#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gardas sen yedekte degil tribunde otur iki gun sonra solak miydim sag ayakmiydim diye dusunursun ..

Bu sikeci TFF resmen futbolcularimizi futboldan soguttu .. Tribune cikan adam efor sarf edermi ? Ben sahsen etmem zaten aksam TV basinda maca bakcan ..

Hocayı eleştirdiğim tek nokta bu... Chedjou-Eboue kesinlikle vazgeçilmeyecek adamlar değil .. 2'sinin yerine oynayanlar da onları aratmıyor ..Hepsi zaten rezil durumda.. Bir maç Muslera-Sabri-Semih-Zan-Riera Melo-Selçuk-Aydın-Bruma -Sno Drogba çıksak ne kaybederiz ki zaten her türlü 2 gol yiyoruz..

aynen öyle fizik kondüsyon ıvır zıvır yetersiz ayrıca pozisyon bilgisi de kötü çalım yeteneği var ama bunu geniş alanda daha iyi icra ediyor orada da sıkıntı var. bu çocuk burada harcanır eğitilebileceği bir yere kiralamak lazım.

Devre arası Almanya, İngiltere, İspanya gibi ülkelerde her maç banko oynayabileceği bir takıma kiralanmalı. Seneye hazır bir Bruma bu takımın değişmez ismi olur. Türkiye'de bu şartlarda gelişmesi zor. O kadar parayı sadece kupa maçlarında oynasın diye vermedik.

aynen öyle fizik kondüsyon ıvır zıvır yetersiz ayrıca pozisyon bilgisi de kötü çalım yeteneği var ama bunu geniş alanda daha iyi icra ediyor orada da sıkıntı var. bu çocuk burada harcanır eğitilebileceği bir yere kiralamak lazım.

Kondisyonu bence gayet iyi, ileri geri cok kosuyor.

Defansa da baya gelip yardim ediyor ama fizik olarak güclenmesi lazim yinede

170720131619510656702_2.jpg

181220132224181112760_2.jpg

11 i geçtiniz birde gönderecezmi. kupada oynar. biri olmaz yerine oynar. müthiş oyuncularimiz var gibi fizigi iyi degil pozisyon bilgisi iyi degil ne la bu.

en iyisi engellemek tuhaf konuşanları,zaman harcamaya değmez.

Kupada 90 dakika oynadığına göre Mancini pek düşünmüyor yine lig maçında. Ayrıca Gökhan Zan-Semih ve Chedjou hiç süre almadığına göre yine üçlü dizilişle çıkacağız gibi duruyor.

TS maçında oynaması lazım.TSnin defansı çok ağır ve kafa toplarına hakim oyuncuları var.Bruma gibi delici oyuncu oynamalı.Chedjou yerine G.Zan veya Eboue yerine Bruma'yı kullanabilirz. TS'de Sol Bekte Aykut Demir gibi ağır ve her an kart görecek oyuncu var.Bruma onu hızıyla geçerse Aykut her an sinirlenip kırmızı görür.

Engin gibi şişko futbolculara alıştığınız için gözünüze zayıf geliyo olabilir ama kondisyonu oldukça iyi. Fiziği de hiç kötü değil zamanla dahada iyi olacaktır.

Dün harikaydı. Güzel oyunun gol ile süsleyince bir başka güzel oldu.

mancini bende brumayı oynatmak istiyorum demişti bi ara...zaten brumanın balıkesir maçındaki etkinliğini gördükten sonra da isyan etti yabancı sınırına.

bi yolunu bulur,oynatır diyorum artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt