#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelişimi için sabır gösterip maçlarda forma şansı verirsek değeri çok fazla yükselecektir.

İnşallah Prandelli 20-30 dk bile olsa her maçta oynatır ve gelişimini Mancini'nin yaptığı gibi baltalamaz.

mutlu

BwnU2bgCMAAFNcf.jpg

yalnız çaprazı koparması pek bir şey götürmemiş bruma'dan hala çok iyi

18lik kadroya alinmamis :///////////////////

Olsun sene boyunca bizde oynasın milli takımında vazgeçilmez olur

Son düzenleme:
galatasaray porto gibi olsun diyenlere gülüyorum ! galatasaray porto gibi olmasına ihtiyacı yok galatasaray taraftarıyla 20 porto eder sadece doğru dürüst yönetilmiyor türk kulüpleri tarihsel bağlarımız olan ülkelere biz değilde madrid barcelona taraftar topluyor bu öz güvensizlik bu yönetici basiretsizliğine pes !

potansiyeli çok yüksek bir takım galatasaray lakin hırsızlar yolsuzlar basiretsiz ahmaklar yüzünden türk futbolu bir halta benzemiyor ! fransızlar ESKİ SÖMÜRGELERİNE DAHİ YABANCI kısıtlamasına dahil etmiyor nedenini merak edecek kimse yokmu ? ÜĞÜR MELEKE DOĞRU SÖYLÜYOR TÜRK FUTBOLU bu ahmakl hırsız yolsuz yöneticilere bırakılmayacak kadar değerli ! ülke olarak bu işe el atılmalı yetti artık bu rezalet !

imzamı atıyorum.

Neden çıkarıldığı anlamadım. Prandelli'ye de sorarlar İnşallah..

dikine oynayan tek oyuncu tüm maçlarda mutlaka oynaması gerekiyor.

Tamam son tercihleri falan kötü ama en azından yan pas falan izlemiyoruz ayağına geldiğinde.

Bu takımın en yetenekli oyuncusu şu anda .

İlk 11 e Musleradan sonra brumayı yazmak gerekir.

Cikmayacak yegane isim, yabanci sorunu olmadigi halde ilk olarak cikti. Ondan önce oyundan cikabilecek oyuncular...

1. Burak Yilmaz
2. Wesley Sneijder
3. Yekta Kurtulus
4. Selcuk Inan
5. Blerim Cemal

Ama sahanin icinde en aktif oyuncumuz cikiyor oyundan...

Ah Bruma.. O pozisyonda Sneijder'e vereceğine abansaydın kaleye be oğlum..

Adamin ayagina top geldiginde oluyor biseyler, cikmasi skandaldi
oyuna girenin Umut Bullet denen futbol özürlusu olmasi da daha buyuk bir skandal

Sen ilk yarı adamın arkasına Veyseli koy. Herşeyi berbat etsin. Sonra tam 2.yarı ritim bulacakken adamı çıkar. Vurmadı diyebilirsiniz tamam 19 yaşındaki Bruma belki şut çekerken çekiniyor olabilirde 29 yaşına gelmiş kaptan Selçuk niye yayda vurmuyorda pas deniyor

Son vuruşlarını geliştirse tek başına bir takım ola bilir türkiyede.

Bu adama vereceksin açık bir saha öyle oynayacak. Yoksa kapalı takımlara karşı hiçbir şey yapamaz aynı bugün olduğu gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt