu..şimdi gelip bi iki tuhaf yorum yapan olur.ben kaçayım.

AB statüsü gelirse bundan bir tane de diger kanada lütfen.

Birazdan burası ergenler ile dolacak.

Oyüzden ben bir açıklama yapim:

Bruma önceden evet çalım atan bir oyuncuydu ama kopenagh gibi hızlı cıkan takımlara karşı o çalım girişimlerine bulunsa ve topu kaybetse yüzde yüz gol pozisyonu olur.

Bu genç yaşında bunları kaldıramaz oyuncuyu yıpratır.

Kesin drogba demiştir çalıma girme diye.

ve bruma mevkisi sol kanat.

Sağda oynayamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt