- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Seri değil.
Iniesta da çok seri değil ki. Emre kadar anca.
Farklı ornek istiyorsan Pirlo. O da zekası ile fiziksel eksikliğini kapatan bi oyuncu.
N5
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seri değil.
Aydın Yılmaz'ın siyaha boyanmışı, kimisini 2 maçla yerle bir ederiz kimisini de 2 maçla dünya yıldızı yaparız. Nasıl bir anlayış çözmek mümkün değil.
Allah aşkına Hayrovic'in hangi yapmadığını yaptı?
Aydın Yılmaz'ın siyaha boyanmışı, kimisini 2 maçla yerle bir ederiz kimisini de 2 maçla dünya yıldızı yaparız. Nasıl bir anlayış çözmek mümkün değil.
Allah aşkına Hayrovic'in hangi yapmadığını yaptı?
Bruma ile aydın yılmazı kıyaslamak at ile eşeği kıyaslamak gibi bir şey olsa gerek. Görüyorum da sırf yorum olsun diye yazıyorlar yada çok fazla fm oynuyor bazı arkadaşlar aydın yılmazda galiba o oyunlarda çok efsane olmus bir aralar temur altunhan diye bir adam vardı leblebi gibi gol atardı
Bruma ile aydın yılmazı kıyaslamak at ile eşeği kıyaslamak gibi bir şey olsa gerek. Görüyorum da sırf yorum olsun diye yazıyorlar yada çok fazla fm oynuyor bazı arkadaşlar aydın yılmazda galiba o oyunlarda çok efsane olmus bir aralar temur altunhan diye bir adam vardı leblebi gibi gol atardı
Beyler ya anlamiyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz. Yeteneği var ama önümüzdeki sezon için büyük beklentilere girmek hem oyuncuya yazık hem kendinize. Hele bir çıksın düzenli oynasın ondan sonra diyelim ha bu yıldız diye.
Türkiye'de herkes yıldız oluyor daha saha cikmadan ben buna karşıyım. Çocuk ağır bir sakatliktan çıkacak düzenli oynarsa bile forma girmesi devre arasını bulacak.
Inşallah manyak gibi oynar ama benim tahminim, o zamana kadar gs oyuncusu degilciler, gonderilsinciler bu forumu saracak.
Inşallah anlatabilmisimdir.