Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Bruma, Portekiz Milli takım kampına Ronaldo'nun arabasıyla geldi. Ronaldo, Bruma'ya yakın ilgi gösteriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bruma, Portekiz Milli takım kampına Ronaldo'nun arabasıyla geldi. Ronaldo, Bruma'ya yakın ilgi gösteriyor.
![]()
Bruma fenerde olsaydı Gürcan bilgiç Fenerbahçe artık dünya takımı oldu baksanıza bruma ronaldonun arabasında derdi
Draxler, bütün devler peşinde. İstesen bile alamazsın.
Götze, 37m€
Varane, stoper, bizim stoperimizle arasında iki yaş var. Fiziği 30 yaşında adam gibi.
Chamberlain, aynı yaşta 19 maça çıkmış ligde. Bruma 12 haftada 5 maça çıktı, sezon sonuna kadar o rakamı yakalar zaten.
Nastasic, stoper, onun da fiziği gayet sağlam.
Lukaku, fizik olarak aynı şekilde.
Ben adamın fiziği gelişemiş diyorum, üfleyince uçuyor diyorum, maç oynayarak düzelecek birşey değil bu diyorum. Benim dediğimi anlamadan atlamazsın umarım bidaha![]()
senin cümlen....
"19 yaşında ve yokluktan her maç banko oynaması beklenen bi çocuk işte.. Üstelik henüz fiziği oturmamış bi çocuk. Çocuk yahu, ne kadar büyük beklentiniz olabilir ki?"
ben de sana çocukları saydım gördüğün gibi..nasıl mantıksa bu... fiziği iyi değilse geliştirecek arkadaş.. beklentimiz var tabiki 10 milyon verdiğimiz adamdan...ne yani fiziği iyi değil ne yapalım mı diyeceğiz...yıldız adayı diye alınmadı mı bu çocuk...? o potansiyeli görüyorum ben ama malesef Türkiye de bu şartlarla zor ...keşke 1 yıl İngiltereye kiralık yollayabilsek durumumuz olsa...
Hepsinin çocuk olduğunu biliyorlar, ona sadece oyna diyorlar. Bizim Bruma'dan beklediğimiz bir anda Ronaldo olması.Bruma, Portekiz Milli takım kampına Ronaldo'nun arabasıyla geldi. Ronaldo, Bruma'ya yakın ilgi gösteriyor.
![]()
O yazdığın adamların hiçbirisinin üzerine takım planlaması yapıp, atağı şekillendirmesi beklenmiyorHepsinin çocuk olduğunu biliyorlar, ona sadece oyna diyorlar. Bizim Bruma'dan beklediğimiz bir anda Ronaldo olması.
senin cümlen....
"19 yaşında ve yokluktan her maç banko oynaması beklenen bi çocuk işte.. Üstelik henüz fiziği oturmamış bi çocuk. Çocuk yahu, ne kadar büyük beklentiniz olabilir ki?"
ben de sana çocukları saydım gördüğün gibi..nasıl mantıksa bu... fiziği iyi değilse geliştirecek arkadaş.. beklentimiz var tabiki 10 milyon verdiğimiz adamdan...ne yani fiziği iyi değil ne yapalım mı diyeceğiz...yıldız adayı diye alınmadı mı bu çocuk...? o potansiyeli görüyorum ben ama malesef Türkiye de bu şartlarla zor ...keşke 1 yıl İngiltereye kiralık yollayabilsek durumumuz olsa...
Burada Bruma'ya laf etmek istemiyorum ama madem 10 milyonumuz vardi, gidip Manchester United'in kanatlarindan birini alsaydik.
Kücük takimlara karsi yine bastaki perfomansini sergileyecektir. Ayni perfomansi güclü rakiplere karsi beklemek biraz fazla. Cocuk daha bu sene profesyonellige basladi, fakat bazilari olaganüstü bir perfomans bekliyor.
Bir Draxler'e bakin. O da hep öyle ahim sahim oynamadi ... ama Schalke sabreddi ve cocuk gittikce iyiye gidiyor. Bale'in patlamasi tam 4-5 sene sürdü.
Iste budur bir turkten beklenen mesaj da zaten gec bile kaldi.
Sonra da yok Porto yok Ajax modeli deyip durursunuz
19 yasinda hangi futbolcu duzenli forma giyiyor dunyada ?