#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her hafta, en iyi mevkii de oynamasi gerekiyor.

takimin en iyi dribling yapabilen oyuncu, çok potansiyelli yetenek.

Son vurusları tercihleri berbat ve kesinlikle gelişmiyor.
Bal yapmayan arı resmen..
parasını çıkarıp satabilirsek kardır.
o paraya ne adamlar alınırdı

Gökhan Zan'a bravo. Yabancıların direk yanına çökmüş adam, gidip de hizipçi tayfasının yanına oturmamış. Diğer masada da Muslera ve Telles var galiba orada da yerli yabancılar iç içe. Ama gel gelelim diğerlerine, kendilerini nasıl soyutladıkları o kadar belli ki, şunların yaydığı negatif enerjiyi hissetmemek mümkün değil.

10696264_811544095570954_2221232333951554246_n.jpg

Cidden kötü bir görüntü, umarım düzelir. :(:(

Cidden kötü bir görüntü, umarım düzelir. :(:(
Sorsan hiç biri yabancı yerli ayrımı yok der misafirperverlikten bahseder. Iki kelime yabancı dil öğrenmeye niyetli olmazsa böyle olur. Avrupa'da adamlar bir ülkeden başka lisanı konuşan bir ülkeye transfer olunca 6 ayda dilini öğreniyorlar.

sivas saldıracak ve acıklar verecek, tam bruma'nın macı, umarım 2.yarı bir yabancı cıkartıp yerine Bruma'yı koyar hoca.

Son vurusları tercihleri berbat ve kesinlikle gelişmiyor.
Bal yapmayan arı resmen..
parasını çıkarıp satabilirsek kardır.
o paraya ne adamlar alınırdı
Ya bu adamı ard arda adam gibi oynattık mı ki geliştirebilsin kendini?
Keşke kiraya verilseydi.
Mancini hiç oynatmadı.Prandelli forvet gibi oynattı.
Oynaması gereken mevki de üst üste doğru dürüst forma şansı bulamadı.
Es kaza 1-2 ballı galibiyet daha alırsak Bruma formayı göremez bir daha herhalde.

mancını sag bekte denemıştı.elımızde elmas var kömur muamelesı yapıyoruz.orta sahada oynat cemaılı yerıne barı kanat oynatmayacaksan.hem pres yapar cemaılı kadar pasta atar.bruma ortadan da akar gıdeer sag sol orta farketmez.

Arsenalin o saçma beki cambers midir nedir onu duman edicek inş aslan parçası

Arsenal maçında kendini gösterir tüm Avrupa'ya. Tam hedef maçı onun için, umarım Prandelli saçmalamaz ve oynatır Bruma'yı.

yahu beni hoca etseler... 25 kisilik kadroya bakarim. Sonra da yabanci kuralina bakarim. En iyi yerli adamlari sec, sistemi onlarin etrafina kur... yabanci zaten kaliteli oldugu icin oynayabilecek. Ne kadar zormus bu is

Bu adami Osmanlispor'daki Tisdell'e benzetiyorum.

İşi zor, keşke basında cıkan teklifler dogru olsa da cok zarar etmeden satabilsek.
Olan potansiyelini bizde gösteremez gibi duruyor.

Dzemaili gibi sade bir oyuncu için hucumda Bruma-Pandev gibi silahları harcamak büyük saçmalık.Bir an önce kanatlı sisteme geçmeliyiz sağda Olcan solda Pandev veya Bruma ortada Sneijder ilerde Burağın olduğu bir formasyona dönersek çok rahat maç kazanmaya başlayabiliriz.Brumanın ise hala eksikleri olduğunu düşünüyorum özellikle pas ve şut gibi en temel 2 konuda net bir eksikliği var ama bu kadar yatırım yapılmış bir oyuncuyuda oynatarak geliştirebiliriz.Bruma ve Pandevi değişmeli oynatmalıyız bence.

Aynen Dzemali yerine Bruma ilk11 başlamalı. ilk Bursa maçında assist yapan Bruma'yı neden kesiyoruz bilmiyorum.;(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt