#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mutlaka ve mutlaka ilk 11de olmali gelecek sezon, avrupanin en büyük yetenekleriden birisi kiymetini bilmek lazim.

Fiziksel gücünü gelistirmesi lazim ama, gym'e daha çok gitmeli.

Brumainn fizigi'ye bakin,

12 Yasinda cocuk gibi, Depay'e bakin o 1 yil icinde iyi fizigini iyi geliştirdi...Bu sene zaten oynamaz, yedekte kalir bence. Premier League'e gitsin, Deulofeu gibi,Bruma icin iyi olur.

O zaman Barca,Bayern,Dortmund,Chelsea hepsi futbol fakiri dimi, ah allahim böyle adamlara yardim et.

Deulofeu ve Depay,ikisi Bruma ile ayni yasta.

Bruma isterse, 1 Yil icinde böyle bir Fizigi'e sahip olacak.

bruma onların hepsinden daha güçlüdür diğerlerini izlemedim ama bruma baya güçlü

sadece şişmeyle olmuyo o işler ozaman suma güreşçisi alalım :)

brumanin fizigi ramirese benziyor daha cok, ikiside guclu

umarim hizini kaybetmemistir sakatlik sonrasi buyuk bir soru isareti bruma

bruma onların hepsinden daha güçlüdür diğerlerini izlemedim ama bruma baya güçlü

sadece şişmeyle olmuyo o işler ozaman suma güreşçisi alalım :)

Bunlara kalsa Di Maria da fizigini gelistirmeli. Baska ligleri takip etse bunu diyenler, iki stoperin birden Di Maria'yi yikamadigini görür.

Brumainn fizigi'ye bakin,

bruma-457.jpg

Bruma_GALATASARAY_(1).JPG

12 Yasinda cocuk gibi, Depay'e bakin o 1 yil icinde iyi fizigini iyi geliştirdi...Bu sene zaten oynamaz, yedekte kalir bence. Premier League'e gitsin, Deulofeu gibi,Bruma icin iyi olur.

O zaman Barca,Bayern,Dortmund,Chelsea hepsi futbol fakiri dimi, ah allahim böyle adamlara yardim et.

Gerard%2BDeulofeu%2BFulham%2Bv%2BEverton%2BrABDQQhhVwIl.jpg

Memphis+Depay+Netherlands+v+Colombia+YP7Gy6FGdcEl.jpg

478963357-memphis-depay-of-psv-during-the-dutch-gettyimages.jpg

Deulofeu ve Depay,ikisi Bruma ile ayni yasta.

Bruma isterse, 1 Yil icinde böyle bir Fizigi'e sahip olacak.

Barcelona'nın Deulofeu'dan şu an için daha iyi olan bir çok oyuncusu var ve kiralayabilirler.Ama bizim Bruma'dan iyi bir kanat oyuncumuz yok.Arada böyle bir fark var.Bence yardıma ihtiyacı olan sensin. :encouragement:

Bunlara kalsa Di Maria da fizigini gelistirmeli. Baska ligleri takip etse bunu diyenler, iki stoperin birden Di Maria'yi yikamadigini görür.

en basitinden bizim maçlarda gördüm ben yani bjk maçında drogbaya attırdığı gol mesela

hiç bişey bilmiyosak youtubeda videosu var :) lig tv diye yükleyemiyorum

di maria örneği tam yerinde :encouragement:

Neymar'in fizigini gelistirmesi lazimmis, Brezilya milli takimi dunya kadrosundan cikarip Isvec'e kiralik yollamislar.

di maria vitaminsiz gibi duruyor ama herif sapasaglam.:D

Öyle de futbol da fizik fln önemli degil. Vücudunu rakiple topun arasina dogru zamanlama ile koymayi bilecksin. Bu yüzden Di Maria kolay yikilmiyor zaten. Yikilirsa da foul aliyor.

Mesela bunu Burak hic yapamiyor. Cok kolay topu kaptiriyor yapamadigi icin. Yapabilse, rakibin iki ihtimali kaliyor. Foul yapmak veya pasif kalmak.

He birde Neymar örnegi var dogru. Bizim futbol fakirleri 'Avrupa'da is yapamaz bu fizigi ile' diyordu. Cidden futbol fakirlerinin zirve yaptigi bir ülke futbolundan bahsediyoruz.

Öyle de futbol da fizik fln önemli degil. Vücudunu rakiple topun arasina dogru zamanlama ile koymayi bilecksin. Bu yüzden Di Maria kolay yikilmiyor zaten. Yikilirsa da foul aliyor.

Mesela bunu Burak hic yapamiyor. Cok kolay topu kaptiriyor yapamadigi icin. Yapabilse, rakibin iki ihtimali kaliyor. Foul yapmak veya pasif kalmak.

He birde Neymar örnegi var dogru. Bizim futbol fakirleri 'Avrupa'da is yapamaz bu fizigi ile' diyordu. Cidden futbol fakirlerinin zirve yaptigi bir ülke futbolundan bahsediyoruz.

neymar şöyle chelsea gibi bir yerde daha başarili olur bence. alexis sanchezde öyle. barçada yeteneklerini sinirli kullanabiliyorlar

oynatamayacaksak kiralanmalı.

hemde epl ye türkiye ye değil. çok geliştirir orda kendini.

en azından yarım sezonluk vs. kiralanabilir toparlaması için.

Barcelona'nın Deulofeu'dan şu an için daha iyi olan bir çok oyuncusu var ve kiralayabilirler.Ama bizim Bruma'dan iyi bir kanat oyuncumuz yok.Arada böyle bir fark var.Bence yardıma ihtiyacı olan sensin. :encouragement:

Ne alakasi var. Bruma sakatmadan önce oynamadi bile. Demek ki Bruma bizim icin cok önemli bir oyuncu degil,Mancini'ye göre.

Bruma su anda hazir degil, Bu Fizigi ile 5-6 mac oynar,sonra yine sakatlanir.

Tabi bu cok önemli bir konu, Neymar de fizigsini gelistirdi ve hala devam ediyor. Ama bazi futbol fakirler bunu anlamazlar. Ronaldonun fizigi olmasa,bu kadar büyük bir Futbolcu olmazdi mesala, Di Maria gibi oyuncular en azindan yüksel aggresion'la oynyuorlar,fizigi olmadan bile yikilmiyorlar,Bruma'da bu bile yok.

her pozisyonda düsüyor.

bu bilgiyi kendine saklama hakan boşuna fizik çalışmasınlar :) neymar'ın güçlenmesi gerektiğini bizim futbol fakirleri değil kendi klübü söylüyordu bu arada

Vücudu geliştirmiş , bacak kaslarında da gelişme var sanırım , iyi iyi gerçekten çok iyi akıllı bir oyuncu Bruma fizik olarak biraz daha geliştirirse bundan sonrası sadece maç kondisyonundan ve istikrardan ibaret geri kalan her şey var , biraz son vuruşları , bitiriciliği vs. sıkıntılı ancak oda maç kondisyonu ile oynaya oynaya gelişir diye düşünmekteyim.

Bruma bizde faydalı olamayacak. Bunda türk futbolunun etkisi,Mancini, takımdaki gruplaşma, sakatlığı ve kendini geliştirememesi gibi bir sürü etken olacak. Şimdi beni eleştirip Bruma çok büyük yetenek vs. diyenler olacaktır. Ama sonuçta ben haklı çıkcam. Sessiz sedasız gidecektir. Polemiğe gerek yok. Zaman içinde haklı olup olmadığımız ortaya çıkar.

Bruma bizde faydalı olamayacak. Bunda türk futbolunun etkisi,Mancini, takımdaki gruplaşma, sakatlığı ve kendini geliştirememesi gibi bir sürü etken olacak. Şimdi beni eleştirip Bruma çok büyük yetenek vs. diyenler olacaktır. Ama sonuçta ben haklı çıkcam. Sessiz sedasız gidecektir. Polemiğe gerek yok. Zaman içinde haklı olup olmadığımız ortaya çıkar.

guş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt