#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma dünyada sayili yildiz adaylarindan biri... Bunu ben demiyorum, avrupanin bütün medya organlari dillendiriyor.

AMA malesef kariyer planlamasi cok yanlis yapti bu cocugun manajeri :( Bu yasta maximum süre oynamasi gerekiyor. Türkiye deki yabanci sinirlamasi, Brumanin gelisimine engel olacak diye korkuyorum, kaybolup gidecek gibime geliyor... Türkiyeye gelerek para yi sectiler kendisi ve menajeri...

Bizim 5 yabanci hakkimiz varsa, teknik direktör ona mac/kupa kazandiracak yabancilari oynatir. Ve malesef Bruma daha tek basina mac cevirecek kapasitede degil. Sakatlikdan önce yüksek hiz i vardi ve dribbling özelligi yüksek idi. Geri kalan bütün özellikleri (top sürme, pas, shoot, güc, taktik, mental, ...) vasat sayilabilirdi. Simdi sakatlik dan sonra nasil dönecek tam soru isareti ?

fifa daki kadrom;

------------------------------Lukaku------------------------------

-Bruma------------------Sneıjder----------------Shaqırı----

-------------------Selçuk--------------Melo---------------------

Aslına bakarsan olmayacak kadro degıldı ama kacırdık elımızden

Mancini hiçbir şey yapmasın. Şu adama bir şeyler öğretsin başka bir şey istemiyorum. Seneye açıkcası Burak kalır. 1 tane yerli sağ kanat ve sağ bek olarak da Tarık Çamdal'ı alırsak defansta Semih veya Koray ile yabancı bir stoper oynatabileceğimizi düşünüyorum.

1 tane de yabancı forvet ile hem Ş.Ligi hem de lig için alternatifli bir kadro olur. Umarım Türkiye Kupası'ndan da mümkün olan en kısa sürede eleniriz.

fifa daki kadrom;

------------------------------Lukaku------------------------------

-Bruma------------------Sneıjder----------------Shaqırı----

-------------------Selçuk--------------Melo---------------------

Aslına bakarsan olmayacak kadro degıldı ama kacırdık elımızden

Romelu Lukaku benim favori forvetim ama bu kara oğlanı bonservisi ile almamız imkansız. Daha 20 yaşında ve Chelsea, bu çocuk üzerinde çok duruyor. Son 2 senedir kiralıyorlar. Belki kiralık alabiliriz.

Mancini genç bir oyuncuyu yetiştirecek biri gibi durmuyor.

Üst üste 2 maç sabretmedi şu cocuga.

Bence sağlam bi anadolu kulübüne kiralanmalı 1 sene, tabi ilk 11 oynaması şartıyla

Almanya'ya falan kiralansa ne güzel olur. Şöyle alt sıralarda oynayan ve ilk 11'de devamlı oynayabilecek bir kulübe. Hem de rahat rahat takip ederiz. Yok kiralanmayacaksa ve bizde ilk 11 oynamayacaksa net satılsın. Çok büyük fırsattı.

Romelu Lukaku benim favori forvetim ama bu kara oğlanı bonservisi ile almamız imkansız. Daha 20 yaşında ve Chelsea, bu çocuk üzerinde çok duruyor. Son 2 senedir kiralıyorlar. Belki kiralık alabiliriz.

Uzerine dusulse o iki sezon biz kiraliyabilirdik belki sever kalmakta isterdi kkimbilir

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Falcao senden sonra dizinden ağır sakatlandı DK aday kadrosuna cağrıldı sen ortada yoksun. Umarım isteyerek her gün saatlerce tedavi olarak ve antrenman yaparak geçiriyorsundur zamanını. Olması gerekende bu.

Falcao senden sonra dizinden ağır sakatlandı DK aday kadrosuna cağrıldı sen ortada yoksun. Umarım isteyerek her gün saatlerce tedavi olarak ve antrenman yaparak geçiriyorsundur zamanını. Olması gerekende bu.

nasıl ortada yok güçlendirme çalışmalarına başlayalı 1 ay oldu muhtemelen düz koşularada başlamıştır ayrıca falcao dk için daha çok yoğun çalışıyor özen gösteriyor bruma acele etmiyor kampa yetişir rahatlıkla temmuzda

nasıl ortada yok güçlendirme çalışmalarına başlayalı 1 ay oldu muhtemelen düz koşularada başlamıştır ayrıca falcao dk için daha çok yoğun çalışıyor özen gösteriyor bruma acele etmiyor kampa yetişir rahatlıkla temmuzda

Gaziantepspor tesislerinde mi yapıyor yoksa ülkesinde mi?

Boşver in dünya kupasını

Bacagi eski esnekligini gücünü kazanala kadar oynamasin

Gerekirse 5 6 hafta kacirsin yeterki tamamem iyilessin

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt