#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. yaparızda kım baslık acacak sımdı...

renktaş vilhenanın kesiciliği daha iyi. çok iyi bir defansif orta saha olur .Brumanın ise ofansı mükemmel.Bizde göbekte oynamasını isterdim.

Fisher vs vilena diye bir video var youtubeda orda çok net görünüyor

renktas böyle adamlar bulunuyor.vilhenna gıbı yuzlerce futbolcu çıkıyor ama bruma gıbısını bulmak çok zor.feyenord şimdı gelse bruma vılhenna takası teklıf etse guler gecerım ben sahsen.bruma cıdden dunya futboluna damga vurabılecek kalıtede.

B_fdf2a242894926c7abb7086247efe834.jpg

Cok sempatik sıpa ya..

Ailemizin evladi gibi firlatma..

Yuzu gozu yumurta olunca cok komikti neye ugradigini sasirmisti :D

bu haber hollanda sitelerine daha erken dustugu icin hollandali kaaskop lar :DDhemen atak yapmislar

biz geceriz onlari merak etmeyin :encouragement:

renktas böyle adamlar bulunuyor.vilhenna gıbı yuzlerce futbolcu çıkıyor ama bruma gıbısını bulmak çok zor.feyenord şimdı gelse bruma vılhenna takası teklıf etse guler gecerım ben sahsen.bruma cıdden dunya futboluna damga vurabılecek kalıtede.

ben de değişmem tabi ama ilerde Melo yerine oynayabilecek bir oyuncudur.Kesiciliğini ve uzun paslarını beğendim.

Hangisi diye sorarsan bende tabiki Bruma derim

ben de değişmem tabi ama ilerde Melo yerine oynayabilecek bir oyuncudur.Kesiciliğini ve uzun paslarını beğendim.

Hangisi diye sorarsan bende tabiki Bruma derim

ben kötu futbolcu demedım renktas yanlış anlaşılmasın.bruma çok çok ıyı.rakıp olarak bu vılhenna gösterılmez bence.

renktaş vilhenanın kesiciliği daha iyi. çok iyi bir defansif orta saha olur .Brumanın ise ofansı mükemmel.Bizde göbekte oynamasını isterdim.

Fisher vs vilena diye bir video var youtubeda orda çok net görünüyor

arkadas sen vilhena yi tanimamissin, adam bildigimiz 10 numara, on libero degil

vılhennayı ben tanımıyorum youtubeden merak ettım vıdeolarını ızledım.ara pas ve uzaktan şutları ıyı hızlı bır adam degıl fızıgı de çok ıyı degıl.bruma çok farklı.rakıbının futbol hayatını bıtırır çalım manyagı yapar.sagından atıp solundan gecer.tavsan gıbı adam bruma pası atıyor hemen boşa kaçıp top ıstıyor.ribery dahıl ben bruma gıbı futbolcu görmedım.Allah nazardan saklasın.belkı ben abartıyorum

Kurallara uygun olarak baslik acabilirsiniz Golden Boy ile ilgili.

Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2

Mancini Kayseri de tribüne yollayacakmış diyorlar yine, yapma hocam gözünüzü seveyim.

Yarin inşallah oynar. Sadece şampiyonlar ligi maçlarında nasıl geliştirsin kendisini. Şöyle süper ligde de her hafta yardıra yardıra oynasın. Bruma oynarsa, daha rahat galibiyetler alırız. Hocam lütfen oynat.

Bitiyorum senin dikine top oynayisina !! Senin arkana sabri yakismiyor .. Eboueyle kara tren misali ..

Hocam burada Bruma ve Draxler çok çok özel yetenkler..Diğerlerinin bir kısmını tanımıyorum..Bence Pogba biraz fazla abrtılıyor..Benim de beğendiğim bir oyuncu ama birka. yıl sonra dünyanın en iyilerinden biri denecek kaliteyi göremedim..

Edit :bir de Quintero var o kaçmış gözümden

o isimlerin arasında birinci olması mümkün değil... taraftar oylarıyla olacaksa da haksızlık olur zaten... bazı isimler şu anda kendini kanıtlamış ve takımlarında yerlerini almış vaziyetteler (draxler, janusaj, lukaku, pogba, marquinhos, can) ... bruma henüz tam olarak takımda oturmuş değil... tabi bunun en büyük sebebi de bizdeki saçma sapan yabancı kontenjanı hikayesi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt