#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mancini oynatmak istemiyorsa bari bir üst seviye lige kiralik gönderelim ki adam kendini gelistirsin degeri artsin.

Bruma reise bakın hele :D

62635F62625F636162645162686B66616B616483A06362AB.jpg

belki de 2.yarı oyuna girmesinde bi hayır olur.gerçi o da riera kadar defansa yardım edebilir o ayrı.

Maç iptal edilmeseydi büyük ihtimal 2. yarı oyuna girmezdi veya girince çok etkili olamazdı.

Eboue-Selcuk-Melo-Riera

------------------------

------Sneijder----------

------------Bruma------

-----------------------

----------didi----------

seklinde olmali 3-6-1 gibi. yarin mac baslarken bruma-burak degisikligi yapmak lazim. Bi kere Juventus'un oyun plani nedeniyle burak'in oynayabilecegi bir oyun olmayacak

amanın da Cimbomun karakuzusu,aslan yuvasının en küçüğü:heart:

Özel bir programa tâbi tutulmalı varsın olsun bir sürü takımdan ayrı çalışsın ama şu devre arasını bol bol fitness yaparak geçirmeli. Mancini bunun üstünde durmalı. Sen Bruma'ya dersin ekstra idmanlar yap ama her futbolcu antrenman yapmaya istekli olmaz. Bence antrenman saatlerinde özel çalıştırılmalı. Bruma ayağını daha sağlam yere bastığı zaman makine gibi olur.

Özel bir programa tâbi tutulmalı varsın olsun bir sürü takımdan ayrı çalışsın ama şu devre arasını bol bol fitness yaparak geçirmeli. Mancini bunun üstünde durmalı. Sen Bruma'ya dersin ekstra idmanlar yap ama her futbolcu antrenman yapmaya istekli olmaz. Bence antrenman saatlerinde özel çalıştırılmalı. Bruma ayağını daha sağlam yere bastığı zaman makine gibi olur.

Kesinlikle.

Hatta yediği yemek bile programlı olmalı.

Bak bizim emre çolağa hala aynı fizik.

Fitness yapıyor mu? Evet yapıyor.

Ama niye gelişmiyor? Cünkü öğrendiğim kadarı ile önüne her geleni yiyor. Geçenlerde nişantaşında bir büfede hamburger yerken görmüş arkadaşlar.

Bir sporcu asla hamburger, sosisli gibi yağlı sağlıksız şeyleri yememeli. Ama bizim türkler yiyor.

Ondan gelişemiyorlar.

Kesinlikle.

Hatta yediği yemek bile programlı olmalı.

Bak bizim emre çolağa hala aynı fizik.

Fitness yapıyor mu? Evet yapıyor.

Ama niye gelişmiyor? Cünkü öğrendiğim kadarı ile önüne her geleni yiyor. Geçenlerde nişantaşında bir büfede hamburger yerken görmüş arkadaşlar.

Bir sporcu asla hamburger, sosisli gibi yağlı sağlıksız şeyleri yememeli. Ama bizim türkler yiyor.

Ondan gelişemiyorlar.

Ve bu "sporcu"lar galatasaray bünyesi altında. İnanmak güç. Senelerdir Galatasaray'da olup da 1 adım ileriye gidememek nasıl bişey anlam veremiyorum.

3-5-2 Brumayı bitirecek bir sistem gibi görünüyor... Tek bir alternatif yol var..Bruma Drogba'yla birlikte 2. forvet olarak oynayacak..Serbest takılacak kanatlara gidecek.. Şu an Salah'ın falan adının geçmesi beni şaşırtıyor..Mancini 3-5-2'de Brumaya yer bulamazken bu tip bir kanat oyuncusunu nerede oynatacak.. Acaba hoca Chedjou yerine sağlam bir stoper alana kadar geçici olarak mı 3-5-2 düşünüyor..Kafam karıştı iyice..

Ve bu "sporcu"lar galatasaray bünyesi altında. İnanmak güç. Senelerdir Galatasaray'da olup da 1 adım ileriye gidememek nasıl bişey anlam veremiyorum.

Kesinlikle.

Bak mesela dortmund altyapısı neden bu kadar iyi?

Tüm spor malzemeleri profesyonel diye mi? Hocaları iyi diye mi?

Alalakası yok.

Adamlarda "futbol okulu" var.

Mesela, onlarda herşey programlıdır. Yani bir futbolcunun yiyeceği yemekler, içeceği şeyler herşey programlıdır. ve bu programın dışına çkamıyorlar. Çünkü sürekli çocuklar kontrol altında kan ile mi başka bir yöntemle mi bilmiyorum ama bir futbolcunun o ay nasıl beslendiğini istatiksel olarak çıkartıyorlar.

ve şu konuda pek emin değilim ama biryerde okumuştum. Dortmund altyapısında sadece futbol öğretilmiyor zeka gelişmesi için çeşitli dersler veriliyor. matematik ve geometri gibi derslerede ağırlık veriliyor.

Bizde bunların yarısı bile yokken kral oyuncular yetiştirmeyi düşünüyoruz...

Potansiyelli hocası iyi olan bir takıma kiralık verilmeli bence bu yabancı kontenjanında kendisine yer bulamayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt