#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar yıkıcı eleştirinin hiçbir anlamı yok. 19 yaşındaki ve ilk maçlarında bize bu kadar umut aşılamış bir oyuncu için özellikle.

Kendisinin şımarıklık, son vuruşlardaki beceriksizliği gibi kötü özellikleri var. Mancini, otoriter adam. Onu dizginleyecektir, ancak; Bitmiş özgüvenini tekrar aşılar mı, orası soru işareti. İşte bunu başarabilirse Mancini benim gözümde iyi bir hoca olacaktır.

Bruma'nın özellikle ligde ev sahibi olduğumuz maçlarda oynaması gerektiğini düşünüyorum.

Bruma'yı saha içinde bu kadar kısıtlarsa kaybederiz bu gidişle ilk girdiği maçtaki adam nerde şimdi ki adam nerde..

Ben adama üzülüyorum resmen kariyeri mahvolacak..

Bu kadar yıkıcı eleştirinin hiçbir anlamı yok. 19 yaşındaki ve ilk maçlarında bize bu kadar umut aşılamış bir oyuncu için özellikle.

Kendisinin şımarıklık, son vuruşlardaki beceriksizliği gibi kötü özellikleri var. Mancini, otoriter adam. Onu dizginleyecektir, ancak; Bitmiş özgüvenini tekrar aşılar mı, orası soru işareti. İşte bunu başarabilirse Mancini benim gözümde iyi bir hoca olacaktır.

Bruma'nın özellikle ligde ev sahibi olduğumuz maçlarda oynaması gerektiğini düşünüyorum.

Tamam geleceğe yatırım da Galatasaray gibi tarihinde 10 üstüne sadece Jardel transferi olan bir klüp bir oyuncuya bu parayı vermişse kısa vade de sonuç bekliyor.Şu ana kadar hayal kırıklığı

Kötü degildi sacmalamayin. Real'e karsi oynuyor ve Bruma ile anlasacak bir Drogbavar belki o da zaman zaman cöküyor. Sneijder Bruma icin, Bruma Sneijder icin önemlidir. Bu yüzden bu ikili oynasaydi. Bruma henüz cok genc, tecrübesiz. Onu simdiden 5 oyuncu arasina sokmak aptallik olur.

Bu ülke sabirli olmaya ögrenecek, yeter artik! Biktim Ceyhun, Dany, Umut, Amrabat gibi cöpleri izlemekten.

brumanın hala muthış bır yetenek oldugunu dusunuyorum.ama bu çocuga adam kovala defansa yardım et gıbı kalıplara sokarsak bu çocugu kaybederız.drogba tek forvet bu çocukta drogbanın yanında serbest adam oynamalı.ister sagdan ister soldan hucum yapmalı.sade hucumu dusunmelı.

Bu kadar sert eleştirilerin mantıklı bir tarafı kesinlikle yok. Uzun vadede yararlı olması için alındı Bruma. Ligde bile oynamayan adamın Madrid gibi bir takıma karşı ne yapmasını bekliyordunuz? Şu bir gerçek ki Bruma henüz Galatasaray'da düzenli oynayacak kapasitede değil hem fizik olarak hem de oyun olarak. Müthiş bir potansiyeli var ve o potansiyeli kullanabilirsek açığa çıkar. Öyle ligde oynatamayıp Avrupa'da yıldızların kucağına atarsan daha çok sallarsın Bruma'ya. Zaten takımda kanat oyuncusu olsa kesinlikle kiraya verilirdi. Kurtarıcı gibi lanse edildiği için insanlar boş yere sallıyor çocuğa.

Çocuğu moral olarak bitirdik zaten pek bir şey beklemek anlamsız zaten genç oyuncu sabırlı olmak lazım şu maçta en son kızılacak oyunculardan biri bence yazık ediyoruz çocuğa umarım düzenli forma bulmaya başlar.

Buraya gelerek Hayatının hatasını yaptın Evlat. Geleceğine ihtimal bile vermiyordum ben. Aklını kullanman gerekirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt