#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dzemali'yi izlemek amacıyla İsviçre - İngiltere maçını açtım. Bizim adam sonradan girdi malumunuz fakat maç içinde Raheem Sterling diye bir oyuncu dikkatimi çekti. Baktım daha çok toy yaşı ya 18 ya 19 ama adam inanılmaz geliştirmiş kendini. Haliyle onu izlerken aklıma Bruma geldi. Bruma da çok büyük bir potansiyel aksini inkar edemeyiz ama izlediğim Sterling bin tane Bruma eder. Bruma'nın da birazcık kendini toplaması, gelişimini hızlandırması gerekiyor. Sakatlık ciddi bir etki yapmış olabilir psikolojik yönden fakat Sterling'ten potansiyel olarak çok geride bir oyuncu da değil. Bu noktada Bruma'nın kendisini sorgulaması gerekiyor.

Bruma ingilterede olsa sterling olurdu zaten mesele brumada değil sadece brumada değil diyelim

Karaoğlan Chedjou'nun yaptığı gibi bir kere sıfıra inip boş kaleye asist yapmadın henüz.

O pozisyonlar da şut düşünüyosun. Birazcak oyun zekanı geliştirebilsen keşke.

Her maç ilk 11 oynamalı. Oyunda olduğu her zaman bir hareket, tehlike yaratıyor. Yabancılar Muslera, Chedjou, Melo, Sneijder ve Bruma olmalı.

iyi oynadi, müthis yetenek.

Olcan,Sneijder,Bruma ve Pandev 4lü çok etkili olur, daha dogrusu, olmasi gerek.

her maç 11 başlamalı. takımdaki en yaratıcı oyuncu. top ayağına geldiğinde heyecanlandığım tek oyuncu. oynaya oynaya da tercih hatalarını düzeltir. yedekte bekletmenin ne ona ne de bize faydası var

bir pozisyonda faul yapıldı ama verilmedi
o pozisyonda bacağı dizinden döndü şansı vardı yoksa gitmişti elden

valla pas verılecek yerde vermıyorsun verılmeyecek yerde verıyosun..gecen eses macı felakettı bu mactada ona benzer bı pozısyon vardı

takımı ıleri taşıyan tempolu oynayan tek adam.frank ribery yada robben yada cr7 olmadıkça kadromuzda rahatça oynar bu takımda.yoksa dzemaili selçuklu top çeviren orta saha ızleriz.

Bruma her maç oynamalı. Onun yapabildiklerini bu takımda kimse yapamıyor. Adam eksilten, çalım tehdidi olan, önündeki alanı açıp orta-pas yapabilen, topla beraber sprint atıp patlayıcı hızı olan adam değerlidir. Bunun yanında savunması da iyi ve gayretli. Çok fazla deneyip oyunun içinde olması da önemli. Basit bir kontra, boş alan futbolcusu değil kesinlikle.

Adam girer girmez posizyon yarattı.

Golden önceki pası Chedjou ya o attı.

Sol kanatı hareketlendirdi en azından risk aldı.

Gol posizyonu na girdi.

15 -20 dakikada daha ne yapılır anlatın bana?Ronaldo girse 20 dakikada 3 gol mu atacaktı :D

Cezasahası içerisinde tercihlerini doğru yönde kullanmayı öğrenmeli. Pas vermesi gereken yerde şut çekip, şut çekmesi gereken yerde pas vermekten vazgeçmeli. Oturup bol bol Robben-Ribery-Ronaldo-Di Maria tarzı oyuncuları izlemeli.

Bir de mümkünse son vuruşlarını geliştirmeli.

arka direkte achempongun iyi kademe yaptığı pozisyondan sonra dizini tuttu ve oyun alanı dışında bir süre yattı eyvah dedim neyse ki bir sakatlık yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt