#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın en kötü pas yüzdesine sahip oyuncusu ,aslında siz izlerken zevk alıyor zannediyorsunuz ama açık ara takıma zarar veriyor.

Paslarda ve son vuruşlarda vasatın çok altında.

%67 pas yüzdesi ile oynadı.Yaptığı ortalarda bir isabet .

Prandelli yanlıs yerde oynatıyor cunku

Takımın en kötü pas yüzdesine sahip oyuncusu ,aslında siz izlerken zevk alıyor zannediyorsunuz ama açık ara takıma zarar veriyor.

adamın nerede oynadığı belli değil ki hocam. Deli dana gibi sahanın her yerine gidiyor. takımda bir şeyler yapmaya çalışan tek oyuncu. başımızdaki td adam gibi kanatlı bir sistem ile sahaya çıksa her oyuncu 1 tık daha iyi oynayacak ama nerede

Aynen adamın nerede oynadigi/oynatildigi belli değil. Oradan oraya gezdiriliyor.

Umarım yanılırım , yanılırsam çok ama çok çok mutlu olurum ama maalesef yanlış ata oynadık !
Sadece yanlış yerde oynatılıyor ile açıklanamaz bazı şeyler ......:red:

bruma ılk yarı cok etkılı degıldı ama tam etkılı oldugu ve en ıyı oynadıgı zamanda cıkardı hoca yıne ne dıyelım bılmıyorum kı? haftaya brumayı keser pandev oynar yerınde rezervelerı alın

adamın nerede oynadığı belli değil ki hocam. Deli dana gibi sahanın her yerine gidiyor. takımda bir şeyler yapmaya çalışan tek oyuncu. başımızdaki td adam gibi kanatlı bir sistem ile sahaya çıksa her oyuncu 1 tık daha iyi oynayacak ama nerede

Burakı yedek bırakıp Pandevle başlayacak,ve selçuku 2-3 maç dinlendirecek cesur bir TD gelmediği sürece o iş zor renktaş.Prandelli ile olmaz ne yazık ki.

Bugün ki mağlubiyetin tek sorumlusu taktik vermekten aciz, Prendellidir.Oyunculara da suç bulmuyorum.Bir ara Emre Çolak sol bek oynadı ,farkında olduysanız,Bir ara Umut girdi ben maç sonuna kadar farkında olmadım.

Tarık sol kanatta yapamıyor,sağ kanada geçmeli.Bruma da kanat oynamalı Sneijder forvet arkası oynamalı.Biz görüyoruz da TD görmüyor mu yoksa ,yönetim Burak ile Selçukun oynamasını şart mı koşuyor?Ya da Mancini ve Prandelli kör mü

istatistikleri nerden alıyorsun renktaş

Bu ortamda kendisini zor geliştirir.

Selçuk ile Burak'i savunan zihniyet de bu türlü yeteneklere suçlamaya devam eder.

Bu adam neden sürekli 60. Dakikada çıkıyor ?
Kötü de oynamıyor , takımın en hareketlisi.
Yerine vgiren oyuncu da emre. Tam skandal. Senin oyunu çizgiye indirmen lazımken kanat çıkarıp merkeze oyuncu alıyorsun...

Biz doğru düzgün kullanamıyoruz, bari devre arası gelişebileceği bir takıma kiralasak.

I am the one who knocks!

iyice körelecek bizde gerçi süper yıldız olma ışığıda fazla yokta umut dünyası işte :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt