#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BYxrmBFIEAAlPbR.jpg

Dün akşam paylaştığı fotoğraf.

ve sanırım tepki aldı kaldırdı.

Cidden türkiyeye gelen oyuncu kendini geliştiremez.

Karısı oluyor o yalnız, çok sıkıntılı bir durum yok..

bruma-evli-cikti-3584256.Jpeg

Şurdaki ablayla aynı kişi sanırım..

Bu çocuk kendi gelişimi için yanlış ülkeyi seçti

umarım zarar etmeden satabiliriz kendisini

Genelde Bruma her oynadığında Sneijder de sahada oluyor. Bu sefer Sneijder'in olmadığı iki maçta da döküldü. Sadece kendisi değil takım da döküldü.

Engin ve Sneijder ile müthiş anlaşıyor.

Ne olursa olsun şu takımda Drogba dışında top ayağına geldiğinde beni heyecanlandırabilen tek oyuncu.

dün fb çok iyi savunma yaptı, hem önde çok iyi bastılar hem geride alan vermediler.haliyle bruma da etkisiz kaldı.hücumda zaten hiç akıcı değiliz, topu yay civarına getirip de gol pozisyonu ürettiğimiz maç hatırlamıyorum, kenarlardan da gelemiyoruz.

Iste Türkiye´nin gercekleri. Türkiye´de böyle genclerin parlamasi mümkün degil cünkü sistem ve ekonomi müsade etmiyor.

Misal, Arsenal alir Bruma´yi, 1-2 sene hazirlar, belki kiralar, belki ara ara oynatir. Verdigi para umrunda olmaz.

Kontenjan derdi de yok, takimi da etkilemez. Peki Türkiye´de nasil?

Sen 10 Milyon veriyorsun, yabanci bir futbolcu aliyorsun. Millet süperstar bekliyor, ortaligi dagitmasini bekliyor.

Sabir da yok, kontenjandan dolayi seceneklerin de yok, sabredecek ekonomin de yok.

Belliydi 3-4 mac sonra milletimizin elestirecegi, cöp muammelesi yapacagi.

Ama sunu da söyleyeyim, Mancini´den sonra ciddi bir düsüsü var. Oyun tarzi degisti gibime geldi.

Mancini bu cocuktan cok farkli seyler mi istiyor cözemedim. Terim döneminde aliyordu topu, yardiriyordu.

Simdi aliyor, duruyor, pas veriyor vs. Sanki havasi alinmis balon gibi olmus Bruma.

Bruma alip gidecek arkadas, bizim ondan beklentimiz bu. Böyle pas oyunu, geriye geleyim falan Bruma'yi bitirir.

fizik kalitesi cok yetersiz demekden bikdim. kalitesi ,oyun zekasi cok üstün bir yetenek ama fiziki gelisimi tamamlanmamis maalesef. bugünkü devirde de fiziki kalitesi önemli üst seviye futbolda. caner hic sans vermedi cocuga maalesef fizik gücünü kunlanarak ama daha önceki maclarda da dayak yigiyordu tüm ikili mücadelerde.

OZaman Messi de fiziksiz ? Yaw bizim ulkemizde egitim namina , fizik gelistirme adina hic bir egitim yapiliyormu merak ediyorum ..

OZaman Messi de fiziksiz ? Yaw bizim ulkemizde egitim namina , fizik gelistirme adina hic bir egitim yapiliyormu merak ediyorum ..

messi fiziksiz mi ?! messinin üst vucudu tas gibidir büyük ihtimalde ve kilosuda yerinde. ikili mücadelerde kolay kolay devrilmiyor o hizi ile bide.

ülkemizde fizik anlaminda egitim yapiliyormu sorusuna . emre ,aydina ve semihe bakalim cevabi belki onlarda bula biliriz :(

Gitsin kurtarsın kendini Türkiye'de bu tarz futbolculara sabretme ve oyun olarak geliştirme kültürü yok.

Her etkisiz olduğu maçtan sonra çocuğu yerin dibine sokuyorlar.

Ahaa buraya yaziyorum bu cocugu ligin 2. yarisinda satan taraftar olacak adim Alper ise.

Simdiden beklenti bu yolda, bi kac mac daha kotu gitsin takim, Bruma da fazla etki yapamasin bu maclarda hemen yilin KAZIGI falan diyenler olacak.

Isimlerini de biliyorum simdi saklim, onlar bilirler.

Üzüldüğüm 3 kİşiden biri takımda

Futboldan anlayan bi hoca gelir en kısa zamanda takımın basına

yuh be bruma en en en en son elestirilecek adam onu bile elestirip yerden yere vuruyorlar oha cüs yani amac ne anlamadim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt