#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma param ödenmedi diye bizi Fifa'ya şikayet etmez umarım. Bruma beleşe elden kacarsa cok üzülürüz. Gelecekte bir Robben olacağını düsünüyorum.

Böyle bir durumda zaten Yönetim falan kalmaz.

o degilde çocuga 10m euro verdik, Ribery gibi fiyasko olursa gördügüm en aptalca olaylardan birisi olur

Terim aldirtti, kiymetini bilin

Ya bırakın bu basın oynuyor işlerini Hajrovici de öyle diyorduk hatta Ribery'yi de yok asacağız keseceğiz Marsilyayı batıracağız hibir halt olduğu yok..Hajrovic olayı herkesin sabrını taşırdı zaten Brumada da aynı şey olursa Ünal başkan kaçacak delik arasın bence... Başarılarına en ufak bir lafım yok ama Buraka Selçuka 4'er milyonluk sözleşme yapıp Hajrovicin Brumanın paralarını vermemesi büyük fiyasko olur

Yönetim bu cocugun maaşını ödemiyosa kapılarına balık yollama zamanı gelmiştir

Milliyette gördüm,açıkcası yalan olduğunu düşünüyorum ama Hajrovic olayını gördükten sonra bu yönetime hiç güvenim yok.

Hajrovic olaydi de Skandal ama Hajrovic Bruma ile kiyaslanmaz. Bruma ilerde büyük bir Yilidz olabilecek, yetenek her türlü var.

Galatasaray ilerde bir Fútbolcu ile büyük para kazanirsa, o da Bruma olacak.

bruma elimizden bedavaya giderse kötü olur. hele ki burak ve selçuk gibi iki adamın sözleşmesini para saçarak uzatırken.

Yalandır ya, bruma gibisi kacarsa ribery gibi sorumlu olanlar ülkeyi yok... gezegeni terk etsin.

Yok artık eğer doğru ise haber bunun açıklaması yok açıkçası Tulun olunca işin içinde insan şüphelenmiyor da değil.

sneijder fifa'lık(bir de haberin içeriğini bilseniz) diye başlık atan spor medyası hajrovic gerekli tepkiyi yaratmayınca dur bir de bruma'dan yürüyelim dedi... ehhh bizim taraftarımız da sever böyle hikayeleri...

klasik medya bizim bir açığmızı buldun mu ordan yürüyor asıl sorun şu 3-4 gündür geçen bu haberi yönetim neden yalanlamaz fener en ufak şeyde yalanlıyor sonra yalan bile olsa insanı endişelendiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt