#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adama maksimum 10 hafta dayanabilirler diyordum bizim maksimum anlayışlı taraftarımız hemen çöp kazık demeye başladı. Adam oynamıyor abi, Eboue ne halt yaptı ilk yarıda ki bu adamı oyundan çıkarıyor en azından adam dikine oynuyor ya.. Bu adam ilk geldiğinde ortalığın ağzına ediyordu o zaman yetenekliydi de şimdi mi bir halt olmayacağı ortaya çıktı Mancini adamı bitirmeye yemin etmiş sizde çanak tutuyorsunuz..

Yahu amma aceleci adamlarsınız.Bu transfer yatırım transferi değil mi ? Bu aralar formsuz.İlk yarı iyi oynamadı oyundan çıktı.

Yine başlamışlar 12 milyon hesabına.Ya sabır...

Drogba,Riera,Sneijder'e para verince 30 yaşında adamlara bu parayı vereceğine gençlere verin geleceğe yatırım olsun derler..

Gençlere verince bu çocuktan bir halt olmaz kazık derler.

Çok para vermeyip transfer yapmayınca bizimkiler pinti derler..

Çok para verince battık derler..

Nasıl bir taraftar profilimiz var ki 19 yaşında daha geçen seneye kadar paf takımla maça çıkmış yaza kadar kimsenin ismini bilmediği birinden Ronaldo performansı bekliyor.. Kaldıki bu adam geldiğinde yeteneğini gösterdi ama adamı harcıyorlar şuan..

Yanlıs yere geldin Bruma

Bu zihniyette ki taraftar ıslıklar seni yakındır...

İlk yarıda ki rezalet takımın tek yaratıcı ismiydi, 2 tane alda at diye araya bıraktı, ilkinde Eboue saçmalaması, ikincisinde Eboue'ye yapılan ve verilmeyen penaltı vardı. Ama gel gör ki, oyundan alınan adam yine o oldu. Bu kadar olmaz ya, hakikaten ayıp.

Yanlışlıkla fener forumuna girdim herhalde(!).Durun çıkış yapayım.

Bizim Türk milletinin mantalitesine bitiyorum yahu! Her zaman "30'luk içi geçmiş starlara milyonları dökeceğinize Porto gibi, Arsenal gibi genç yeteneklere para harcasanız ya" derler, bunu yaptığında da bu sefer böyle riske girilmezdi, kazık vs. muhabetti yaparlar.

Komik milletiz!

Eğer brumaya kazık diyorsanız yemin ederim siz futboldan filan anlamıyorsunuz gidin hentbol izleyin.

Geleceğin Drogbası denilen Lukaku adlı eleman süper kupa maçında chelsea'yi yakıyor. Penaltı kaçırıyor.

ve o kaçırdığı penaltı chelseanın süper kupayı almasını engelliyor.

Ama chelsea taraftarı hala lukakuya güveniyor. ve gelişmesi için kiralanıyor.

Bruma buna rağmen elinden geleni yaptı ki 2 tane güzel pozisyonu var. Bir tane yüzde yüzlük asist yaptı ama malesef bizim beceriksizler değerlendiremedi.

Şimdi dürüst olun? Brumanın o verdiği asist gol olsaydı ne olurdu?

Hadi onu geçtim. Ortada hiç birşey yokken bruma yoktan pozisyon var edip, kimsenin aklına gelemeyeceği yere on numara pas bırakıyor. Bunuda mı görmüyorsunuz?

Ama yok! Malesef fotomaç, fanatik gibi gazetelerin şişirmesine geldiniz hepiniz. Yok yeni ronaldo falan. Alakası yok. Bruma yeni ronaldo olabilmesi için türkiyede değil, ingiltirede oynaması gerekiyor.

Türk futbolu o kadar kalitesiz futbol ki, alper potuk gibiler 6-7 milyon euro edebiliyor.

Herneyse. Bruma umarım kiralık verilir 1 buçuk yıl.

Yabancı sınırı var iken bu tarz bir yatırım yanlış oldu maalesef. Bu adamı kurtarıcı olarak oynatırsak bu tarz tepkiler alması normal.

Takımda ki çöp tenekelerinin arasında tek sabredilmesi gereken isim.

Daha olmamıs bir oyuncu için bir maçta vazgeçeceksek işimiz var.

Zaten bu kazmaların arasında gelişmesi mümkün değil yazık etti kendine. :)

İlk yarıdan sonra takip etmedim.

Kaçıncı dakika da oyundan alındı?

Bu arada ufak bir detay Eboue'ye attığı muhteşem pasta Eboue saçmalamayıp kaleciyle karşı karşıya golü atsa kraldın Bruma..

Burada işler böyle başkalarının beceriksizlikleri de sana yansır..

Bruma ileriye yönelik yatırımdır.Gün gelecek o da tecrübe kazanacak.10 dk oynasa yine kardır kendisi için.Ben 2. yarı oyundan çıktığına üzülmüyorum.Oynayamadı,hep aynı hareketler biraz tecrübe kazanması gerek.Ne yazık ki örnek alabileceği de bir kanat oyuncumuz yok .Kimi örnek alsa futbolu unuttururlar.

Kimse oynadı iyiydi demesin.Bal yapmayan arı gibiydi.İlerde inşallah iyi olacak belki ikinci yarı belki daha sonrası

Bruma bence çok potansiyelli oyuncu, ama bizim insanımıza göre değil asla.

Futboldaki sınırlama ve düşünce de bunu engelliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt