#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Portekiz olmasa diyelim Fas falan olsa Dünya Kupasina götürmek icin cabalarlardi büyük ihtimal. Portekizin böyle bir ise girecegini düsünmüyorum acikcasi. Üstümdeki bir kac üyenin yazdigi gibi Quaresma bu formuyla devam ederse muhtemelen o gider. Mesela Nani dogru dürüst oynamiyor United da, onu da belki almazlar bile.

Hem gidip de ne yapacak?? Biraz düsünün de öyle yazin. Cocuk kalsin sihhatine kavussun, iyiyce toparlansin, yazin hazirlik kamplarinin hepsine katilsin ki yeni sezona zimba gibi hazir olsun. Yemisim Portekizi cocuk daha 19 yasinda, daha nice turnuvalar görecek.

bruma seneye büyük bi silah olacak.tak tak tak vuracak kaleyi.

BjLqlq2IMAA4zxK.jpg
yavrum benim arabanın kralına da binecen,kızları da götürecen.yazın bol çalış.

Önünde 4 aylık güzel bir zaman var. Yazın iyi hazırlanırsa, Eylül gibi ligin 5. haftasından itibaren oynamaya başlar. Yazın Temmuz'dan sonra ufak tefek 10-15'er dakika hazırlık maçlarıyla alıştırmalara başlar.

Ohaa baldıra bak nasıl olmuş aferim lan çalış kuvvetlendir bacağını ki bu kadar çabuk sakatlanmayasın ben size birşey diyem mi hayvan gibi güçlü olacak yeni sezonda bekleyin ve görün...

Bir daha sakatlanmamak için daha fazla kas yaparak gelecek ve gururumuz olacaktır diye düşünüyorum bende. Hadi İnşallah!

Mancini ligde oynattığı maçlarda özgürlüğünü kısıtlıyor gibiydi saha içinde. Umarım seneye öyle olmaz.

Ah be çocuk.Oynasaydın belki de şu an ŞAMPİYONLUK hedefimiz yeniden umut bulurdu.

Seneye takımın as oyuncusu olmalı diğer yerli kanat oyuncumuz ile birlikte Sneijder'in sağında ve solunda büyük işler yapmalılar ve yapacaklardır.

ulan şimdi bizde çıktığı maçlara baktım müthiş ya.pasları filanda gayet iyi.bu adam tek başına takımı hareketlendirebiliyormuş.demekki bir kanat daha olsa uçarız kanat+forvet şartoğlu şart.bekliyoruz seni reis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt