#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doktor bu adam oynamalı nasıl ne şekilde bilemiyorum ama oynamalı.

suratlı dıkıne gıden adam gecen tek adamımız ve sahada yok.mancınıye bırı rıze macını ızletmelı.brumayı görmeli.bellıkı anteramanları ızlemıyor mancını.bruma gıbı yetenek yedek kalmaz kalmamalı.

nası oynucak kimi kesicek

gökhanz varken chedjou oynamıyodu bruma oynuyodu ama şimdi öyle bi seçenekte yok

nası oynucak kimi kesicek

gökhanz varken chedjou oynamıyodu bruma oynuyodu ama şimdi öyle bi seçenekte yok

Fatih Terim'in müridleri çözümü bulmuş habarın yok mu ?

"ceyhun'u koy defansa bruma'yı oynat yieea nolacahh?"

Not:Bir arkadaşım (ağır ft fanı) "koy yektayı sol beke. oynamışlığı var" gibi bir cümle bile sarfetmişti.

malesef 6-0-4 ün kurbanı. ligde izleyemeyeceğiz brumayı. oynatmak için defans 4 lüsünde 3 yerli oynatmak gerekir ki o da bu şartlarda mümkün değil.

Mancini Brumayı oynatmak için Hakan veya Gökhanın dönmesini bekliyorum dedi.

Sol bek için yabancı oynatmak zorunda kalıyoruz.

Eğer hakan iyileşirse sol beke onu koyacak mancini ve brumayı ilk 11e alacak.

Malesef sağ bekde sabri oynayacak. bazende gökhan chedjou keser.

Ben Bruma'yla alakasız bir şekilde yabancı sınırını eleştirirken arkadaş bana Hakan düzeldiğinde aynı şeyleri yazabilecek misin? dedi.Ben de yazdığım şey yabancı sınırıyla alakalı olduğu,Hakanla alakalı olmadığı için Hakan düzelince yabancı sınırı değişmiyor dedim.Nesini anlayamadınız bunun ?

Hakan-----sabri bek konstelation olabilir>>> +1 kontenjan.

Bunu kast ediyorlar Galiba...

{Tapatalk}

Dün yokları oynadı

Devre arası için sağlam yerli oyuncuları radara almışızdır umarım, yoksa işimiz zor.

Şöyle kolay maçlarda Chedjou -Ceyhun değişikliği yapılabilir.. Veya Sno-Drogba dinlendirilebilir..Bruma dün sahada olsaydı Konya takımını eleğe çevirirdi.. Yazık çok yazık Türkiye liginin açık ara en büyük genç yeteneği heba oluyor

Bu çocuğun oynamadığı hiç bir maçı izlemiyorum. Zevk almıyorum çünkü. Dün oynamıyacağımı duydum izlemedim. Geçen haftada izlemedim. Evet Brumaspor luyum saldırın.

Oyun disiplini yok bu bebenin belki de o yüzden mancini seçimini bundan yana kullanmıyor. Maça sol açık başlıyor ama sonra her topa deli dana gibi koşuyor. Bi bakıyorsun sağ tarafta diğer kanatla oyuncusuyla beraber, bi bakıyorsun sınayderin pozisyonunda, bi bakıyorsun melo'nun yanında. Ben zannetmiyorum ki ne fatih hocanın ne de mancini'nin her topa atla, bütün takımı taşı dediğini..

Sol bek için yabancı oynatmak zorunda kalıyoruz.

Eğer hakan iyileşirse sol beke onu koyacak mancini ve brumayı ilk 11e alacak.

Malesef sağ bekde sabri oynayacak. bazende gökhan chedjou keser.

Artık mecburen Sabri-Şecu-Zan-Hakan oynarız.Zan Şecu'yu değil Semih'i keser.

Hakan ve Gökhan artık haftaya hazır olur.Özledik ligde Bruma'yı.Karabük-Kayseri-Konya maçlarında oynamadı...

artık bir cözüm bulunmalı ve fb maçında muhakkak oynamalı,cünkü fb ortasahası ve defansı hızlı ve teknik adamlar karsısında bocalıyor,Bruma ile fb'nin dengesini bozarız.

Sorun sadece Bruma'nın oynaması değik ki.Sabri denen zerzevat her maç oynuyor ve KAPTAN.Futboldan soğudum bari bizim takımdan soğutmayın.

Öyle saçma bir 6+0+4 kuralı varki elini kolunu bağlıyor t.d.nin.. Adama gerçekten yazık oluyor 6+2+2 olsa en azından kenarda oturup duruma göre oyuna dahil olur ,ne saçma bir sistemdir bu anlayabilmenin imkanı yok!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt