#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen Dzemali yerine Bruma ilk11 başlamalı. ilk Bursa maçında assist yapan Bruma'yı neden kesiyoruz bilmiyorum.;(
Prandellinin mükemmel sisteminde Brumaya yer yok.Ceyhun ve Hamidin karışımı Dzemaili o sistemde çok değerli onun yerine Bruma ve Pandev oynarsa çok rahat maçlar kazanabiliriz.Prandelli o kör sistemde inat etmeye devam ederse gerçekten büyük hata yapar.

Zaten tecrübesiz, bu akşamki gibi üzerinde baskı olduğunda da iyice sapıtıyor. Zamanla düzelir, genç bi oyuncu sonuçta. Ama bizim sabretme lüksümüz ne kadar bilemiyorum.

Oyuna girdi. Hiç bir olumlu hareket yapamadı. 12 milyon euroluk adam bu. Yazık valla. Aldığımız fiyata satsak iyidir.

oynadıkça açılır bu adam ama kötü takımla beraber gidici zaten sakatlık olayından sonra çöktü

hoca oynatmayacak bellı...adam otura otura da gelısemıcek bı sene ajax a yada orta sıra ıngılız takımına kıraya versek ıyı olacak.

Zaten beş paa etmez taktiğin, futbolcuların var bırak Bruma devamlı oynasın, hata yapa yapa oynaya oynaya pekişsin. Şut ve bitiricilik olarak çok kötü. Karar vermekte, pas yapmakta da zorlanıyor ama onun bu özelliklerini olumlu manada geliştirmesini sağlayacak bir ortam yok.

Hem bu çocuğun hem de kulübün menfaati için gereken yapılmalıdır ve bonservisinden daha yüksek miktar teklif eden bir kulübe gönderilmelidir. Yoksa futbol hayatı bitecek, bizim için de sadece ölü bir yatırım olarak kalacak.

zaten ş.liginde hiç bir şansımız yok bari brumayı kazanalım adam inat ediyor olcan ve bruma ya kafayı takmış belli :mad:

Şu çocuğu 4-2-3-1 kanatlarında yaninda sneijder diğer kanatta iyi bir oyuncu varken ilk 11 de izlemedik

Elinde biri TSL'nin altını üstüne getirebilecek 2 kanat var ve arkalarında Türkiye'nin belki bunlara en iyi servis yapabilecek 3 orta saha var ama biz kanatsız sıkışık oyunu tercih ediyoruz.. Tek çare 4-2-3-1'dir..

çocuğu o saçma skordan sonra oyuna aldı. o da doğal olarak kötü oynadı. Şimdi bu maçta kötü diye ligte kesin oynatmaz

Bruma kendini gelistirmek istiyorsa, derhal Avrupa'nin buyuk takimlarina gitmek zorunda. Biz maalesef harciyoruz oyuncuyu

galatasaray futbol takımının en pahallı bonservisine sahip oyuncusu.
acaba kaç maç ilk 11 başlamış ve bu başladığı 11'lerin kaçında kendi
bölgesinde oynamış bilen var mı ? hâlâ kendisini geliştiremiyor diyenler
var. sen şahin de alsan mercedes de alsan, o arabayı
çalıştırmadığın vakit aküsü de biter lastiği de iner. fiyatı fark etmez.

kimse kusura bakmasın da dakka 80'den sonra oyuna salıp, oyna oğlum deyince olmuyor o işler.

sözlükten alıntı.
beğendim yazdığını.

Biz hiç kimseyi geliştiremeyiz,yıldız yapamayız.Ne geliştirmeyi bilen teknik ekip,ne yönetim ne de bunlara sabredecek taraftar var bizde.Adamı harcadık resmen.

galatasaray futbol takımının en pahallı bonservisine sahip oyuncusu.
acaba kaç maç ilk 11 başlamış ve bu başladığı 11'lerin kaçında kendi
bölgesinde oynamış bilen var mı ? hâlâ kendisini geliştiremiyor diyenler
var. sen şahin de alsan mercedes de alsan, o arabayı
çalıştırmadığın vakit aküsü de biter lastiği de iner. fiyatı fark etmez.

kimse kusura bakmasın da dakka 80'den sonra oyuna salıp, oyna oğlum deyince olmuyor o işler.

sözlükten alıntı.
beğendim yazdığını.

Biz hiç kimseyi geliştiremeyiz,yıldız yapamayız.Ne geliştirmeyi bilen teknik ekip,ne yönetim ne de bunlara sabredecek taraftar var bizde.Adamı harcadık resmen.
5 yabancı sınırı olan ligde adammı geliştircez birde. Bize hazır adam lazım 12 milyon verdiysek çıkıp oynayacak

İngiltere'nin alt sıra takımlarına kiralayabilsek , gelişim kaydedebilir. Biz geliştiremiyoruz, yabancı sınırı ve futbol cahili teknik direktörler yüzünden

Bruma geldiğinden beri gelişmedi hatta geriye gitti ama onun suçu yok verim almak istiyorsan sağ tarafta hamiti solda brumayı kullanmalısın.Bruma geriye dönmemeli zaten enerji düşük iyice düşüyor sağda orta saha özellikli birini kullanıp brumaya özgürlük vermek gerekiyor erciyes maçında böyle çıkarsak gerçek bruma'yı görürüz ayrıca forvette umut gibi sırtı dönük oynayan biri oynamalı burak alan açmaktansa pas isteyen oyuncu bu oyununu etkiliyor eğer Hamit ve Umut oynarsa bambaşka bir bruma görürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt