#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hemen kiralamamız lazım bunu,bizde seviye atlaması çok zor

seviye atlatıp getirirsek geri 50 M HO

Bu bruma olmayacak bence. Hız ve yetenek tamam ama baska birsey yok. Gelistirilebilir mi evet ama Turkiye'de degil.

Bir futbolcu iyi çalıştığı sürece gelişir.Prandelli gibi bir hocayı boşuna getirmediler merak etmeyin Bruma geçen seneye göre bile fazlasıyla yol aldı 19 yaşında bir futbolcudan şu anda çok daha fazlasını bekliyen arkadaşlara gülüyorum.

Bir futbolcu iyi çalıştığı sürece gelişir.Prandelli gibi bir hocayı boşuna getirmediler merak etmeyin Bruma geçen seneye göre bile fazlasıyla yol aldı 19 yaşında bir futbolcudan şu anda çok daha fazlasını bekliyen arkadaşlara gülüyorum.

Sen bizim hangi oyuncuyu gelistirdigimizi gordun? Ben gormedim ondan soruyorum.

Sen bizim hangi oyuncuyu gelistirdigimizi gordun? Ben gormedim ondan soruyorum.

Peki sen bizim kaç tane Avrupa tarafından geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen futbolcuyu takıma getirdiğimizi gördün ben görmedim.Bruma kendi yaş grubundaki en iyi oyunculardan sakatlık geçirdi ama daha iyi bir şekilde döndü oynadıkça kendini geliştirecektir.Prandelli nin pas sistemi Bruma nın sürekli oynamasıyla gelişim gerçekleşir.Telles yine Brezilya nın umut bağladığı Avrupa nın takip ettiği oyunculardan daha önce bu tarz transferleri olmadı Galatasaray ın.

bruma'ya saldiran abideler ronaldo nun manchesterdaki ilk senesini izlesin bir , yumurtadan cikar gibi super oyuncu olundugunu saniyorsunuz heralde

Benim anlamadığım ayağı sakatken nasıl bu kadar fizik geliştirmiş, Emre çolağın felan utanması lazım

Satalım anasını satayım bunu da satalım 40 yılda 1 wonderkid aldık ya 6 ay oynatıp bunu da satalım..

bruma bizi seçerek büyük hata yaptı evet bizde olması bizim için şans ama onun için şanssızlık portekiz gibi tüm devlerin izlediği ligdeyken son derece saçma kararla buraya geldi istediği açık alan yok kasaplık ve pisliklerle dolu lige geldi

bruma bizi seçerek büyük hata yaptı evet bizde olması bizim için şans ama onun için şanssızlık portekiz gibi tüm devlerin izlediği ligdeyken son derece saçma kararla buraya geldi istediği açık alan yok kasaplık ve pisliklerle dolu lige geldi

Ve bence TSL de bu adamın gelisme sansı 0. Daha once kim gelismis ki o gelisecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt