#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma ileriye yönelik yatırımdır.Gün gelecek o da tecrübe kazanacak.10 dk oynasa yine kardır kendisi için.Ben 2. yarı oyundan çıktığına üzülmüyorum.Oynayamadı,hep aynı hareketler biraz tecrübe kazanması gerek.Ne yazık ki örnek alabileceği de bir kanat oyuncumuz yok .Kimi örnek alsa futbolu unuttururlar.

Kimse oynadı iyiydi demesin.Bal yapmayan arı gibiydi.İlerde inşallah iyi olacak belki ikinci yarı belki daha sonrası

Üzüldüm, Çünkü yerden kalkmayan Eboue oyundayken Bruma'nın çıkması kanıma dokundu..

Üzüldüm, Çünkü yerden kalkmayan Eboue oyundayken Bruma'nın çıkması kanıma dokundu..

Sabri ve Eboue kanser hücresi gibi. Ben alıştım sende alış renktaş.:D

Birini çıkarsan öbürü batar

2 si bir adam ediyor Mancini 2 değişiklik birden yapacağıma Brumayı alayım dedi.Şaka bir yana bende anlam veremedim

Sol Bruma sağ Emre Çolak iyi olurmuş aslında. Emre hareketlilik getirdi oyuna.

adamin da felegi sasti bi oynuyor bi oynamiyor sürekli degisik oyuncular etrafinda

burak dururken bu adamin cikmasi da bir garip

ikinci yari ihtiyacimiz vardi

Mancini napmak istiyor anlamıyorum.

Diger konularda suçu yok ama taktı Bruma'ya heralde.

Ondan iyi oyuncu mu varda onu kesiyor her seferinde ilk kurbanı oluyor.

İzlediğim ilk yarıda sahada bir tane bile iyi oyuncumuz yoktu neden Bruma çıktı anlamak güç.

Sneijder'i aldı başkan. Onu oynatacak T.D.'ü de alırım dedi. Gitti Mancini'yi getirdi.

Şimdi Bruma'yı aldı. Bize lazım olan onu oynatacak T.D. Yoksa bu elemana yazık olacak Mancini kafayı taktı herife.

Fatih Terim varken Rize ve Antalya maçlarında uçan adam Mancini geldiginden beri Juventus macından itibaren hiç yok.

Mancinin yaptığı şeyin mantıklı bir izahı olamaz

Ilk geldiginde cok iyiydi düşüş var mancinide sabretmiyor bu adama gittikçe umudumuzu azaltıyor

Sanırrım Mehmet Demirkoldu bruma kiralanmalı dediğinde herkes saldırmıştı adam haklıymış kiralayacaktın bir klube mümkünse Türkiye dışı bir takıma 1 sene sonra alacaktın geri büyükm takımlar böyle yapyor hiç kimse 18 yaşındaki adamı alıp ilk 11 e koyup fark yaratmasını beklemiyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=mQ4OXPy5rxc[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=9qYuH6lldP4[/media]

İlerisi için gayet umut aşılayan performansı vardı FT döneminde.

Mancini geldi ilk juve macında aşırı defansif görev verildi.(ki normaldir)

Mancini den sonra kendine güvenip çalım denemelerine girmemeye başladı.

Buda mancininin özgüvenini yerlere düşürdüğünün göstergesi.

Mancini Bruma'yı üstte videoları olan tarzda maçlarda bile oynatmadı tabi gelişmez.

Video deyip gecmeyin mac boyunca sadece Bruma'nın yaptıgı olumlu/olumsuz hareketler var.

Elimizde böyle bir potansiyel var ve köreltiyoruz.

Mancini bu konuda net olarak salakça davranıyor kusura bakmayın.

Nereden tutsan elinde kalıyor. Yazık olacak, bu transfer sonrası için çok ümitliydim. Transfere bakış açımızı da değiştireceğini düşünüyordum.

Devre arasında İspanya, İngiltere falan kiralansa daha iyi duruma gelir.

Kac kurtar kendini olm. Sabri gibi bir adamın 90 dakika oynadigi bir macta, sen 45de cikiyorsun oyundan.

Ben bu oyuncunun şu ana kadar farklı hiç birşeyini göremedim..Bu forum abartıyor, bizi de inandırıyor.. (Cana ya da Dos Santos gibi) Bazı şeyleri gerçekliği ile sunsanız bize de yanılmasak... Bruma Bruma dendi ama bana Sabri'den çok daha yararsız bir futbolcu gibi geldi..

Ben bu oyuncunun şu ana kadar farklı hiç birşeyini göremedim..Bu forum abartıyor, bizi de inandırıyor.. (Cana ya da Dos Santos gibi) Bazı şeyleri gerçekliği ile sunsanız bize de yanılmasak... Bruma Bruma dendi ama bana Sabri'den çok daha yararsız bir futbolcu gibi geldi..

yeni 19 una girmiş devamli oynamayan birinden bahsediyorsun. bu yaşinda portekiz a takimina gidiyor. 45 te hemen çikartiliyor. ne oynadigimiz bile belli degil.

45'te çıkartılıyorsa hiç bir şey yapmadığındandır.. 17 yaşında oynayan oyuncuyu da biliyoruz en azından Galatasaray'a gol atmış... Bırakın şu Bruma sevdasını yaaa...Birinin taraftara yapıp şişirdiği ve patlamak üzere olan bir balon gibi aynı... (Umarım yanılırım...)

45'te çıkartılıyorsa hiç bir şey yapmadığındandır.. 17 yaşında oynayan oyuncuyu da biliyoruz en azından Galatasaray'a gol atmış... Bırakın şu Bruma sevdasını yaaa...Birinin taraftara yapıp şişirdiği ve patlamak üzere olan bir balon gibi aynı... (Umarım yanılırım...)

burak napiyorduda 90 dakika oynadi düz yorum yapiyorsun. herif 25 inde gibi söylüyorsun. bu herifin gelecegin yildizlari arasinda uefa gösteriyor sen balon diyorsun. nediyim. ilerde bişey yapar yapmaz. herif dogru dürüst devamli oynamadan balon denmesi anca bizim ülkemizde olur.

ilerde hep beraber görürüz ne oldugunu.

Umarım değil. Kesin yanılacaksın. Bir oyuncuyla ilgili yorum yapabilmek için o oyuncuyu çok dikkatli izlemek gerekir. Birincisi, Bruma Mancini geldikten sonra sanırım 3 ya da 4 maç oynadı. FT zamanında ki Bruma ile Mancini zamanında ki Bruma arasında çok fark var. FT zamanında alıp giden, adam eksilten, araya çok güzel paslar çıkaran bir Bruma izliyordum ben. Mancini zamanın da ise Defansa yardım eden bir bruma görüyorum. ilk yarı hem sağ da hem solda beklerin olacağı pozisyonlarda toplar çıkardı. Bruma şuan Mancini tarafından kilitlenmiş durumda. Serbest değil. Bu oyuncu serbest bırakılmalı. Serbest oynadığı zaman çok çok daha verimli olacağını düşünüyorum. Dün Mancininin Bruma-Umut değişikliği çok yanlış bir değişiklikti. 1-0 geridesin. Çıkacak adam Bruma olmamalıydı. ilk yarı boyunca ezdiği bir top görmedim ben Brumanın. belki 1 tane. Eboue'e attığı bir ara pası vardı ki, şuan takımda ki oyuncuların %90'ı bu pası düşünüp atamaz eminim buna. Sadece Bruma değil, Emre çolak tercihi de yanlıştı. Emre yerine Aydın girmeliydi oyuna çünkü oyunu kanatlara yığamıyorduk. Bruma'nın transfer sürecinde ben forumda Türkiyeye geleceğine ihtimal vermiyordum fakat geldi. Şu durumunu gördükçe keşke gelmeseydi diyorum. Biz hazırı alıp oynatan bir sistemi barındırıyoruz içimizde. Oyuncu yetiştiremiyoruz maalesef. Şuan büyük bir revizyon olsa, Muslera ve Brumayı takımda tutun. geri kalanlar gidebilir derim. (Sneijder de dahil)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt