#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilmiyorum gercekten 18milyon teklif eden olduysa veya buna yakin hic düsünmeden verirdim, bruma da yetenek kesin var ama sanki gercekten iyi bir oyuncu olmasi icin bir kac yil daha zamanina ihtiyaci var görtüntüsü ciziyor

bir kere portekiz milli takimda oynamasini ve o macini izlemek istiyorum eger ordada ayni cizgiyi sürdürürse kesinlikle gitmeli yok orda cok iyi oynarsa ozaman kalitesiz oyuncularla oyniyamiyacagi bir gercek olur.

bilmiyorum gercekten 18milyon teklif eden olduysa veya buna yakin hic düsünmeden verirdim, bruma da yetenek kesin var ama sanki gercekten iyi bir oyuncu olmasi icin bir kac yil daha zamanina ihtiyaci var görtüntüsü ciziyor

bir kere portekiz milli takimda oynamasini ve o macini izlemek istiyorum eger ordada ayni cizgiyi sürdürürse kesinlikle gitmeli yok orda cok iyi oynarsa ozaman kalitesiz oyuncularla oyniyamiyacagi bir gercek olur.

18 degil 10-11 arası söyle aldıgımız parayı teklif etseler düsünülmeden yollanmalı. Bruma yerli bir oyuncu olsa çoktan paf takıma yollanırdı.

Bruma'ya karsı yorum yaparken herkes duygusal davranıyor ama Bruma'da malesef süratinden baska birsey göremiyorum. Gelismesine gelisir ama kac seneye ?? Bence aşırı abarttık..

Adamin yeri kanat cunku bitiricilik ve son pas yetenegi dusuk.kanatda bari bir iki calim atip orta yapabiliyor. Ama cakma hoca bunu yeteksiz burakin yanina koyuyor. Forveti bruma-burak olan takim nasil gol atabilir kitabi yazilsa heralde best sellere girer:-)

sezar bunu da bitirecek

mancini de sezar da yanlıs yerde oynatıyor cocugu

ne bruma nede sneider gerçek yerinde oynamadan elimizden uçup gidecek yanarım buna yanarım :( bu adamları yılmaz vural Ertuğrul hoca ersun hoca rıza hoca kime verirsen ver uçurur takımı ama bizde kaybolup gidecekler van gaal bile manciniyi eleştirmişti sneideri yerinde oynatmıyor diye bir akıllı çıkıp ta iki senedir bunu görmedi bizim klüpte :(

tek pozisyon yaratabilen brumanın oyundan çıkmasıda ayrı bir zeka tabiki :k19:

bana giovanni dos santosu hatırlatıyor, topla hareketli yol katediyor ama 10 paralık gol vuruşu yapma yeteneği yok

daha çok çalışması lazım yanındaki adama pas atarken bile hata yapıyo bazen. gidiyo taca atıyo.
son vuruşları çok kötü

buna rağmen takımda bişeyler yapmaya çalışan futbolcuların başında geliyor

Valla piyasada 20 yasinda rakiplerin anasini aglatan adamlar var. Gol de atiyorlar, asist de yapiyorlar, show da yapiyorlar.

Mesele sadece yas degil yani. 12 Milyon cok fazlaydi. Bu degerde bir oyuncu degil Bruma. Belki 5 sene sonra 12 Milyon´luk adam olur, sadece o kadar.

Galatasaray´a hicbir faydasi yok acikcasi. Stili filan hos, eyvallah, ama sadece o kadar. Yalansa yalan deyin. 12 MIlyon´a kimleri alirdik.

Bir şut atmayı öğrenemedi iki senedir.
Hız var, teknik var ki bunlar bulunması kolay şeyler değildir fakat geliştirilmesi bunlardan kat kat kolay olan şuta dair hiçbir şey yok çocukta.

Bizde gelişme kat etmesi imkansız diyordum, hala da iddiamın arkasındayım. Çok iyi oyuncu ama bizde en fazla bu kadar olur. Bundan öteye gitmez. Kendi iyiliği için başka takıma gitmeli, bu adamı doğru düzgün bir takımda yanında iyi oyuncularla birlikte yardırırken izlemek istiyorum. Bizde sağında solunda kendisine sürekli bağırıp çağıran hizipçi amelelerle bir arada gördükçe sinirim bozuluyor, kaldıramıyorum artık.

Üzülüyorum bu çocuk adına, geçen sezon bizim yerimize EPL'den bir takıma gitse belki bambaşka yerlerdeydi şimdi. Bize vereceği katkıyı geçtim artık, vakit kaybetmeden kaçsın kurtarsın kendini bu ülkeden.

Sag Kanat ve Gizli Forvet olarak oynuyor Bursa macından beri. Begeniyorum açıkçası. Çokda seviyorum bu adamı. Eger Chelsea istiyorsa ve 18 Milyon Euro veriyorsa Hiç durmasın buralarda. Kurtarsın kendini bu Futbolu bitiren ülkeden.

Takır takır işleyen takımda gol atabilir bizde zor şimdilik

Ne olursa olsun her mac oynamali. Sneijder ile anlasabilecek tek isim. Sneijder nereye top atsa kaptiriyor oyuncular. Dün Bruma ile paslasmasi var Sneijder'in, hizli ve kisa paslasmalar. Sneijder sonuna topu kontrol edemese de olmasi gereken seyler bunlar.

Modern futbola uyum saglayacak zaten 2-3 isim var takimda, bu isimler mutlaka oynamali.

Ne olursa olsun her mac oynamali. Sneijder ile anlasabilecek tek isim. Sneijder nereye top atsa kaptiriyor oyuncular. Dün Bruma ile paslasmasi var Sneijder'in, hizli ve kisa paslasmalar. Sneijder sonuna topu kontrol edemese de olmasi gereken seyler bunlar.

Modern futbola uyum saglayacak zaten 2-3 isim var takimda, bu isimler mutlaka oynamali.
Sneijder nereye top attıysa aynen geri geldi o toplar.

Türkiye'de bundan fazla gelişmesini beklemek hayalcilik olur bence. O yüzden 15-20 milyon civarı veren varsa satalım derim. Çünkü gerçekten potansiyelli bir oyuncu, yazık olacak yoksa. Yada daha fazla gelişebileceği bir takıma kiralık gönderelim. Gerekirse 1-2 yıl dönmesin. Ama döndüğünde maç kazandıran, kritik pozisyonlarda doğru tercihler yapan, gelişimini tamamlamış bir Bruma izleyelim.

Bence hala değeri varken iyi bir teklif gelirse satılmalı.Bu adama seviye atlatacak ortam burada yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt