#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın Portekizli genç yıldızı Bruma için İngiliz devleri Liverpool ve Arsenal devreye girdi. Kırmızılar'ın transfer için 19 milyon euro'luk bütçe ayırdığı ifade edildi.

Galatasaray'ın Portekizli genç yıldızı Bruma için İngiliz devleri Liverpool ve Arsenal devreye girdi. Kırmızılar'ın transfer için 19 milyon euro'luk bütçe ayırdığı ifade edildi.

sakatlanmadan önceydi o biraz clde parlatsak rahat okuturduk 20m'e rekor kırardı ilk defa bu yaşta bu kadar yüksek potansiyelli adam aldık bağlar koptu 6 ay sonra : (

sakatlanmadan önceydi o biraz clde parlatsak rahat okuturduk 20m'e rekor kırardı ilk defa bu yaşta bu kadar yüksek potansiyelli adam aldık bağlar koptu 6 ay sonra : (

Topu sürüşü kendini sakinmamasi ilk oynadiginda sakatlanmasinin kacinilmaz olduğunu düşünüyordum çok uyduruk bir pozisyonda kasti bacagini şans tabi, dönerse tekrar o atikligi olurmu o önemli dünya kupasi çok büyük sansti

Bruma gibi adamlar çok azaldı.Bekler kolay çıkamaz bu tip oyuncular sayesinde ne Hajro ne Lucas hakiki kanat Bruma'dır.Ancak çok fazla çizgide kalıyor yazın hem fizik hemde bu özelliğini geliştirirse Nani'yi ikiye katlar.Birde inanılmaz sempatik ve istekli.Özellikle BJK maçında adeta uçuyordu hem Baltanın açıklarını kapattı hem Serdarı deli etmişti

Antep bugün çok aradı kendisini, eksikliği baya baya hissediliyordu :asd:

Madem oynatmayacaksınız bari geri verin la... Adam yok olup gidecek... :sleeping-70:

Bu adam yerlere göklere sığdiramadiğiniz Lucas i 10 la toplayip 5 le çarpar değerini bilmek lazım sakatlık cok üzücü ve talihsiz oldu umarım iyi çalışır ve eskisinden iyi döner

Bu adam yerlere göklere sığdiramadiğiniz Lucas i 10 la toplayip 5 le çarpar değerini bilmek lazım sakatlık cok üzücü ve talihsiz oldu umarım iyi çalışır ve eskisinden iyi döner

Sakin ol ikiside Galatasaray'ın futbolcusu.

Şu birini yüceltirken diğerini gömme zihniyetinide çözemedim. İkiside genç, İkiside potansiyelli, İkiside Galatasaray'ın.

[attachment=7785:üm.jpg]

Ekli dosyalar

• üm.webp
    üm.webp
    23 KB · Görüntüleme: 473
Sakin ol ikiside Galatasaray'ın futbolcusu.

Şu birini yüceltirken diğerini gömme zihniyetinide çözemedim. İkiside genç, İkiside potansiyelli, İkiside Galatasaray'ın.

Kesinlikle Lucas i kötülemek istemedim kesinlikle ikisi de potansiyelli ikisi de iyi performans göstersin katkı sağlasin tabiki isterim benim atarım lucas a yeni messi diyip bruma ya is yapmaz satalim diyenlere

Chelsea maclarinda tam ihtiyacimiz olan adam (idi) :(

Gözünüzde biraz fazla bir misyon yüklemiyormusunuz? Ortamız yok vallahi. Şimdilik Türkiye kupası maçlarında bile tek tük etkili olabilen GENÇ ve POTANSİYELLİ bir oyuncu olduğunu unutup ona sanki takımın kurtarıcısı, yıldızı gibi bir misyon yüklüyoruz.

Daha İzo'yu bile oynatamadığımız ortamda Bruma'nın sakatlanması takımı %1 bile etkilemedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt