#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Campbell'in gelmesi Bruma'ya zarar sağlamaz aksine yararlı olur Bruma için . Neredeyse ikisinin de oyun stili aynı . Campbell'in oyun görüşü , şutları , bitiriciliği daha iyi Bruma'dan . Bu yüzden ona bazı şeyler öğretebilir . Defansı ağır ve kazma olan takımlara karşı bu iki oyuncu çok iş yapar .

Bruma daha full sezon oynayacak oyuncu degil henüz Campbell'in gelmesiyle daha rahat serbest bir ortamda kendisini geliştirebilir

[attachment=12178:B_09a521379950b8cf5222741aea89f525.jpg]

Ekli dosyalar

• B_09a521379950b8cf5222741aea89f525.webp
    B_09a521379950b8cf5222741aea89f525.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 353
Geçen sene özellikle rize maçındaki gibi enstantaneleri daha sık yapmasını bekliyorum. Zira top gibi oynuyordu rizelilerle

İnşallah bir daha uzun süreli sakatlık yaşamaz.

Bu sezona damgasını vuracak aslanım.:cool:

campbell + bruma'lı bir takım yapabilir mi campbell isteyen arkadaşlar?... gerçi tahmin edebiliyorum: olcan solbeke, hakan balta stopere filan falan... bruma kendisini campbell'ın yerine 75ci dakkada girerek mi geliştirecek?... yaa elimizde bruma gibi bir oyuncu var ve bizim onu oynatıp parlatmamız gerekir, yerine aynısını alarak değil ve bence bruma'nın özellikleri campbell'ın ilerisinde... tek ihtiyacı sürekli oynamak...

campbell + bruma'lı bir takım yapabilir mi campbell isteyen arkadaşlar?... gerçi tahmin edebiliyorum: olcan solbeke, hakan balta stopere filan falan... bruma kendisini campbell'ın yerine 75ci dakkada girerek mi geliştirecek?... yaa elimizde bruma gibi bir oyuncu var ve bizim onu oynatıp parlatmamız gerekir, yerine aynısını alarak değil ve bence bruma'nın özellikleri campbell'ın ilerisinde... tek ihtiyacı sürekli oynamak...

Mus

semih koray balta

Olcan melo selcuk bruma

Wes

Campell burak

Anca boyle

cingıl bels

Campel hücumun her bölgesinde oynayabilen bir oyuncu. sağ-sol-santrafor. Cok yönlü bir hücumcuyu, zaten Bruma var diye almamak hatadır.

...Olcan....Sneijder....Bruma....

................Campell.....

veya Olcan sol bek olup;

..Campell....Sneijder...Bruma...

..................Burak..........

Son olarak Olcan-Bruma'nın hic sakatlanmadan sezonu tamamlayacakları garanti mi ? Campell Her acıdan Jokerimiz olur. Tabi almamız imkansıza yakın orası ayrı, Campell geldide tartısması kaldı :)

Campel hücumun her bölgesinde oynayabilen bir oyuncu. sağ-sol-santrafor. Cok yönlü bir hücumcuyu, zaten Bruma var diye almamak hatadır.

...Olcan....Sneijder....Bruma....

................Campell.....

veya Olcan sol bek olup;

..Campell....Sneijder...Bruma...

..................Burak..........

Son olarak Olcan-Bruma'nın hic sakatlanmadan sezonu tamamlayacakları garanti mi ? Campell Her acıdan Jokerimiz olur. Tabi almamız imkansıza yakın orası ayrı, Campell geldide tartısması kaldı :)

campbell'in sakatlanmayacağının garantisi var mı???? :) "ama ya sakatlanırsa" diye oyuncu alınmaz bana sorarsan... campbell iyi oyuncu da olabilir buna da itirazım yok... ancak sırf beğenildi diye (ki ben hala iyi ama abartıldığını düşünüyorum) zorlayarak takıma monte etmenin manası yok diye düşünüyorum... monte etmeye çalışarak bruma, olcan, telles veya koray'dan bir veya ikisini taca atıyoruz...bu isimler hakan, yekta veya emre çolak olsa tamam derim... ama tam tersi bu sene bir şekilde takıma monte etmemiz gereken isimler... campbell yerine mevlüt(campbell'den iyi olmasa bile) transferi takımın geneli içerisinde daha faydalı bir transferdir bence...

campbell'in sakatlanmayacağının garantisi var mı???? :) "ama ya sakatlanırsa" diye oyuncu alınmaz bana sorarsan... campbell iyi oyuncu da olabilir buna da itirazım yok... ancak sırf beğenildi diye (ki ben hala iyi ama abartıldığını düşünüyorum) zorlayarak takıma monte etmenin manası yok diye düşünüyorum... monte etmeye çalışarak bruma, olcan, telles veya koray'dan bir veya ikisini taca atıyoruz...bu isimler hakan, yekta veya emre çolak olsa tamam derim... ama tam tersi bu sene bir şekilde takıma monte etmemiz gereken isimler... campbell yerine mevlüt(campbell'den iyi olmasa bile) transferi takımın geneli içerisinde daha faydalı bir transferdir bence...

Campell alabilecegimiz en kaliteli hücumcu, Campell'dan daha iyisi kim ki ? Erkan'mı, Mevlüt'mü ?

Tamam kimse mevkisinden olmasın, bizde transfer falan yapmayalım. Bu mevcut kadro ile şampiyon olamaycagımız konusunda eminim ama önemli olan kimsenin mevkisinden olmaması. Oyuncular kulüpten daha önemli tabiki.

Su mevcut 11'den kaliteli isler yapmasını bekleyenlerden birisin anlasılan ama futbol kagıt üzerinde oynanmıyor.

Campbell gelmeyeceğini Arsene Wenger bırakmayacağını açıkladı zaten hala neyin tatavası bu. Bize direkt oynayacak değil yedek kulübesinde oturacak yabancı forvet lazım. Malum 5+3

Amrabat ile beraber sahayı duble yola çevirecekler bu sene çok ümitliyim ikisinden de.Hayrovic denen el arabası hızındaki mahlukatı geçen sene gördükçe tüylerim diken diken oluyodu zaten.

Atletico Macindan sonra "Atletico Brumayi istiyor" haberler cikacak. Demedi demeyin...

tek top yapmasını öğrense müthiş olacak her aldığı topta çalım atmaya kalkıyor herkes son vuruşu kötü diyor keşke o kötü olsa ama tek topu öğrense futbolu 2-3 seviye artacak ve daha az yorulacak

Şuan Bruma bu

120928_elmas12.hlarge.jpg

2-3 sene sonra muhtemelen bu olucak

elmas_kesiminin_evrimi.jpg

tek top yapmasını öğrense müthiş olacak her aldığı topta çalım atmaya kalkıyor herkes son vuruşu kötü diyor keşke o kötü olsa ama tek topu öğrense futbolu 2-3 seviye artacak ve daha az yorulacak

Bence cok kötu degil o konuda hatta denemeye baslamisti ama yaninda Burak ve Umut gibi santraforlar oynayinca o dedigin olmuyor ve Bruma da denemekten vazgeciyor. Sneijder gelsin sol kanattan Telles ile beraber hücum anlaminda cok iyi isler yapacaklardir.

Gesendet von meinem LG G3

Bence cok kötu degil o konuda hatta denemeye baslamisti ama yaninda Burak ve Umut gibi santraforlar oynayinca o dedigin olmuyor ve Bruma da denemekten vazgeciyor. Sneijder gelsin sol kanattan Telles ile beraber hücum anlaminda cok iyi isler yapacaklardir.

sneijder bence bizim yeteneksiz forvetlerimizden hiç memnun değil adamın rahat 5-6 asistini yedi buraklan umut bunların önüne atıcan koşucak atarsa atar yetenek yok kendi pozisyon yaratcak 2-1 le ceza sahasına dalcak filan imkansız

sneijder bence bizim yeteneksiz forvetlerimizden hiç memnun değil adamın rahat 5-6 asistini yedi buraklan umut bunların önüne atıcan koşucak atarsa atar yetenek yok kendi pozisyon yaratcak 2-1 le ceza sahasına dalcak filan imkansız

Campbell'in gelmesi Sneijder icin cok iyi olur. Etrafinda Bruma, Campbell, Olcan ve Telles gibi cok iyi anlasabilecegi oyuncular olacak. Ileride Burak ceza sahasinda bekleyip geleni iceri sokmaya calissin yeterli olur bence. Baska turlu dedigin gibi isimiz zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt