#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O en iyisi olabilir!

Bu imkansız değil!

Coşacak coşturacak!

Allah sakatlıktan korusun..

videoyu izledim, harika olmus. Bruma harbiden biraz akıllı olursak elimizde dünyanın en iyi wonderkidlerinden biri var. Bu adam bizi ihya edebilir. 1-2 sene parlatıp belki +50 milyona bile satabiliriz bu adamı. ( ABARTISIZ ) Yeter ki sakatlanma be karaoglan, yeter ki sakatlanma. Ben sakatlanayım senin yerine, aşil tendonumu bile kopartırım. Sen iyi ol,sen çünkü bizim gelecegimizsin.

Böyle yetenekli bir adamın sağ veya sol çizgiye hapsedilmesi hiç mantıklı gelmiyor bana açıkcası..

Valla biraz uzun olmus bence, biraz sikildim ilk 3-4 dakikadaki sarki berbat, ama yinede kötü bir video degil, ama cok ekstra bir vid de degil. :D

Yurt disinda Video izlemek icin, IP degistirmek lazim...ZenMate :ka21:

VPN server kunlanıyorum boerze.bz sayesinde :p

Saol bilgi için, dann lieber später vieleicht

Aslında rakip olarak vs. gördüğümden değil ama en yakın tarihte ki ilk ciddi maçımız olan Süper Kupa'da Fenerbahçe'yi tek başına yıkacak oyuncu.

Black Cheetah !

Bruma'da hızlılık&top sürme harici diğer özellikler kısmen vasat,mental,fiziksel,teknik yönünden yetersiz,geliştirmesi gerektiği bir sürü şey var,pat diye etki vermesini beklemiyorum ben o yüzden beklentiye girmiyorum ama top ayağındayken heyecandırıyor.

Armindo Bruma - Galatasaray [HD] |Black Cheetah|

[media]https://www.youtube.com/watch?v=BpkbD9soU9o[/media]​

1.şarkıyı beğenmedim çöp, nuricim birde antep maçında muhteşem sol ayağıyla yapıştırdığı şutunu eklemeyi unutmuşsun onun dışında başarılı eline sağlık evlat iyi iş çıkardın :nargile:

bu adam serbest oynamalı takımdaki hazinemiz resmen ronaldo messi gibi dribling süper ayrıca yerli değil bu çok iyi bir ayrıntı yerli değilse gelişme ihtimali var demektir.

Umarım ligteki kasaplar yüzünden yeni bir sakatlık geçirmez bu sezon en çok ihtiyacımız olan oyunculardan

Böyle yetenekli bir adamın sağ veya sol çizgiye hapsedilmesi hiç mantıklı gelmiyor bana açıkcası..

Yetenekleri ne kadar fantastik olsa da daha merkezi oynaması için gerekli oyun görüşü ve hızlı karar verebilme özellikleri yok. Zamanla olur mu olur. Di Maria'da böyleydi zamanında. Son dönemlerde ortada oynayabilecek kabiliyetlere erişti.

Demek istediğim şu anda sahip olmadığı özellikleri kazanabilir. (Oyun görüşü, hızlı karar verebilme) Ama şu an sahip değil.

dünyada bu stil oyuncu çok az hem fizik hemde stil olarak en çok benzettiğim oyuncu di maria ama brumada ondan daha iyi olacak potansiyel var biraz daha güçlenirse robben bile olabilir.

Sneijder ile verkaclarini izlemek icin sabirsizlaniyorum.

Gesendet von meinem LG G3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt