#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cok destek cikiyorum bu cocuga, yildiz olmasi icin en onemli sey sabirdir. bu yuzden trden yildiz falan cikmiyor.

yalniz mancini reise kiziyoduk oynatmiyo diye. hakliymis; demistiki gs buyuk bi camia 18 yasindaki cocugun getirecegi toplara bagimli kalacak takim degiliz. gibi bisiy demisti. Brumadan beklenti inanilmaz cok bu yuzden mancininin bu cumlesi cok dogru.

sabredersek bu cocuk olur

Mancini Bruma'yı neden oynatmıyo diyenler simdi Bruma'ya cop diyor renktas gercekten anlasılacak gibi degil

Biz niye Porto gibi olmuyoruz diye soranlar vardı.İşte bu yüzden olamıyoruz.Türkiye'de sabır=0

Giovanni aklıma geldi

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Derbiden sonra hatunla keyif yaptığın fotoyu koymasaydın çok iyi olurdu evlat.

Karnıma ağrılar girdi dün izlerken. Onun da kafası rahat değil. Daha 19 yaşında, üzerinde yük fazla. Eziliyor yükün altında..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Çok yanlış tercih yaptı asla geliştiremez kendini.

Umarım kiralık olarak yollarız bir kulübe böyle bir yeteneği heba etmeyelim.

İyi ki girmemişim foruma dün gece. Hakikaten çok acayip oluyor bazıları.

Mancini Bruma'yı neden oynatmıyo diyenler simdi Bruma'ya cop diyor renktas gercekten anlasılacak gibi degil

Bi kısmı da "Mancini harcadı çocuğu" diyor. :) Neymiş, Mancini pas oyunu oynamasını istiyormuş, çalım yapmasını istemiyormuş. :2aloh1: Bruma'nın topu her alışında gözlerinden belli ilk tercihinin çalım olduğu, ama çocuğu 3 kişi kapattığı için pas atıyor Mancini suçlu oluyor.

kim kızarsa kızsın bu çocuk mancını geldıgınden berı degıştı.mancını savunma yaptırıyor yeteneklerını sergılemesıne ıuzın vermıyor.brumayı yavas yavas kaybedıyoruz.

Bu basit bi yorum, azcık kafa yorsaydın keşke.

Mancini gelmeden önce Bruma henüz yeniydi. Yani rakipler tanımıyordu çok fazla. Mancini'nin geldiği vakte yakın bir zamanda da rakipler Bruma'ya karşı ekstra önlem almalarının gerektiğini çözdüler. Bruma'nın etkisiz olduğu maçlarda onun önünü kapatan oyuncu sayısı ile etkili olduğu maçlarda önünü kapatan oyuncu sayısını kıyaslarsan çok rahat anlarsın zaten. Zor olmasa gerek.

Terim zamanında savunma yapmıyor muydu? Şu anda yaptığı savunma Terim zamanında yaptığı savunmadan daha ekonomik, çizgiyi kapatıyor, Terim'in olduğu dönemdeki gibi top kimdeyse dalmıyor.

Yeteneklerini sergilemesine izin vermediği kanısına nerden vardığını bilmiyorum ama hayal gücün kuvvetliymiş.

mancının elınde muthış yeteneklı bır bruma var.mancını efendı brumadan yeteneklerını bır tarafa bırakıp sabrı gıbı oynamasını ıstıyor.bruma ne yapsın.

Belli bi düşüncen var zaten, "Terim gitmeseydi, Mancini kötü" bu her yorumunda belli. Ama ben yine de anlatayım.

Bruma'yı eskisi gibi boş bırakmıyor rakipler, azcık gözünü açıp maç seyretsen göreceksin.

Tek adam akilli atagimizi bu cocuk yaratti.

BYxrmBFIEAAlPbR.jpg

Dün akşam paylaştığı fotoğraf.

ve sanırım tepki aldı kaldırdı.

Cidden türkiyeye gelen oyuncu kendini geliştiremez.

brumaya sallayan adam karşısında beni bulur

ona göre

19 yaşındaki çocuğa kurtarıcı gözüyle bakanlar var.

Bu çocuk Galatasaray'a gelene kadar sadece 13 profesyonel maça çıktı. Bizim derdimiz neredeyse her maç oynaması gerektiği.

Önceden söylediğim gibi Allah korusun bir iki maç daha kötü oynarsa Amrabat muamelesi çekilecek diye..Daha geldiği günden kurtarıcı gözüyle bakıldı, fiziği yok diye oynatılmıyor dediğimizde neler söylendi neler..

Mancini ne düşünüyor bilmiyorum ama şu yabancı sıkıntısı devam edeceğine göre yurt dışında bir yerlere kiralamakta fayda var. Eboue, Dany, Ched, Riera, Amrabat tek tek bakınca gözden çıkarılabilir gibi duruyor şu halleriyle belkide ama yerli takviyesi yapma durumumuz bile muamma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt