#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde yer bulamayacak olsa olur da şu an Bruma bizde Muslera'dan sonra gözün kapalı oynatacağın adam olur. Bizde öğrensin çalım atmayı filan.

Bence de öyle aslına bakarsan ama belki yönetim bi güzellik yapıp Farfan'ı falan alır Bruma'yı geliştirme fırsatımız olur diye düşündüm Lukaku misali. Gerçi Antep'te ne kadar gelişecek orası var. Sergen de gitmiş galiba yeni öğrendim :asd2:

sergenmi kaldı antepte zaten :D

Gitti mi yav? :asd2: Haberim yok.

Bence de öyle aslına bakarsan ama belki yönetim bi güzellik yapıp Farfan'ı falan alır Bruma'yı geliştirme fırsatımız olur diye düşündüm Lukaku misali. Gerçi Antep'te ne kadar gelişecek orası var. Sergen de gitmiş galiba yeni öğrendim :asd2:

Gitti mi yav? :asd2: Haberim yok.

sıkılmış antepte bıraktı :asd:

Farfan gelse bile bize iki kanat lazım artık:)

Yabancı sınırını nasıl hallederler bilmiyorum ama Muslera-Telles-Melo-Sneijder-Kanat-Kanat-Santrafor şeklinde yabancılarımız olmak zorunda.

hajrovicle bir değil.hajro 3 yaş büyük.ayrıca bruma şimdi olsaydı hajrodan daha etkili olurdu.

Ilk yarı takım yarışın içindeyken olamadı. Bu çökmüş takımda taraftardan haksız tepki yerdi hajro gibi. Bu adamlara yıldız gözüyle bakıp o ölçüde bi beklentide oldukça tatmin olmak zor.

mancini kalırsa brumayı oynatmaz.oynatmadıgını da gördük.bruma bence ribery den sonra görüğüm gelen en büyük yetenek.

Hajrovic bize geldiğinden bu yana 400 dakika oyunda kalmış tüm maçlarda ve 1 gol 3 asisti var.

Bruma da 1000 dakika oyunda kalmış ve 1 gol 6 asist yapmış.

İkisine de Mancini bariz haksızlık yaptı.

Umut, Aydın, Ceyhun, Burak, Drogba en kötü zamanlarında forma buldu. Bu adamlar bulamadı. Tek forvetli ve kanatlı oynasak, bu iki genç adamı oynatsak şu anki durumdan daha kötü olur muyduk?

Bruma sakat olmasaydi bu takima çok katki saglayabilirdi.

Gelecek sene Mancini kalirsa ve Brumayi oynatmazsa çabuk kovulmali, elimizde Nani kadar iyi olabilecek yetenegimiz var.

Sneijder, Telles, Bruma.

Hajro-Bruma kanatlari dehset olur.

Siz Hajronun ve brumanin bizdeki performanslarina bakmayin. Ikiside cok klas oyuncular. Dogru dürüst oynatmadi Mancini. Harcadi resmen adamlari, ben de ona yanarim. Degerlerini bilmemiz gerek.

Ilk yarı takım yarışın içindeyken olamadı. Bu çökmüş takımda taraftardan haksız tepki yerdi hajro gibi. Bu adamlara yıldız gözüyle bakıp o ölçüde bi beklentide oldukça tatmin olmak zor.

yıldız değil yıldız adayı renkdaş.yeni sezonu bekliyorum.bence inşaallah çok iyi olacak.

Brumada Hajrovic de potansiyelli adamlar. Ontiveroda dahil.

Bruma'nın dönüşü de kendi kariyeri açısından çok önemli. Bir kere artık o eski Bruma'dan çok daha güçlü ve dayanıklı olmak zorunda. Bağları kopan dizini, eskisinden en az 6-7 kat daha fazla güçlendirmek zorunda. Yoksa Allah korusun futbol hayatı bile tehlikeye girebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt