#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım Bruma'nın ayağına bakıyor yok böyle birşey resmen Bruma oyuna girdikten sonra herkes izledi.

Chedjou gibi daha cok pes pese mac oynamali, ama bu Bruma icin yeterli olmayacak. Cunku son vuruslarinda iyi degil, gelistirmeli, antremanlarda ozel bir program uygulanmali, ceza sahasinda calim atip girdiginde ne yapmasi gerektigini ogrenmeli, tabiki cok calismali ama ona bunu ogretecek biri varmi onu da bilmiyorum.

Bruma Banko oynamasi lazim Pandevle 2 sini ayni anda gormek istiyorum ama hoca bir turlu denemiyor.

Muslera
Tarık-semih-ched-Balta
Olcan-Melo-Furkan-Bruma
Pandev-Burak

4*4*2 bu takımın ilacı. FTnin 3uncu donemi. Bir ilk maclarına bakın daha sonra da 4-4-2 formasyonuna gectikten sonra bakın cok fark var

artik kim oynar oynamaz umrumda degil ama brumayi bi zahmet oynatin tam alissin takima.
bu cocuk oynadimi oyunumz hizlaniyor tehlikeli oluyor.

bruma olcan yedekte olmaz abi dinamik takım istiyorsan bu şart prandelli neyin peşinde anlam veremiyorum

son hamlede hala yetersiz olsa da dün bir kez daha gördük ki oyuna girdiğinde boş alanlara koşu yapan rakip savunmayı şaşırtan tek futbolcumuz bu yüzden olcan ve burmanın ilk 11 oynaması şart ama bunu prandelli ne zaman anlar onu bilemem

Paslarını da geliştiriyor gibi geldi bana sadce topla basıp gideyim derdinde değil orada kalecinin üstünde aşırtsa kahraman olmuştu

Anderlet gibi orta sınıf bir Avrupa takımında bile Bruma potansiyelinde 4-5 tane genc var.

Bruma iyi topcu ama abartılacak kadar iyi degil. Tabi gene de süper lig maclarında is yapacaktır.

Takımın temposunu artırmak istyosan bu adamı oynatmak zorundasın.Son hareketlerde sıkıntısı olsa bile dakika aldığı sürede rakibin dengesini bozuyo kesinlikle 11 oynatılmalı

Bruma ve olcan gibi teknik oyuncular oynamalı.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Bruma karşı takımda oynasa vay be bu kim deriz bazı arkadaşlar beğenmiyor brumayi çocuk oyuna girdi oyun tempo kazandı.

Devamlı ilk 11 oynamalı.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt